icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

jazlyn
11. jan 2020

@mirca85 vsak tebe ked sa nepaci ze sem pridavam fotky s testom nemusis komentovat od toho tu ta stranka je ... nechapem co sa rozculujes ved ja si lamem
Hlavu nie ty tak co potom to nieje tvoja vec ... kedy a ci sa testujem budem robit to co chcem ja a kedy chcem
Ja a tebe je do toho velke nic

kacenaaa
11. jan 2020

@jazlyn čiarka tam je 🙂

jazlyn
11. jan 2020

@kacenaaa konecne dakto
Normalny kto vie odpovedar normalne 😂😂

bella1303
11. jan 2020

@jazlyn ahoj trosku vas tu sledujem. Sem tam som sem aj ja pridsvala testy ale uz davno. Osobne na tom druhom vidim ciarku. Co ti viem akurat poradit je aby si si robila stale tu inu znacku. Niektore maju viac a niektore menej farbiva a niektore su 25tkove a ine zas 10. kup si ak ta nevezmu na gyndu par rovnakych testov a testuj vzdy len rano z prveho moču. Silne ti drzim palce nech vsetko dobre dopadne a budes tehulka aj bez ivf. 🤗

naty1987
11. jan 2020

@jazlyn ciarka tam jeee a na clear blue asi najsilnejšia ale už som tu citala o jednej babe čo jej 7dni meškala ms a testy biele ďalší deň ciarky a tehu bola! Potom baby písali že aj inym dlho nič neukazovalo až neskôr keď ms meškala a tehu boli
Čiže všetko je možné a clear blue sú fakt spoľahlivé ja by som určite testovala ďalej a potom išla k dr.no buď bude mimi alebo ms 😁 no drziiiiim palce ✊🍀

kacenaaa
11. jan 2020

@jazlyn no lebo ta viem pochopiť...co si máš o tom myslieť vlastne

daniela2227
11. jan 2020

@jazlyn no ako z teba si dobre tie testy robia srandu 😏 ak ti na tomto vyšla taká ciarka, kúp si digi..s indikátorom tyzdnov.. už by ti mal ukazat

lowndes
11. jan 2020

@jazlyn na tom.cler blue jasne vidiet🙏🍀

mims1520
11. jan 2020

@jazlyn myslím žeby si mala s prepáčením kurva bolesti ktoré by ti napovedali že niečo nieje v poriadku 🙂

jazlyn
11. jan 2020

@mims1520 potesila si ma 🙂
Aj ja som si myslela ze to by som musela mat velke bolesti nieco by sa muselo diat ale pre pripad som
Sa tu chcela spytat aj tu bab ktore take tehu mali niekde pisu ze zo zaciatku nemali ziadne priznaky dnes skusim dalsi test

bella1303
11. jan 2020

@jazlyn tu istu znacku som myslela v hornom prispevku

jazlyn
11. jan 2020

@naty1987 dakujem urcite este urobim ak bola dnes taka ciarka uz musi byt zajtra silnejsia alebo aspon taka ista

jazlyn
11. jan 2020

@bella1303 dakujem
Krasnee urcite kupim clear blue zase

jazlyn
11. jan 2020

@kacenaaa dakujem Krasne uvidime cas ukaze len nech to. Nieje mimo maternicove

mims1520
11. jan 2020

@jazlyn pozri buď sa budeš znepokojovať nad 0.1% ktoré môžeš byt ty ... alebo to vypustíš z hlavy . Voľba by mala byt jasna 🙂 mimomaternicove je 5% šanca ... bezpriznakove mimomaternicove je naozaj 0.1% . Neboj sa cítila by si to

miminkanase
11. jan 2020

@jazlyn testuje za 2 dní a clear blue, neponahlaj, to čo má byť bude. Držím päste

jazlyn
11. jan 2020

@mims1520 dakujem Si ma upokojila ❤️

jazlyn
11. jan 2020

@miminkanase
Mas pravdu kaslem nato dnes skusim pondelok

rebeca40
Autor odpoveď zmazal
niky1141997
Autor odpoveď zmazal
kacenaaa
11. jan 2020

@niky1141997 skoooda chceme test chceme test!! 😁😁😃

miskasiva
11. jan 2020

Ja som začala spinit takže sa to asi neudržalo. Pôjdem gynekológovi nech ma vyšetrí nech mi urobí potrebné vyšetrenia a nasadí nikae lieky lebo 2 roky sa snažíme nič a teraz toto

sonicka1306
11. jan 2020

@bibg tiež som včera objednala no iné tak sa uvidí :D po mojom prieskume ti tiež dám vedieť :D ale mne sa nezdajú ... Ale zas ako pises...su za pár supov tak prečo nie hihi 😊😊😂Aleze vôbec :D lekáreň som nestíhala ale zajtra mám toho pomenej na pláne tak potom informujem 😉

sonicka1306
11. jan 2020

@lowndes robila a taká istá čiarka takže oni sú nejak mimo 🙂 lekáreň som nestíhala no zajtra budem musieť....no osobné si myslím že blbosticky ukazujú 🙂 ale si zlatunka tiež držím palceky 😉 všetky čo sme tu sa nám zídu 😊😊

kikusha2212
12. jan 2020

Ahojte 🙂 čo myslíte? Vidíte niečo? Som 10dpo

lenka_21
12. jan 2020

@jazlyn Najlepsie bude ak pojdes k Dr. Ak tie testy do limitu nemaju nejaku ciarku su negativne. Po limite sa to nerata. A priznaky sa daju spustit aj psychicky ked velmi na to myslis, aj posun ma, vynechanie ovu a pod. Drzim palce!

lenka_21
12. jan 2020

@kacenaaa vazne, tie testy stoja nehorazne peniaze. Radsej odloz a venuj niekomu co to potrebuje viac. Ci si/nie si tehu sa skor ci neskor dozvies aj bez testu a na 100%. Drzim palceky!
@niky1141997

lenka_21
12. jan 2020

@kikusha2212 ja nie a 10 DPO je na test skoro. Sestra napr.otehotnela tesne pred MS a teraz Dr. maju problem ratat kedy bude rodit a aj rozne testy jej vychadzaju divne kedze ma xy terminov otehotnenia...

kikusha2212
12. jan 2020

S týmto ste sa už stretli? Ja celá v nádeji, že vidím druhu čiarku a ono je nejaká zo zadnej strany a tá presvitá, všimla som si to až teraz keď som ho vybrala.. ach jaj. To je chybný test, že?

kacenaaa
12. jan 2020

@kikusha2212 to som ešte nevidela. Ale druhá čiarka krásna.. Kny test len skus