icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

jaruska18
7. jan 2015

@somjankad len ja som takyto mala aj v pondelok. Teda ten som pozrela az vecer. Tento bol v limite trosku tam bolo nieco vidiet ale nic noc. A po cca pol hodinke bol takyto..

somjankad
7. jan 2015

@jaruska18 aj mne to tak robilo

veronikax
7. jan 2015

@zuzanka2905 uz papam aj Gynex 🙂 tak dufam ze sa dam z vnutra poriadne dokopy 🙂)
@jaruska18 raz to pride !!! 🙂 musim doverovat prirode 🙂)) inac mne nikdy nerobili kanalit tieto testy ;) tak drzim palce !! 🙂

jaruska18
7. jan 2015

@veronikax skoda ze si nestihla vyskusat ze ci by ti spravil kanalik 🙂

lilly158
7. jan 2015

Ahojte kočky. Prosim vas, mali ste niektora tehotensky test Pepino so zelenou farbou ? Doteraz som sa stretla len s modrym, zelene boli iba ovulacne. No teraz som mala 3 TEHOTENSKE testy so zelenou tycinkou.

janaochi
7. jan 2015

@lilly158 ja som mala teraz so zelenou rúčkou, tiež som sa čudovala, ale tak vôbec neduchoval ako zvykol ten modrý, tak neviem, či je celý ,,systém" nový, alebo len tá rúčka. Ale bolo by to super, keby neduchoval, lebo tie modré vedeli teda riadne hlavu zamotať.

janaochi
7. jan 2015
denuss
7. jan 2015

@lilly158 ano teraz su pepino tehu testy zelene, aj ja som take robila pred par dnami a vysli naaadherne 🙂

lilly158
7. jan 2015

@janaochi - ja dufam, ze sa pomylili a vlozili tam namiesto tehotenskeho ovulacny, pretoze som ho mala samozrejme negativny ☹

liligreg
7. jan 2015

@lilly158 ja som mala yiez zeleny, bola som v pomykove.. ale su to tehu

janaochi
7. jan 2015

@lilly158 ovu to nebude, lebo pepino má na ovulačných žlté rúčka a aj keby to náááhodou bol ovu test, tak aspˇoň slabulinkú čiarku by ukázal a nebol by úplne čistý. Ja už nemám obal, ale ty keď máš, tak sa pozri na neho, či tam píše hcg a aká je citlivosť, myslím na ten vnútorný sáčik, čo je v ňom test. A daj vedieť. Ja som mala tiež negatívny. Ale ja som 22DC, tak ešte sa to môže zmeniť, hoci som už skeptická, ja mám krátke cykly.

somjankad
7. jan 2015
jaruska18
7. jan 2015

@somjankad gratulujem 🙂 ja som odfotila na svetle a vidim tam ruzovu ciarku ci?

somjankad
7. jan 2015

@jaruska18 aj moj prvy taky bol... posledny je robeny tyzden po meskani

lucka0611
7. jan 2015

ahoj, po dlhšej odmlke sa k vám opäť vraciam po radu. Z duchmi všemožných odtieňov mám už bohaté skúsenosti, ale toto je aj pre mňa novinka... čo vy na to?

piacere
7. jan 2015

@lucka0611 blahoželám 😉 toto už nie je duch, ale pozitívna čiarka 🙂

lucka0611
7. jan 2015

@piacere 🙂 neverím 🙂 po takmer 4 rokoch...

lilly158
7. jan 2015

@janaochi - tak to mas este cas na testovanie. Drzim ti palceky 😉 Na sacku bolo napisane tehotensky - 10 tkovy. 😒

nicicka
7. jan 2015

@lucka0611 gratulujem, regulerna ciarka 🙂

zuzanka2905
7. jan 2015

@lucka0611 to je ciarka nech len silnie blahozelam

butterfly333
7. jan 2015

@jaruska18 a uz ti mešká? Ja som mala taketo minuly mesiac den pred ms aj teplotu 37,2 a nič ms došla. Najlepšie robit test ked mešká.

misha666
7. jan 2015

@jaruska18 strasne ti dlzim palce, ale mne este viac kanaliky presvitali... meska ti uz?

misha666
7. jan 2015

@jaruska18 ale ked som to stiahla do compu a zosvetlila tak je tam ruzovy nadych 😉
kuk teraz 😅

jaruska18
7. jan 2015

@misha666 dakujem 🙂 dufam ze to je naozaj dusik 🙂 a bude silniet 🙂

@butterfly333 ja som uz 58 dc..od 10 dc berem inofolic. Do 30 dc som nemala ovu..tak netusim 🙂
@somjankad uvidim zajtra co ukaze test 🙂

somjankad
7. jan 2015

@jaruska18 drzim prsty

veronikax
7. jan 2015

@jaruska18 tak vykukuje tam nieco 🙂) len by ti mohol rychlejsie silniet 🙂 veeelmi drzim palce aby ti to vyslo ;) k Dr sa nechystas??
@lucka0611 vidno ju 🙂) uz len siiiiiilno drzim palce aby ms nedosla ;) aspon minimalne 9 mesiacov ;)

butterfly333
7. jan 2015

@jaruska18 fuuuha tak to je dlhy cyklus a berieš ho prvy mesiac? Ja som ho tiež začala no ako mi nechodila ovu som ho hned radšej vysadila a ovu o tri dni prišla a poriadna silna lebo beriem gynex a v živote som taku silnu ovu nemala ja som ju totiž nikdy necitila až ked som začala brat gynex tak verim že pomôže.

jaruska18
7. jan 2015

@butterfly333 prvy cyklus. Tretiu krabicku. Ja som mala pvu hlien ak to bol on okolo 45-50 dc..daj vediet ci pomohol 🙂
@veronikax cchystam zajtra 🙂 dufam ze mi vezme krv a budem vediet naisto 🙂

veronikax
7. jan 2015

@jaruska18 drzim palce ;)

butterfly333
7. jan 2015

@jaruska18 to v kuse tretiu krabicu? Ja uź ho neberiem brala som ho asi 5dni a viac nie nakolko mi nechodila ovu tak som ho prestala brat.