Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lene27 @isabella22
@lalinka323
@karmela
@valika1210 tak baby asi to bude ovulka..na obed ked som robila sa mi zdal o nieco tmavsi ako ten z rana...cizeee druhe kolo 😀 aspon to mozem napravit s tym tutu mutu...lebo pred tyzdnom som si myslela ze som to nestihla 😀
ako sa mate? 🙂 dnes to tu je ake prazdne...ja okupana uz uspavam malu a potom s drahusikom slubene masirovanie 😅 😅 😅
@majka_3 pekne tak sup sup sa vecer ľúbiť 🙂no mne je nejak zle mam take zavrate a pachut ako na vracanie 😖inak ked som bola na záchode tak som sa pozrela take hnede som mala na gatkach a odvtedy nic..neviete co to mohlo byt?
@isabella22 kedy mas dostat mrchu? noo neviem co bude s toho vecera 😀 mala nechce spaaaaaaaaaat 😅 😅 😅
@majka_3 tak poďme nato,bambulka ti zaspi a vy sa muchlujte 😀 vidíš máš ovulku na etapy 😉
@isabella22 ahojte tak dnes som si kúpila ovulacne testy vyskúšam od zajtra.V dm som ich kúpila tak dúfam ze budu aj dobre.Ked som teraz dostala mrchu na 23 dňovi cyklus tak na 7 den by som to mala začať testovať nie? Ale len teraz vyskúšam asi potom uz nie.Ved ani predtým som nevedela kedy ich mam.No uvidíme ci ma aj ovulacne testy tak chitia. 😀 v návode píšu,ze prvy ranný moč,vy máte asi iné čo?
@valika1210 ako mrcha?meska však 😀
@isabella22 no mozno si trosku špiníla.Tak držím palce aby mrcha nedošla
@majka_3 joooj figu borovú tmavnú, po 9 dni od ket-u mi práve zoslabujú,až v stredu idem na krv ale už asi viem výsledok ☹ (ms ešte nemám teda dnes mala byť ale testy ma nikdy nesklamali takže nič pozitívne si nenahováram) tak asi v januári začneme odznova,stále sa rozhodujem či starú kliniku alebo Brno ... hádam ma do konca roka osvieti kam sa vybrať 🙂 a čo Ty ? daj aspoň Ty pozitívnu správu 🙂
Ale testik ani len neduchuje 🙂 takze ak nepride do piatku cinknem dr ze co dalej.....🙂
@valika1210 ta co to 😒 no pockas uvidíme.
@kika8259 na všetkých máš čiarky slabšie.
@karmela takze 😀 zo vcerajsieho vecera nic nebolo 😀 zaspala som s maluu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@kika8259 ale ved na tom teste 9dpo je duch nie? a na 6 bledsi ako na 9.cize? mozno je este sanca nemyslis? ved 9dpo je maloo musis vydrzat budu tmavnut..musia... 😉 idem spravit ovu test co to dnes bude zac....
@valika1210 noo ze vraj mozu byt 2 ovulky....ale tak uvidiime..idem spravit test a budem vediet 🙂
takze uz ani duch sa neobjavuje? ci... 😒 😒 😒
@lene27 sa nam vybrala na navstevu a uz neprisla 🙂 kde siiiiiiiii? 🙂

@lene27 tak sa zabav ahoj 🙂