Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Tak si myslim ze cim viac to meska tym mam vacsi pocit ze to tehu nebude....ked su tie testiky negativne...ale urcite pockam do piatku a zavolam dr....ci ma zase nenavstivila cista.....
@karmela
@valika1210
@majka_3
🙂 už som späť 🙂 dnes som ešte aj do práce zaspala... manžel večer chcel ešte ťuťu muťu, tak som ani notebook nezapínala a asi som tomu venovala priveľa energie, tak som ráno nepočula budík. A teraz som sa vrátila z práce, tak už čítam, že čo máte nové.
@valika1210 aj mne to tak naposledy ukazovalo a keď som sa vzdala ducha, na druhý deň prišla ms... lekár mi o týždeň nato povedal, že je úplne v norme, ak máš aj pravidelný cyklus, keď meškáš 3-7
dní. A môj bol tiež už snehobiely...
@majka_3 myslíš, že by si mohla mať PCO? nepovedal by ti to už lekár? jój, škoda, že to nevyšlo s tým ťuťu muťu 😒
@karmela hovorím si stále to isté, že nech je tam druhá čiarka alebo snehobiele miesto...chceme snáď až tak veľa???? 🙂 a oni, že duch alebo pretláčaná čiarka.... príliš veľa možností... teda len dve, ale v tej chvíli je to príliš veľa, keď chceš poznať jednu odpoveď.
@valika1210 dakujem, hadam vsetko dobre dopadne 😔 Aj tebe prajm aby si coskoro nasla //
tak baby moje dnes robeny testik 12dpo ale nesilnie takze z toho asi nic nebude prsia bolia jak slak ale skor asi zacne mrcha ☹ skoda
@daniaz ja si myslím,ze ti zajtra oznámia krásnu správu.Lebo testiky su pekne nie s dušikmi ale slabšími viditelnymi čistkami tak držím palce aby bolo všetko ok 😉
@isabella22 este vydrž uvidíme a foto? Ms kedy?
@katkasofi ked sem príde Majka hodí ti to do negativu,ale zatial nevidím 😔
@lene27 no hlavne,ze ste stihli to co treba 😀 Ja som mala malu u mami tak sme mali postelovu nedeľu 😀
@valika1210 no ja som na teba velmi zvedava ako to dopadne,snáď to bude to tehúkovanie a žiadna cysta
@karmela ms ma byt 5 decembra no ale to uz by mal test nieco ukazat nie? uz prestavam trosku dufat...
@isabella22 no moja pred ms ti nemusí ukázať este nic.Mas to stále nádejné Nezúfaj
@isabella22 je to tažké ale este sa pokus vydržať ved ked vijdu // bude to zato aj stať 🙂
@isabella22 To je normálne na záväzok, že človek by si pred plánovaným termínom ms nemal robiť testy... hoci ja mám mať až 10.12 a už teraz mám chuť na testovanie, ale keď som sa ovládla už tri týždne 🙂, tak dám aj ten štvrtý. Ešte nič nie je stratené. 🙂 a ty máš dva dni do ms... 🙂 to čakanie zabíja
@daniaz držím palce, veľmi, nech to vyjde. A tentoraz nech tam bude aj srdiečko a všetko bude v poriadku.
@karmela mas pravdu ale tak viacmenej uz aj manzelovi som povedala ze buduci mesiac budeme musiet vyse popracovat 🙂
@lene27 presne tka aj som doma nemala testy aj tak som neodolala a z roboty som si musela kupit a nic :(
@isabella22 este Nezúfaj Mas pred ms este ani Nemeška.A lubit sa treba stále podla mna nie len cez ovulaciu 😉 Neboj všetky tu budeme tehulky pride ten cas 😉

@majka_3 ty mas uz zachvilku den mrchy vsak ? Uz testikujes😀
@karmela jasne este bez mrchy....taaak testiky su doma🙂 ale testla som aj dnes rano no testik bielucky bez naznaku ducha....:-/