Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@rybicka133 tak to je parada 🙂)) gratulujem 🙂)) bodajby sa splnili tvoje slova ;) duufam ze sa coskoro k tebe pridame aj dalsie 🙂)
ahojte dievky, klasika, rano od 3.11 hore, tak aspon dozdobujem stromcek. a ked som prisla do obyvacky, cakal ma tu darcek. krasna tyrkysova krabicka- prazdna, teda bol v nej list. on vie za ja ulietavam na vsrtkych darcekovych taskach, balebiach a krabiciach. a bol vbnej list, lebo sme sa trosku poskriepili vcera a vravi mi v liate, ze ta krabica je prazdna ako nasa vcerajsia konverzacia, ale ze dufam, ze pre nu najdem vyuzitie. tak som sa rozhodla, ze mu do nej dnes dam testiky( aj ked dr. nepotvrdil zatial) a dam mu predvianocny darcek a dohodneme sa co a akom lebo teraz od 22.12 mame v rodine same oslavy, tak musime vymysliet, ako s alkoholom. lebo zatial nebudeme nikomu nic spominat.
rano o tretej som urobila testik a skoro ma porazilo, ze ved ciarka je slabsia ako vcera a potom pozeram, ze mam 25 test a nie 10
@liligreg supre moja gratulujem.
@veronikax určite áno verím v to, nevyšlo to hned museli sme si počkať , ale stojí to za ten pocit, že v tebe rastie život 🙂
@liligreg blahoželám 🙂 😉 🙂 😉
@jaruska18
@rybicka133
@veronikax
@butterfly333 dakujem dievcata, dufam, ze dr. potvrdi, ze je k comu gratulovat..nevydrzala som dopoobedia cakat s testovanim, tak som testla teraz pepinom, ako aj vcera...este mam dva v zalohe, necham si ich o take dva dni, tam uz bude snad poriadna ciarka. ale vzdy krd idem na wc ma taha testovat, lebo citim miestami podbrusko ako pri ms... ale tak asi to k tomu patri, treba to tam vnutri poriadit a pripravit na babuliatko. teda dufam, ze to preto pobolieva
@liligreg krásny testík moja gratulujem a tíško závidím v dobrom. Len sa opatruj a davaj na seba pozor.
@butterfly333 ano, moja, budem davat pozor na nas oboch 😉 aby sme spolu vydrzali v brusku do toho augusta ci ako to vychadza. verim, ze aj ty budes dve palicky cochvila 😉 snad uz hned dalsi cyklus
@liligreg no ved to dufam aj ja že sa zadari. Vám sa zadarilo na prvu šupu?Či? Aj si niečo brala porad nech sa aj mne zadari. A sex sme mali pred ovu cez aj po a nič ☹
@liligreg ved je to jasné si tehu, blahoželám 🙂 🙂 🙂
@butterfly333 ja som bola tiež zúfalá, no po čase mi doc nasadila clostilbegyt a zabral na prvu šupu , tak ak chceš možeš skúsiť. 🙂
@misha666 no co robilasi si test?
@butterfly333 moja, ja som bola tak uchvatena obrazok, ze som si nevsimla, ze si sa nieco pytala, prepac... nam sa podarilo po roku a pol..zacali sme v juni 2013... a do decembra 2013 sme bojovali s absolutne nedobrym cyklom (od aprila 2013).. mala som od 45 do 68 dni cyklus.. v decembri 2013 sa to napravilo, vratila som sa do starych kolaji a zase tento mesiac, resp cyklus, zacal 1.11 ale ovu bola az na 34 den...ja by som mala byt normalne uz v 7 tt, ale tym ze som mala velmi neskoro ovu, tak je to menej..teda ak dobre ratam, ja na pocty velmi nie som a uprimne, velmi sa do toho ani nevyznam.... :D a kedy sme sa snazili, vobec neviem, lebo ako som pisala, tento cyklus je zazrak, a si pamatam matne ze 3 a 5 dni po ovu nieco bolo..ale kedy pred tym, neviem :D ved ked ten moj dnes otvoril krabicku s prekvapenim, sa ma pyta a to ako kedy sa malo stat? :D

@veronikax ano, ano, dufam, ze bude aj nadalej 😉