icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

spiruanka
7. apr 2020

@popuska ja to beriem s rezervou 😊 bude ako má byť.. toľko duchov čo som mala a nič z toho..som pripravená na všetko

martuska313
7. apr 2020

@sunny_g na tom tenste je to pekne pozitivne 😍

popuska
7. apr 2020

@sunny_g pred menzesom si mala kedy posledny sex? potom kedy si dostala ms a kolko ti trvalo? a na kolkaty den od toho styku bolo to spinenie vcera?

sunny_g
7. apr 2020

@spiruanka myslíš že potvrdia? Ja už ani neviem 🤔

popuska
7. apr 2020

@sunny_g jas i myslim ze zajtra ti potvrdia tehotenstvo

sunny_g
7. apr 2020

@popuska raz sme mali styk medzi 21+25 ale deň som si nezapisala že veď načo...no potom 29 som dostala MS. Bola 4 dni. Bez bolesti...potom 3.4. bol slabo pozitívny duch a 5.4. takto pekne silno. Už 3 dni mávam migrény, žalúdok ako na vode. Neviem poriadne nič zjesť. Stále na močenie a závraty mávam.... keď sme mali s mužom naposledy intímčo, tak sa hral dolu aj vnútri a bolelo to tam celé, čo nikdy nebolo. No ozaj neviem...

spiruanka
7. apr 2020

@sunny_g určite áno 😊 nestresuj hlavne kľud ten teraz potrebuješ.. všetko bude dobré

sunny_g
7. apr 2020

@spiruanka už mi chodia samé pochybnosti. Musím to na chvíľu prestať riešiť. Nech už bude ako bude 😊😘

popuska
7. apr 2020

@sunny_g tak si mala posunutu ovulku..a jasne ze takto skoro na sone nic neuvid.. a sliznicu mas aku? povedal ti?
sledujes si ovulaciu? a teda menstruaciu si mala riadnu aj hrudky hej?

spiruanka
7. apr 2020

@sunny_g presne tak 😊 treba prísť na iné myšlienky aj keď je to ťažké..čo nám je súdené to nám je dané..len treba veriť v dobro♥️

sunny_g
7. apr 2020

@popuska asi áno, tiež sa mi zdá že posunutú. Meriam si aj bazálku a 36.8 až 37 mám už niekoľko dní. Pred tam som nemrala takže neviem.
Sliznicu nehovoril.
MS bola 4 dni, aj kusy ale úplne bez bolesti, čo u mňa nebýva bežné...

ancovicka21a
7. apr 2020

11 DPO..drahy kupil testy a triasol sa pri cakani viac ako ja 😀 najprv bola krasna druha ciarka,vysla v sekunde,ako som vytiahla test z pohara..ale som tym testom pohla a zrazu bola fuc 😢 ja uz na to fakt nemam nervy..a nedela este velmi daleko ☹

popuska
7. apr 2020

@ancovicka21a zlatko moje, ale ved ja ju vidim.. slabsia ale je.. skus prosim rozobrat a tak odfotit..

mims1520
7. apr 2020

@ancovicka21a ja ju vidím 🙂

popuska
7. apr 2020

@sunny_g zaujimave.. no ja som si nic nemerala ale asi zacnem zbehnem dnes do dm a tam maju bazalny teplomer.. zevraj teda hned po zobudeni sa to ma merat a zapisovat si.
ja mam menstruaciu taku slabsiu.. ked sa utrem je krv ale na vlozke od rana nie vela boli uz aj trochu hrudky.. obvikle som mala uz na druhy den po spusteni velmi silnu ze som musela furt menit vlozky..
a myslim ze s tym testom mozes byt v klude.. zajtra ti zavola doky ze si tehotna a mas prist za cca 3 tyzdne na sono a uz aj uvidis malinke

ancovicka21a
7. apr 2020

tak tu je rozobraty..s tymito testami nemam skusenosti,tak neviem..ak tam je,tak kde?ako mne sa daco mari tiez,ale uz neviem,ci mam halucinacie,alebo to je naozaj

popuska
7. apr 2020

@ancovicka21a je tam ciarka medzi tou kontrolnou a tymi dvoma polo bielymi

ancovicka21a
7. apr 2020

@popuska tak predsa nemam halucinacie 🙂 no ja som to aj drahemu ukazovala,ale on tvrdil,ze tam nic neni..ale tak,co uz chlapi vedia 😀 keby sa uz chcela ukazat riadna ciarka ☹ aby som si bola 100% na istom

sunny_g
7. apr 2020

@popuska kiežby.... veď dám vedieť 😊
Ďakujem krásne žienky. Vážim si to.

martuska313
7. apr 2020

@ancovicka21a aj ja ju vidim drzim prsty😍

martuska313
7. apr 2020

@sunny_g hlavne klud uvidis bude to tam vsetko bude fajn 😍 ten stres ti neprospieva ❤

spiruanka
7. apr 2020

@ancovicka21a vidím 👻😊✊🍀

123vika
7. apr 2020

@ancovicka21a je tam chlapi sú slepí 😀😀😀🙂 držím palčeky nech silnie, navyše máš ešte skoro takže určite to tam ukáže ❤️🤞

123vika
7. apr 2020

@spiruanka ako sa cítiš, čo nové??☺️

123vika
7. apr 2020

@sunny_g zajtra daj vedieť som veľmi zvedavá a verím ze povedia pozitívnu správu 🤞❤️

sunny_g
7. apr 2020

@123vika dám vedieť. Len nechcem živiť falošné nádeje, keďže sme už o jedno bábo prišli.
Budem dúfať a veriť. Zajtra sa ohlasim 😊

123vika
7. apr 2020

@sunny_g úplne ta chápem 🙂 budem na teba myslieť

ancovicka21a
7. apr 2020

@martuska313
@spiruanka
@123vika
dakujem baby..po tolkych rokoch..a hned po vybrati myomu..dufam,ze uz fazulke nebude nic branit v raste,ako minule..a na vianoce budem drzat v rukach ten najkrajsi darcek..boze 🙏 a dostanem pokutu za nedodrzanie 2m odstupu 😀 keby by som mala znovu testnut?toto nie je z ranneho mocu,len testik drahy doniesol o desiatej

martuska313
7. apr 2020

@ancovicka21a tak najlepsie o dva dni a z ranneho😊 ale ja by som nevydrzala a testla by som isto zajtra rano znova😍😊

123vika
7. apr 2020

@martuska313 aj ja som taka 🙂😀 Ja som včera kúpila maybebaby 2 ks a jeden som uricula včera a už ma to láka teraz strašne a chceka by som v stredu najlepšie ale to nevydržím tak zajtra... Len ja mam ten problém ze tu čiarku tam potrebujem vidieť najlepšie jaj každú hodinu len aby som bola spokojná 🙂 takže. Zajtra testujem aj ja len pre istotu ci tam ciarocka stále je ❤️