Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kukadielko prepac ale nic nevidim
@jazlyn fakt? Ani teraz?
@kukadielko na tomto ano
@niky1141997 ano skus ked ti pride
@kukadielko nie vôbec nic
@kukadielko toto je len nejaká ryha skôr,ako ciarka..vyzerá to ako odtlačok bez farby a príliš ďaleko od kontrolnej
@niky1141997 ahoj ten mamatest tyčinkový máš čisto negatívny (a tie iné značky predtým tiež, max vytiahnuté kanáliky pri úprave fotiek). Moc sa upínaš na hľadanie čiarok a to by neroblio dobre ani tomu bejby, ak by tam nejaké bolo. Myslím, že ťa to zbytočne môže vyčerpávať negatívnym smerom, šialené naháňanie sa za čiarkami. Keď sa od toho odosobníš, nájdeš niečo iné, čím zamestnáš svoju myseľ, môže prísť bábätko omnoho skôr. Držím Ti palce a zahoď všetky testy apsoň dočasne, utrápiš sa...
@kukadielko rozpitý, celý ružový, neplatný. Skús iný.
@bibg ahoj áno, až dnes... Vôbec som nestíhala 🙂 ebay silnel a maybe baby bielo 🙂 takže sú nejak divne 🙂 ty ako? Robila si? 😊 Na foto včerajší ebay a dnešný maybe 😊
@sonicka1306 ja som dnes už 8 dc. Prišla mi hrozné silná a bolestivá ms 🙂 takze my pokračujeme tento mesiac ☺️
@bibg joj to ma mrzí :( tak sa držte a držím palce aby sa podarilo 😉
@sonicka1306 ďakujem 🙂 podobne ☺️
@jaruska_12 nezdá držím palce ✊
@kacenaaa ďakujem veľmi by som sa tešila som tretí mesiac po kyrete tak snáď sa už zadari ♥️Ďakujem
@niky1141997 skúšala si aj normálny nie digi?
@niky1141997 naozaj nič tam nevidím.. Ale fakt nechápem podľa mňa výrobcovia fajne na tom zarábajú že predávajú také šunty ktoré ti nejasne ukážu a preto kupuješ ďalší a ďalší.. To už fakt dnes sa nedá variť že máš ducha proste čiarka alebo nič no 🤦♀️
@niky1141997 veď tie testy si mala predtým biele, nič nerobili, ak tak mohlo byť vidieť kanálik po limite alebo si ho vytiahla úpravou fotky. To som ti včera písala. Pozitívny test je vtedy, ak sú vidno dve ružové čiarky, rovnako hrubé, môžu mať rôznu intenzitu farby. Alebo duch je vtedy, ak tá čiarka je rovnako hrubá a má ružový nádych. Všetko ostatné sú negatívne testy. A zbytočne vyhodené peniaze a stres pre zdravie...

@niky1141997 tak toto normálne určite nie je 😃😃🤦♀️