Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@martuska313 v navode je tak napisane..a ja som si tak robila a sedelo mi to presne..
@popuska ale ked uz sa blizi ovu a testy silneju sa testuje viac krat za den aby si vedela kedy je ten vrchol niekedy potom moze byt vrchol rano . Alebo obed , vecer. Ale az od pozitivneho ovu testu do 12-48hod prebehne ovulacia
@ancovicka21a tak to je dobre 🙂 ja som sa riadila ako mi zienky tu radili ale tak je to v pohode ked aj mne ukazalo aj tebe. Ale viem ze vacsina ovu testov sa nerobi z ranneho mocu.
@martuska313 ano,to je pravda..robi sa 10-20 hod. ale ked je tam napisane tak,tak som sa podla toho riadila..hlavne je,ze obom nam vyslo,co malo 😉
@ancovicka21a tak presne 😁🙏 a teraz robim woman secret a nejajo mi este stale neukazalo full pozitivny, este mam na to par dni tak aspon uvidim ze ako teda ukazuju.
@ancovicka21a haha no uz dnes mi pisal ako sa nevie dockat tak asi svalovka bude riadna..nieee urco mu nepoviem ved to chlapi nemusia vediet ze prave robia dieta😁a to skor on neda mne vyduchnut ako ho poznam..naposledynto bolo 8x za 2.5 dna..pomaly v repiku som sa musela mocit😁😁😁chichi
@martuska313 ja som kupila dnes nove balenie ovi testov tak precitam pozorne navod..ale tak snad uz bude silnejsia ciarka a snad nedojde ovu neskor..
@popuska precitaj a k tak skus teda rano z ranneho mocu 🙂 ale urcite testuj 🙂 mne zajtra pridu adiel testy aj tehu aj ovu
@popuska 😂😂😂😂 to bude riadny maraton ked pride
@martuska313 no bude..vzdy je..snad nam tento apetit vydrzi aj pri detoch😁😁😁😁😁
@martuska313 tesim sa..len skus netestovat..ked mas doma tolko testov tak to laka..😁😁ja som ich vsetky vybuchala..a inak dnes som este ocikala top test..som mala taky zalohovy aby ma to uz nelakalo a hadaj..taky duch ze dovi..aj som to chcela odfotit ale potom som to slahla do kosa..normalne nervy mam na to..zavadza to strasne
@popuska snad 😁😁😁 lebo deti zmenia všetko 😂
@popuska mas pra du dokonca jedna skupinka zien tvrdila ze ked maju ovu im tehu spravia duchov. Ale co je na tom pravdy tazko povedat 😂😂😂😂 je to brutal lakadlo ked su doma. Ja som objednla aj tehu aj ovu lebo mi vychadzala ovela lepsia cena😂😂😂😂
@martuska313 super..ja asi objednam tiez aby som mala co testovat za 2 -3 tyzdne
Tak ja asi ovu nemam este takze neviem..aby mi kazdy test ducha robil?neexist
A gynda vravela ze sa to obcas aj po menzese moze stat ze su pomiesane hormony,ze mesacne jej tam chodi velmi vela takych pacientiek co maju slabe ciarky na testoch..
@martuska313 trosku som sa hanbila ked ki povedala ze nie som tehu..som sa jej ospravedlnila..brala to v pohode ale povedala ze okolon1.5.mam testovat a az ked budu dve jasne ciarky mam prist..inak to nema zmysel
@popuska zaujimave tak je to tak no proste pokial nie su kolajnice a nemas to potvrdene lekarom tak je to najozaj honba na duchov 😅😂
@martuska313 tak ja ju chapem,sinpredstav ze teraz kazda z modreho kona pojde s duchom k doktorovi..sak tam bude plnka..ale ked my vsetky duuuufame🥰🥰
@popuska to nic vsak oni su zvyknuti🙂 zeny ktore sa snazia idu aj so slabym testom. Ja som bola tiez u dr. Ale sice silnejsia ciarka tam bola za dr lebo slabla a nakoniec to bol potrat. Lenze kvoli tomu ze cim som vsetkym presla dr. chxe aby som hned prisla aby ked tak nasadil lieky
@martuska313 tak hej,ty to mas ine..strasne ti drzim palce..a zatial ako ti vychadza ovulka?
