icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

isabella22
2. dec 2013

@karmela ja nezufam niektore sa snazia aj roky a ja len 2.mesiac cize beriem to optimisticky 🙂

kika8259
2. dec 2013

@daniaz jejo to su pekne ciarocky 🙂

kika8259
2. dec 2013

@borkavan skusam nezufat hadam to v januari do tretice vyjde 🙂

kika8259
2. dec 2013

@karmela na tychto ano,no na vcerajsom ani dúšok malinky nie je a to som uz nedavala na mk ☹

karmela
2. dec 2013

@kika8259 😒 a pichli ti aj pregnyl ?

kika8259
2. dec 2013

@karmela nie pregnyl mi nepichali pred KET ale len vtedy prvý krát pred ET ...

lene27
2. dec 2013

@isabella22 Máš pravdu, nezúfaj, my sa snažíme o prvé a je to už od Veľkej Noci minulého roku, takže nádych, výdych, dva neúspešné pokusy sú nič, neboj sa podarí sa... Hlavne oddych, nestresovať sa kvôli bábätku, ono príde.
@karmela do konca budúceho roka? To už podľa mňa budeš čakať možno aj tretie... 🙂
@kika8259 ty si bola na um.o? alebo sa snažíte zatiaľ prirodzene?

kika8259
2. dec 2013

@lene27 áno na umelom ... prirodzene nám šancu nedávajú ....

lene27
2. dec 2013

@valika1210 no ako, nejaké zmeny? vyňadri sa 🙂 ináč nebol tento mesiac nejaký stres, alebo niečo, kvôli čomu by sa ti ms posunula? nám prišla v máji plánovaná inšpekcia do práce...a mne dva mesiace cyklus lietal hore dolu.

lene27
2. dec 2013

@kika8259 to vážne? ja si myslím, že vždy je šanca...treba veriť a dúfať. V rodine som mala prípad 5x umelé, vždy boli dvojičky, ktoré zomreli 😢 a keď to už vzdali, pritrafilo sa prirodzene v 35. A o rok na to druhé. My sme ešte na testoch neboli, povedala som si, že ešte tomu dám polrok a že až potom. A najlepšie bude, keď budeme obaja zdraví a bábo nikde... Strašne by som chcela vedieť, že prečo sú ľudia, okolo ktorých sa len pánske trenky mihnú, otehotnejú...a hneď na prvý šup 😠 a my, čo už na to aj máme vek, správneho partnera, už aj nejaké zázemie a chceme, tak my NIČ!!!!

karmela
2. dec 2013

@lene27 ty si podarene ti poviem 😀 no o malu sme sa snažili 8 mes.preto som pisala ze do konca bud.roka 🙂 a ty mi doprajes až try 😀 Ja ti doprajem dvojičky 😉 a co najskôr
@kika8259 joooj držím ti palceky velmi snubne tie testiky vyzerali

lene27
2. dec 2013

@karmela dvojičky nevykryjem, to hovorím už teraz, pekne jedno po druhom, nech ma neporazí 😀 🙂 ale stíhaš... jedno budúci mesiac...potom si dáte dva mesiace oddych a ku koncu roka už bude zavarené na tretie 🙂 som ti to dobre vymyslela. A teraz sa pekne drž plánu... najlepšie napíš na papier a nalep na miesto, kde často pozeráš - dvere na skrini (pred tou si určite často, ako my všetky) a stena oproti WC... takto som sa na internáte naučila nejakú nezmyselnú básničku, ktorú som vedela ešte tri roky potom, čo som tam prestala bývať. 🙂

karmela
2. dec 2013

@lene27 ty si riadne cislo 😀

isabella22
2. dec 2013

@lene27 fuha nwm ci by som vydrzala tolko sa snažiť..a bezúspešne ale tak mozno aj mna to caka..a nezúfaj len tolko príZnakov a nic?dnes ma prvy den bolia prsia na zblaznenie 😖

kika8259
2. dec 2013

@karmela ďakujem a zajtra budem múdrejšia ...

kika8259
2. dec 2013

@lene27 ďakujem za podporu , ja neviem čo si mám o tom už myslieť lebo verím tomu že zázraky sa dejú len nás to akosi obchádza ☹ ako vravíš máme aj zázemie aj roky na to aj nemým tváram pomáham bo ma srdce bolí keď vidím ich utrpenie... a ženy ktoré by si to najradšej chceli dať zobrať ostanú tehotné ako mávnutím zázračného prútika,ale hádam raz nastane rovnováha a pošťastí sa aj nám 🙂

lene27
2. dec 2013

@kika8259 veci sa dejú preto, že sa majú diať a všetko má svoj význam. len treba chvíľu počkať a podarí sa to. Niekomu to trvá dlhšie a niekomu kratšie, dúfam, že my všetky budeme kratšie prípady. 🙂 podarí sa to.

lene27
2. dec 2013

@isabella22 prízraky môžu byť a nič z toho. A tie ženy, ktoré sa stali obeťou toho chlapíka z Galanty - čo mali neviditeľné bábätká a ešte im aj bruško narástlo, cítili pohyby dieťaťa dieťa nikde? ...všetko je v hlave. ak by to aj náhodou nevyšlo, skúste si urobiť pekný víkend alebo týždeň, odreagovať sa, vypnúť hlavu... 🙂 a pôjde to ľahšie.

karmela
2. dec 2013

@lene27 ty si naše povzbudzovadielko 🙂 Ale preto tu sme aby to tak bolo 😉

isabella22
2. dec 2013

@lene27 vsak budeme musiet nieco vymysliet 🙂snáď aspon tebe to tehu vyjde 🙂

majka_3
2. dec 2013

@katkasofi pacisa fotka na zelanie @karmela 🙂

majka_3
2. dec 2013

@kika8259 daj vediet..silno drziiim palce 😉

majka_3
2. dec 2013

@lene27 coo o tom som nepocula...to boli take zeny? vsugerovane tehu? 😖 😖 😖

karmela
2. dec 2013

@majka_3 ahoj no ako ovulka bolo tutu muťu 😉

karmela
2. dec 2013

@lene27 tak ja verim ze mi tak nedooadneme ale vždy ostaneme pri zmysloch

majka_3
2. dec 2013

@karmela nooo ked vcera bol najsilnejsi tak by mala byt dnes ovu...no neviem ci sa dnes k niecomu dopracujeme 😖 krpana zasa poobede dlho spala, cize mam obavy kedy zaspi vecer 😀 hehehheeh
ale uz som sa dopracovala aj k takej verzii ze mozno mi to ukazuje uz tehu...ale to si nemyslim...

karmela
2. dec 2013

@majka_3 ved to by bolo super no nie?Tak budeme čakať na tvoj vysledok 🙂

majka_3
2. dec 2013

@karmela 😀 noooo myslim si ze s toho nic nebude 😖 mam takeho tusaka 🙂 a ty co kedy zacnes s ovu testamii? dr ti nepovie presne kedy mas ovu jedine ze by videla uz rast folikul.a priblizne podla toho sa to daaaa

karmela
2. dec 2013

@majka_3 no minule mi povedala ked mi pozerala zo Sono,ze o týždeň Cez výkend tak ja neviem.Test som robila dnes ráno a jedna / tak nic

karmela
2. dec 2013

@majka_3 mozno máš zlého tusaka.A bude nieco z etapovej ovulky 😉
No mozno teraz nebude nic vidiet ale verim ze mi aspon povie ze je všetko ok a môžme sa snažiť o druhe baby 🙂