Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bibg nechápem prečo, veď magnézium sa bežne papa v tehotenstve 🙂 som zvedavá aký budeš mať ty ďalší 😊
@bibg
@kikusha2212
Baby gratulujem a ked ste 12 dpo tak sa nam bude pohybovat datum porodu cca okolo20-22.10.2020 🙂:D Plus minus 🙂.
Ja som 13 dpo a uz si hovorim ze netestujem, uz je to jasne. Ale na druhej strane, je to jediny dokaz ze babatko sa ma dobre 😏.
@c_est_la_vie ďakujem 😊 máš krásne testiky 😊 ja sa tiež ešte chystám urobiť jeden, či dva. Chcem dať darček mužovi na Valentína 😊
@kikusha2212 gratulujem 🎊 🤗🤗🤗🙏
@c_est_la_vie Jeej parada gratulujem aj tebe 🙂 hlavne nech nám to všetkym dobre dopadne 🙂
@kikusha2212 jsa tiež chystam urobiť ešte 🙂 mám ešte 2 ladymax a ešte si chcem kupiť pepino alebo nejaky 25kovy uvidim na aky natrafím 🙂 A s tym valentinom som to chcela aj ja tak urobit ale mužovi sa namne niečo nezdalo už 2 dni. Kupil kávu do kávovaru a hovorim mu, že čo to za smrad kupil, že to smrdí jak špaky od cigariet :D on, že nie si ty tehotná? no už som nechcela klamať :D takže muž to už vie :D
Inak baby vy mate aj nejaké príznaky? Lebo mne z ničoho nič príde zle a napína ma. Prvé tehu som vracala do 4 mesiaca. Ale príznaky mi začali až okolo 7 tt.
@kacenaaa ďakujem 😊
@bibg ja už som raz zvracala po káve a každé ráno s ňou má môj žalúdok problem a stále by som spala. Inak sa cítim dobre 🙂
baby, tento fialový test je akej značky?
@kacenaaa a kde ho maju myslim kde ho kupim
Babyy ja mám čiarku na tehu teste slabšiu 😩😩😩😩 o dosť čo mám robit?
@bibg nestresuj..rano je hladina hcg najvyssia,takze logicky ti teraz ukazalo slabsiu ciarku..netestuj kazdu chvilu,lebo sa zblaznis 😉 skus napozajtra rano a uvidis,aka kolajnica tam bude

@marion30 ďakujem 😊