Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@adrianna23 ten včerajší bol robený okolo 12:30-13h
Ja som 11dpo a som včera a dnes urobia test ale mne sa zdá že je duch
@anna1971 veď ešte ms neprišla, tak nejaka nádej je, zajtra ráno urob a malo by už byť vidno. Možno bol práve včerajší test chybný..a možno dnešný
@adrianna23 kiežby si mala pravdu 😔
@janulkamagyarova tazko povedat.. je to moc daleko odfotene a pri priblizovani sa to rozmazava
@anna1971 mne mamatest z ranného už pekne ukázal a pepino večer tiež pekne,ale snažila som sa pred testovaním veľa nepiť.skus mamatest. Ja som si dneska robila posledný,už nebudem testovať, v pondelok idem na ultrazvuk.
@nataly12345 toto je pepino
@anna1971 no dlho som pozerala na tú fotku a možno tam niečo aj vidno,ale je to ťažko povedať. Ty vidíš niečo? Koľko máš do menzesu?
@anna1971 ja nič nevidím a ty?
@nataly12345
@adrianna23 akože naživo slabé niečo tam je .. mala by som dostať dnes / zajtra
@anna1971 ani ja nikde nič nevidím 🥺😔
@katkaba1
@daniela2227 chce sa mi plakať ženy 😔
Počkám Žienky a potom otestujem, som
Si myslela že keď na tom teste bolo
Pekne vidieť tak sa zadarilo 😔 veľmi by som si priala pekný Vianočný darček pre manžela 😔 ani mu nejdem chudakovi nič hovoriť lebo vždy keď som mala ducha na teste tak sa chudák tešil veľmi a potom som dostala tak sme boli smutní obaja
@anna1971 nevidimbtam veru ani ja nič, možno sa ukáže neskôr keď bola posunutá ovulácia a ak nie nezufaj,hlavne pozitívne myslenie a príde aj bábätko 🙂 my sme na prvého syna čakali tri roky a aj to sa podarilo po lekárskom zásahu a teraz som otehotnela na prvú šupu a len raz sme si nedávali pozor lebo som myslela že mám už po ovu 😄 a to ja mám len jeden vaječník a jeden vajcovod. Pravda je že vtedy to príde ak to necakas 😉 držím ti palce 🙏

@adrianna23 toto je ranny 😏