@popuska aspon by mali vela vela prace 😍😍😍 na gynekologii. 😅 jasne dufame a verime a snazime 🥰
No bud uz bola 12teho alebo dnes. Uvidime o par dni 🙂 Dakujem aj ja Tebe silno drzim prsty uz sa tesim na ten statny sviatok 😍 ako budes testovat
@martuska313 jaj tak u teba my vlastne teraz cakame na dve ciarky uz joooj to je super.. tak snaaad.. a mas aj ovu test odfoteny ze bol pozitivny? nech viem ako to vyzera :D
no tak ja som trochu pozadu :D sme si planovali ovulovat spolu :D ale nevadi tesim sa ze ty uz aspon vies ze si mala ovu.. ja ani neiem kedy pride.. fakt dufam ze nie neskor ako tento vikend..
@popuska vies co ani nie je uplne pozitivny ale nahofila som do appky aj hodnoty merania teplot aj foto testov ovu a takto mi to vyhodnotil ze ovu dnes aj tak to vyzera lebo ma zapichalo vo vajecniku 😊tak uvidime ci ano ci nie ako ja budem aj nadalej testovat lebo dnes som 23DC a minuly mesiac som mala 25 DC ovu. Tak uvidim pozri graf
@martuska313 Fiha, no nevyznam sa v tej apke.. co to je zac? tam nahravas aj foto?
@martuska313 pocuj zo srandy som ociakala ovu test teraz.. a sice je este negativny ale ta ciarka je omnoho ruzovejsia ako predosle dni ci dnes rano.. dnes rano bolo biele a teraz normalne ruzova ciarka len nie este silna
@popuska premom aplikacia sa vola a takto to vyzera
@popuska tak to je dobre znamenie to silnie urob znova rano a uvidis rozdiel 🙂
@martuska313 jezis to je super apka.. tak to stiahnem aj ja.. :D odpadnem ze este aj fotky ti to vyhodnocuje
no tak mozno sa predsa len postasti.. 🙂 🙂
@popuska ako viem ze zienky skor vyuzivaju fertility friend ale mne skor tato vyhovuje 🙂
Ahojte 😊 dlho som sa tu neukazala, ved niektore viete, tazke obdobie. No... Potrebujem radu. 27.3. som mala to ukončenie tehotenstva tabletkou, hned o tri dni neskor hcg kleslo na 400 a o dva týždne uz nebolo, robila som kontrolny test a bol negatívny. Tie dva týždne po som cakala aj ovulaciu, pen som ju nekontrolovala ovu testami, kedze som este nevedela ci je hcg dole. Az po negatívnom tehu teste som skusila robit ovu testy, kedze si do prvej ms mame dat pozor. Zacala som robit ovu testy, pridavam foto 14.4. od spodku, potom 15.4., vcera 16.4. som urobila tri, aby som videla ak prebehne, no ciarka stale rovnaka, dnes rano 17.4. je vrchny test. Som z toho zmagorena 😅 este len ovulka pride? Ci preco su uz skoro dva dni ovu testy pozitívne? No nie az tak moc silno ako som mala ovu test v januari v case skutočnej ovulacie. Este stmavne ciarka? Mam tak vela LH hormonu a este nedosiahol vrchol? Ci co sa deje? Mozem byt tehotná? 😳

@popuska
@ancovicka21a ja som nikdy nerobila z ranneho u pepina aj zienky mi vraveli ze nesmie byt z ranneho tak neviem pri pepine min. cyklus mi ovu pekne ukazala. Cize moze byt ze dnes nic a zajta uz bude. A vie to tak ze na sone si pozrie kde je folikul zrely na prasknutie a uvolnenie vajicka