Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 pisala som, ze zvykne byt na nich LH, nie,ze musi 🙂
Neviem, preco sa ju snazite silou mocou presvedcit, ze su to ovu testy 😅 videla som raz na jednom ceskom fore od jednej zienky presne taketo tmavozelene tehu testy 🙂
@piacere ale ja ju nepresviečam. Ja som len chcela aby videla moje ovu že su tiež zelene. Nič v zlom. Ona je tehu to viem.Kiež by som ja mala take aj zelene tehu //. ☺
ahojte kocky... no ja som dostala 19teho menzes tak ako mal dojst, dost som bola slamana :( ...dnes je 21 a uz skoro vobec nekrvacam,ani tie dva dni to nebolo nic moc...inak mam normalne 5dni a tretina stvrty den najsilnejsie...nejak sa mi to nezda...test som uz nerobila naposledy ten co som tu davala...skusim rano odtestovat...
@rybicka133 blahoželááám 🙂
na foto je to zle vidiet ale ja ho tam vidim predsa len 🙂
@slonicatko26 dakujemeee 🙂 🙂 🙂
@logienka čo je to et?inak krasne // blahoželám
Ahojte kočky, MS ešte ani nemešká..no môže sa mýliť 5 testov? 🙂
@blonduska urcite si tehotna,gratulujem🙂 a kedy mas dostat ms ked mas taketo krasne ciarky?
@barboritta @veronikax dakujem, prvy najhornejsi testik som si robila nedockavo v sobotu 🙂 a ms ma prist zajtra....ale tak verim, ze uz nepride........ 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@butterfly333 embryotransfer absolvovala som umele opl. 🙂
Baby priznaky tehotenstva??
Ake ste mavali vy??
Pri prvom som nemala ziadne 🙂
@kotatko1232 meškala mi MS a veľmi ma boleli prsia... 🙂
@slonicatko26 ahoj.mna zase boli pod bruskom a mam take tlaky a aj prsia trosku bolia.
Hmm neviem no a uz to je 4 den ☹
kto testuje v sobotu? kto sa pridá ?

@veronikax urcote. ked sa pri tomto celom zhone doma dostaneme do lekarne, tak kupim a urobim