Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Veľmi dobrý je aj komfort test z Dr max
@123vika ja testujem ovu zatial cakam kedy pride. 😊Dnes som 13DC a ovu by mala prist az cca 20DC mozno aj skor uvidime kedy sa jej uraci 😅
@123vika moj muž - otecko sa vždy zľakol.... potrebujú čas, nie každému to hneď dojde.... myslím tá radosť😂😂😂
@spiruanka dala som do negativu uschnuty pepino a mari sa mi tam ciarocka
@123vika
@spiruanka
@martuska313 baby ste mi obrovskou oporou..fakt.je to pre mna velke sklamanie a este som to ani priatelovi nepovedala..bavili sme sa o tom cez vikend ze je tu ta moznost a tesil sa velmi..teraz bude sklamany..
Ja nechcem riesit ovu testy lebo mi uz uplne hrabne..mozno ze skusim iba tento dalsi cyklus ale este uvidim..
Krvacanie je zatial take uplne svetle ale nakolko mam aj take bolesti v podbrusku ako ked sa ms spusta tak predvidam ze bude riadna..
Moc vam dakujem..dnes som si kupila este 3 testy pepino poobede a cakam na tych 10 od adiel takse testov mam dost..z haluze zajtra jeden ocikam🤣🤣ked tam bude duch tak podavam zalobu na pepino..moj priatel je pravnik taze nech sa trasu🤣🤣srandujem
@sunny_g počkám chvíľočku., dma mu čas no keď nie budem sa. Sním musieť porozprávať
@krajcovicka😀😀 Ale tak strašne zvláštne je ze to chce a zrazu bum 🤣🤣 no uvidíme, sranda je ze keď som. Si len myslela ze som tehotná sa zaujímal viac, dosť 🤣🤣🤣
@popuska ❤❤❤ sme tu aby sme boli oporou. No pepino by trebalo riadne asi zazalovat lebo riadne malo farbiva maju🤔 netreba vesat hlavu je to prvy krat po vysadeni antiky to je v pohode. Takze urcite skus este testy mozno sa nerozbehne uplne 😊
@martuska313 ano ovu podla kalendara je 20..cize od 17 - 19 mozeme pracovat na tom a snad spermie ockaju na vajco..ale sa este poistim a nepustim ho do Lv este v pondelok🤣
@popuska 🤣🤣🤣 teraz som sa riadne zasmiala ku koncu hehhe. Ja som mala tento cyklus tak ze som nevedela ani kedy je ovulácia, navys s do ovulácie sme sa ani netrafili podľa kalendáru a spali sme spolu cca. 8 krát po sebe a ani neviem ako... Ja som bola sklamaná že akurát cez ovu sme mali tichu domácnosť (podľa kalendára keď som to už pozrela) a 1 apríla na mňa toot vykuklo... Ale zatiaľ keď máš svetlu krv není nič stratené.... A tie bolesti stále ma utesuju všetci že to má proste byť a bude to aj mesiac kľudne takže zatiaľ nevesaj úplne hlavu ❤️
@popuska tak presne ako pises😅 nech to je na istotu 🙏😍
@123vika potom im to doklapne, že bum, je to tu a majú z toho stres, stres z neznáma...
Baby ja horim 😀😀😀 normlane mi je teplo. A mam pocit akoby mam horúčku 😛😑
@123vika no my sa vzdy sprchujeme po..ale tento krat to spravim tak ze nepojdem nikam
Ja to asi ani riesit nebudem..milovat sa budeme tak ako vzdy...ci z toho neco bude alebo nue uvidime..citala som vela bab ze sa nedockali po vysadeni dalsej menstruacie a verila som ze i ja budem ten super plodny jedinec ale hold..priroda to tak nechcela.. uvidzime babky
❤
@popuska no mne dr. normalne povedal ze po styku vylozit nohy ze normalne mam opriet nohy o stenu a polezat tak aspon 15 - 20 min. Neist cikat ani sprchovat nic. Som si myslela ze si robi srandu ale nie nerobil 😅
@martuska313 urobím zas všetky testy čo mám doma😁
@popuska 😂😂potom pridám sťažnosť aj ja😁
@123vika neboj to ho prejde možno sa ozaj zľakol iba 😀 keď bude bábo v brušku rast bude sa tešiť s tebou 😊♥️
@martuska313
@123vika kks uz vidim jak ten moj kuka na mna ze ci mi nehrabe🤣🤣🤣🤣 no skusim..ale asi poslem jeho prveho do sprchy a budem to praktizovat kym tam bude..stale som nazoru ze chlap sa nema motat pri tychto zenskych receptoch🤣🤣🤣lepsie usetrit ho..
Ale teraz cez vikend mi vravel ked ma pichlo v podbrusku ze Zlatko,ak sme tehotni tak super ak nejsme tehotni tak pojdes psychologovi..vravela som mu kolko penazi do testov som hodila 🤣🤣🤣🤣
To su proste muzi..tie nervy ohladom pocatia su pre nich nevtsvetlitelne javy..oni si oredstavuju ich spermie jak borcov ako proste nabehnu a oplodnia..uhniezdenie uz za tym neni🤣
@popuska ja za 2 roky nepocitam tie peniaze😅😅😅😅mozno by sme nejake aj ojazdene auto kupili😅😅😅😅 hlavne Ty pekne nohy podrz a on nech sa ide pekne osprchovat 😊 uvidis ze to pomoze 😍
@popuska mne muz povedal ze som cudna😅 lebo ine zeny pytaju svojich muzov o darceky ako kabelky sperky vecere a ja od neho chcem len testy 😅😅
@martuska313 joj moja..kamaratka sa tqkto snazila 2 roky..potom to.prestala riesit.. prestala sledovat ovulaciu a plus jej muz velmi vela cestuje cize sa tazko trafili do ovu..a si pamatam ze sme boli na oslave vypila si a rozplakala sa ze je neplodna a strasny hysak chytila chuda..a dva dni na to mi poslala test a take kolajnice ze som to v zivote nevidela..a za mesiac rodi..🥰🥰🥰😘😘
@martuska313 hahhahaah tvoj muz je tiwz srandista🤭🤣🤣🤣
@popuska 4 dni ale takú silnú že až kusy. Pozerala som, že mohla byť posunutá ovu na 19.3. a teoreticky mohlo oplodnené vajíčko počkať vo vajíčkovode kým bola MS, lebo nebola vôbec bolestivá a veľmi krátka. A po MS 2 čiarky jemné tak som skúsila včera test a silnejšia čiarka o viac.
@popuska vies co, uz nie som taka upata na to ze sa nedari. Podala som si ziadost na VŠ na 2. Stupen ale kvoli situacii ani neviem ci doatali moju prihlasku😅 tak som sa zmierila ze ked ro bude tak bude len sledujem ovu ci pride aspon rovnako ak9 minuly mesiac. A kedze sme s muzom doma teraz tak si uzivame a neriesime😅 a ano je riadny srandista 😅

@spiruanka urcite radsej mamatest🙏