Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jazlyn ahoj trosku vas tu sledujem. Sem tam som sem aj ja pridsvala testy ale uz davno. Osobne na tom druhom vidim ciarku. Co ti viem akurat poradit je aby si si robila stale tu inu znacku. Niektore maju viac a niektore menej farbiva a niektore su 25tkove a ine zas 10. kup si ak ta nevezmu na gyndu par rovnakych testov a testuj vzdy len rano z prveho moču. Silne ti drzim palce nech vsetko dobre dopadne a budes tehulka aj bez ivf. 🤗
@jazlyn ciarka tam jeee a na clear blue asi najsilnejšia ale už som tu citala o jednej babe čo jej 7dni meškala ms a testy biele ďalší deň ciarky a tehu bola! Potom baby písali že aj inym dlho nič neukazovalo až neskôr keď ms meškala a tehu boli
Čiže všetko je možné a clear blue sú fakt spoľahlivé ja by som určite testovala ďalej a potom išla k dr.no buď bude mimi alebo ms 😁 no drziiiiim palce ✊🍀
@jazlyn no ako z teba si dobre tie testy robia srandu 😏 ak ti na tomto vyšla taká ciarka, kúp si digi..s indikátorom tyzdnov.. už by ti mal ukazat
@jazlyn testuje za 2 dní a clear blue, neponahlaj, to čo má byť bude. Držím päste
@miminkanase
Mas pravdu kaslem nato dnes skusim pondelok
@niky1141997 skoooda chceme test chceme test!! 😁😁😃
Ja som začala spinit takže sa to asi neudržalo. Pôjdem gynekológovi nech ma vyšetrí nech mi urobí potrebné vyšetrenia a nasadí nikae lieky lebo 2 roky sa snažíme nič a teraz toto
@bibg tiež som včera objednala no iné tak sa uvidí :D po mojom prieskume ti tiež dám vedieť :D ale mne sa nezdajú ... Ale zas ako pises...su za pár supov tak prečo nie hihi 😊😊😂Aleze vôbec :D lekáreň som nestíhala ale zajtra mám toho pomenej na pláne tak potom informujem 😉
@lowndes robila a taká istá čiarka takže oni sú nejak mimo 🙂 lekáreň som nestíhala no zajtra budem musieť....no osobné si myslím že blbosticky ukazujú 🙂 ale si zlatunka tiež držím palceky 😉 všetky čo sme tu sa nám zídu 😊😊
@kacenaaa vazne, tie testy stoja nehorazne peniaze. Radsej odloz a venuj niekomu co to potrebuje viac. Ci si/nie si tehu sa skor ci neskor dozvies aj bez testu a na 100%. Drzim palceky!
@niky1141997
@kikusha2212 ja nie a 10 DPO je na test skoro. Sestra napr.otehotnela tesne pred MS a teraz Dr. maju problem ratat kedy bude rodit a aj rozne testy jej vychadzaju divne kedze ma xy terminov otehotnenia...
@kikusha2212 to som ešte nevidela. Ale druhá čiarka krásna.. Kny test len skus

@mirca85 vsak tebe ked sa nepaci ze sem pridavam fotky s testom nemusis komentovat od toho tu ta stranka je ... nechapem co sa rozculujes ved ja si lamem
Hlavu nie ty tak co potom to nieje tvoja vec ... kedy a ci sa testujem budem robit to co chcem ja a kedy chcem
Ja a tebe je do toho velke nic