icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

isabella22
1. dec 2013

@lene27 tak sa zabav ahoj 🙂

majka_3
1. dec 2013

@lene27 @isabella22
@lalinka323
@karmela
@valika1210 tak baby asi to bude ovulka..na obed ked som robila sa mi zdal o nieco tmavsi ako ten z rana...cizeee druhe kolo 😀 aspon to mozem napravit s tym tutu mutu...lebo pred tyzdnom som si myslela ze som to nestihla 😀
ako sa mate? 🙂 dnes to tu je ake prazdne...ja okupana uz uspavam malu a potom s drahusikom slubene masirovanie 😅 😅 😅

isabella22
1. dec 2013

@majka_3 pekne tak sup sup sa vecer ľúbiť 🙂no mne je nejak zle mam take zavrate a pachut ako na vracanie 😖inak ked som bola na záchode tak som sa pozrela take hnede som mala na gatkach a odvtedy nic..neviete co to mohlo byt?

majka_3
1. dec 2013

@isabella22 kedy mas dostat mrchu? noo neviem co bude s toho vecera 😀 mala nechce spaaaaaaaaaat 😅 😅 😅

isabella22
1. dec 2013

@majka_3 praveze este je skoro az 5.by mala byt 😖 tak budes musiet počkať 😀

majka_3
1. dec 2013

@isabella22 ahaa..ale tsty ti duchuju ze?? ci uz to mam popletene?? 😀

isabella22
1. dec 2013

@majka_3 dýchajú spravím dalsi ale za 2 dni lebo momentalne ani doma nemam 🙂

isabella22
1. dec 2013

@majka_3 no idem pozerať talent tak zajtra pokecáme baby 🙂

karmela
1. dec 2013

@majka_3 tak poďme nato,bambulka ti zaspi a vy sa muchlujte 😀 vidíš máš ovulku na etapy 😉
@isabella22 ahojte tak dnes som si kúpila ovulacne testy vyskúšam od zajtra.V dm som ich kúpila tak dúfam ze budu aj dobre.Ked som teraz dostala mrchu na 23 dňovi cyklus tak na 7 den by som to mala začať testovať nie? Ale len teraz vyskúšam asi potom uz nie.Ved ani predtým som nevedela kedy ich mam.No uvidíme ci ma aj ovulacne testy tak chitia. 😀 v návode píšu,ze prvy ranný moč,vy máte asi iné čo?

karmela
1. dec 2013

@valika1210 ako mrcha?meska však 😀
@isabella22 no mozno si trosku špiníla.Tak držím palce aby mrcha nedošla

isabella22
1. dec 2013

@karmela sprísnila ale odvtedy nic mozno sa embryjko zarezáva 😀

karmela
1. dec 2013

@isabella22 tak nech sa tam drží a pekne uhniezdi 🙂

kika8259
1. dec 2013

@majka_3 joooj figu borovú tmavnú, po 9 dni od ket-u mi práve zoslabujú,až v stredu idem na krv ale už asi viem výsledok ☹ (ms ešte nemám teda dnes mala byť ale testy ma nikdy nesklamali takže nič pozitívne si nenahováram) tak asi v januári začneme odznova,stále sa rozhodujem či starú kliniku alebo Brno ... hádam ma do konca roka osvieti kam sa vybrať 🙂 a čo Ty ? daj aspoň Ty pozitívnu správu 🙂

kika8259
1. dec 2013

@majka_3 ten posledný je 9. deň po ket a dnes ani duch takže vtedy sa to pokazilo...

borkavan
1. dec 2013

@kika8259 nezúfaj

valika1210
2. dec 2013

@karmela neprisla veru este 🙂
@majka_3 som nevedela ze ovulka prebehne aj dvakrat 🙂 tak to mas sancu si to poistit ze keby nieco 😉

valika1210
2. dec 2013

Ale testik ani len neduchuje 🙂 takze ak nepride do piatku cinknem dr ze co dalej.....🙂

karmela
2. dec 2013

@valika1210 ta co to 😒 no pockas uvidíme.
@kika8259 na všetkých máš čiarky slabšie.

majka_3
2. dec 2013

@karmela takze 😀 zo vcerajsieho vecera nic nebolo 😀 zaspala som s maluu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@kika8259 ale ved na tom teste 9dpo je duch nie? a na 6 bledsi ako na 9.cize? mozno je este sanca nemyslis? ved 9dpo je maloo musis vydrzat budu tmavnut..musia... 😉 idem spravit ovu test co to dnes bude zac....
@valika1210 noo ze vraj mozu byt 2 ovulky....ale tak uvidiime..idem spravit test a budem vediet 🙂
takze uz ani duch sa neobjavuje? ci... 😒 😒 😒
@lene27 sa nam vybrala na navstevu a uz neprisla 🙂 kde siiiiiiiii? 🙂

majka_3
2. dec 2013

tak baby takto to vyzeraaa,co nato hovorite? mam ovu alebo som 8DPO 😀

karmela
2. dec 2013

@majka_3 tak máš ďalšiu tak dnes prilahnut drahého, 😀 ja idem zajtra k doktorke sa nanu teším ona mi povie kedy budem mat teraz ovulku a uvidíme ci sa zadari 😉 😀

majka_3
2. dec 2013

@karmela ty si si robila test a vysla ti pretlacena druha na tehu teste..ako vies ze je to pretlacena? ja som tiez skusala...a takto..vidis tam nieco?

karmela
2. dec 2013

@majka_3 vidím moja taku svetlú aj ty musíš vidiet ved vidíš až za roh 😀 dnes sisi robila ?

karmela
2. dec 2013

@valika1210 ako mrcha mrchava v stredu robíš testik ?

majka_3
2. dec 2013

@karmela ved ja ju vidim. 😅 😅 .odfotit mi to neslo poriadne..a ano skusila som dnes 😀

karmela
2. dec 2013

@majka_3 mna inac série taka pretláčaná ciarka na teste podla mna by to nemalo takto vyzerať ale biele čiste bez náznaku druhej čiarky mna to rozčuľuje 😠

karmela
2. dec 2013

@majka_3 no žeby s toho nieco bolo? 😉

majka_3
2. dec 2013

@karmela nemyslim si ze by nieco s toho bolo 🙂 asi bude len pretlacena...nema ziadnu farbu...cize pretlacenaa... 😕 co uz 🙂 ale pre istotu vyskusam spravit o par dni 😀

karmela
2. dec 2013

@majka_3 vyskusaj nikdy nevies,ale toto by nemalo bit lebo nás to zbitocne metie 😒

karmela
2. dec 2013

@majka_3 pozri ako mne vcera pretlačilo 😠