icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

valika1210
2. dec 2013

@majka_3 ty mas uz zachvilku den mrchy vsak ? Uz testikujes😀
@karmela jasne este bez mrchy....taaak testiky su doma🙂 ale testla som aj dnes rano no testik bielucky bez naznaku ducha....:-/

valika1210
2. dec 2013

Tak si myslim ze cim viac to meska tym mam vacsi pocit ze to tehu nebude....ked su tie testiky negativne...ale urcite pockam do piatku a zavolam dr....ci ma zase nenavstivila cista.....

valika1210
2. dec 2013

Dnes rano....3 den meskania ms

daniaz
2. dec 2013

Ahojte snazilky 🙂 Poradte aj mneprosim, co si mysliet o tomto? prvy test 13 a druhy s tretim14 DPO 😕

valika1210
2. dec 2013

@daniaz. Ahoj podla mna to jednoznacne silnie 🙂 drzim palce 🙂

lene27
2. dec 2013

@karmela
@valika1210
@majka_3
🙂 už som späť 🙂 dnes som ešte aj do práce zaspala... manžel večer chcel ešte ťuťu muťu, tak som ani notebook nezapínala a asi som tomu venovala priveľa energie, tak som ráno nepočula budík. A teraz som sa vrátila z práce, tak už čítam, že čo máte nové.
@valika1210 aj mne to tak naposledy ukazovalo a keď som sa vzdala ducha, na druhý deň prišla ms... lekár mi o týždeň nato povedal, že je úplne v norme, ak máš aj pravidelný cyklus, keď meškáš 3-7
dní. A môj bol tiež už snehobiely...
@majka_3 myslíš, že by si mohla mať PCO? nepovedal by ti to už lekár? jój, škoda, že to nevyšlo s tým ťuťu muťu 😒
@karmela hovorím si stále to isté, že nech je tam druhá čiarka alebo snehobiele miesto...chceme snáď až tak veľa???? 🙂 a oni, že duch alebo pretláčaná čiarka.... príliš veľa možností... teda len dve, ale v tej chvíli je to príliš veľa, keď chceš poznať jednu odpoveď.

daniaz
2. dec 2013

@valika1210 dakujem, hadam vsetko dobre dopadne 😔 Aj tebe prajm aby si coskoro nasla //

karmela
2. dec 2013

@daniaz moja sup k lekárovi je to urcite tehu gatulujem.Pekne testiky 😉 🙂

daniaz
2. dec 2013

@karmela dnes som bola na sone koli ruzovkastemu vytoku ale zial nic nevidel, vysledky z HCG budu az zajtra 😔

katkasofi
2. dec 2013

Babenky vidite tam nieco?

isabella22
2. dec 2013

tak baby moje dnes robeny testik 12dpo ale nesilnie takze z toho asi nic nebude prsia bolia jak slak ale skor asi zacne mrcha ☹ skoda

lene27
2. dec 2013

@katkasofi je tam niečo neskutočne slabučké. Ktorý DPO to je?

katkasofi
2. dec 2013

@lene27 neviem ktory po ovulke ale dnes mala prist mrcha🙂 som po druhom cissrskom a doma mam 8 mesacne babo🙂

karmela
2. dec 2013

@daniaz ja si myslím,ze ti zajtra oznámia krásnu správu.Lebo testiky su pekne nie s dušikmi ale slabšími viditelnymi čistkami tak držím palce aby bolo všetko ok 😉
@isabella22 este vydrž uvidíme a foto? Ms kedy?
@katkasofi ked sem príde Majka hodí ti to do negativu,ale zatial nevidím 😔
@lene27 no hlavne,ze ste stihli to co treba 😀 Ja som mala malu u mami tak sme mali postelovu nedeľu 😀
@valika1210 no ja som na teba velmi zvedava ako to dopadne,snáď to bude to tehúkovanie a žiadna cysta

daniaz
2. dec 2013

@karmela dakujem ti moc za povzbudenie 😵

isabella22
2. dec 2013

@karmela ms ma byt 5 decembra no ale to uz by mal test nieco ukazat nie? uz prestavam trosku dufat...

karmela
2. dec 2013

@daniaz zo spodu ti robil Sono však.Moja doktorka malinku hľadala,hľadala a potom sa ukázala bodka s bijucim srdiečkom 😵

karmela
2. dec 2013

@isabella22 no moja pred ms ti nemusí ukázať este nic.Mas to stále nádejné Nezúfaj

daniaz
2. dec 2013

@karmela ano zo spodu ale len den mi meska este 😕 Poznam ten pocit, iez mam dve deticky, tretiemu srdiecku nebilo.. No uvidime ako dopadne toto

isabella22
2. dec 2013

@karmela no pocka teda do toho 5 a uvidime

karmela
2. dec 2013

@daniaz Drzkam palceky aby si do konca týždňa videla bodku zo srdiečkom 😵

karmela
2. dec 2013

@isabella22 je to tažké ale este sa pokus vydržať ved ked vijdu // bude to zato aj stať 🙂

lene27
2. dec 2013

@isabella22 To je normálne na záväzok, že človek by si pred plánovaným termínom ms nemal robiť testy... hoci ja mám mať až 10.12 a už teraz mám chuť na testovanie, ale keď som sa ovládla už tri týždne 🙂, tak dám aj ten štvrtý. Ešte nič nie je stratené. 🙂 a ty máš dva dni do ms... 🙂 to čakanie zabíja
@daniaz držím palce, veľmi, nech to vyjde. A tentoraz nech tam bude aj srdiečko a všetko bude v poriadku.

karmela
2. dec 2013

@lene27 máš vydrž moja,ja sa zajtra teším k lekárke 😀 povie mi kedy bude ovu a drahého prisadnem 😀 no keby to vyšlo ze do konca budúceho roka by som otehotnela bola by som happy 😅 Drzkam ti palce

isabella22
2. dec 2013

@karmela mas pravdu ale tak viacmenej uz aj manzelovi som povedala ze buduci mesiac budeme musiet vyse popracovat 🙂

isabella22
2. dec 2013

@lene27 presne tka aj som doma nemala testy aj tak som neodolala a z roboty som si musela kupit a nic :(

daniaz
2. dec 2013

@lene27
@karmela dakujem babule 😵

isabella22
2. dec 2013

@lene27
@karmela tak posielam fotku ze nestik netmavne ☹

karmela
2. dec 2013

@isabella22 este Nezúfaj Mas pred ms este ani Nemeška.A lubit sa treba stále podla mna nie len cez ovulaciu 😉 Neboj všetky tu budeme tehulky pride ten cas 😉

kika8259
2. dec 2013

@majka_3 zajtra idem na krv( dala som si ju o deň skor ) tak uvidime ...
ale tvoje su supiš viditelné 🙂