icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lenttillka14
2. máj 2020

@martuska313 dakujem Ti ❤️

popuska
2. máj 2020

@spiruanka no ja som dostala menzes takze ano duchuju riadne

popuska
2. máj 2020

Ja uz koncim s testovanim..testujem az ked vynecha ms

spiruanka
2. máj 2020

@popuska normálne už kráčaš? 😒 Kks to je fakt zle ...to som si povedala aj minulý cyklus asi tiež budem testovať v deň ms

heliet
2. máj 2020

@sunny_g ahoj môžeš dať fotku suchého testu bez vytiahnutého kontrastu? Takto vyzerá aj negatívny test v určitej fáze schnutia a potom ostane biely. Ten tvoj je urpavená fotka.

spiruanka
2. máj 2020

@popuska *krvacas tento autocorect ma slahne🙈 idem skúsiť ešte z lekárne test a keď nič kašlem na to tiež

natalia_r
2. máj 2020

@ancovicka21a malilinko sa mi mari...to je ranny? A kolko mas do ms?

ckatka
2. máj 2020

@popuska mne sa strašne veľakrát stalo ze menštruácia neprišla, kúpila som si na druhý deň testy, ocikala test a ako som sa utierala už tam bola krv a test samozrejme biely....
Tentoraz však už deň po meškani boli čiarky, a dva dni už koľajnice. A "PMS" vyzeral úplne inak. Obyčajne ma bolia prsia, je mi horúco a zerem čokoládu, a teraz ma.boleli prsia, mala som chuť na sex a bola mi zima. A čokoládu som s kľudom Angličana v obchode úplne obišla. Keď som si to pri pokladni uvedomila...ze dva dni mešká a ja NEMÁM v košíku čokoládu...rovná čiara do lekárne. 😂😂A je to tam! 😌

sunny_g
2. máj 2020

@heliet áno viem, keď uschne 🙂
Mám starší mobil so slabším foťákom a to čo očami vidno, to mi nefoti, stále testujem ten istý a určite takto žiadny negatívny nevyzeral 😁

ancovicka21a
2. máj 2020

@martuska313 nemeriam..lebo ja vstavam rozne a tym padom si nemozem merat na minutu presne..
@popuska 😢 mrzi ma to..
@natalia_r hej,ranny..ale ako som si vsimla,mne lepsie ukazuje pred vecerom 🙂 do ms mam este 5 dni,takze kym nepride,nic nie je stratene..hoci sme sa zhodli,ze tieto testy duchuju jedna radost..kupila som si teraz dr.max,ten neduchuje..zachvilu pridam vysledok 🙏

popuska
2. máj 2020

@spiruanka hej normalne uz krvacam..😥

ancovicka21a
2. máj 2020

Dr max..🤔

martuska313
2. máj 2020

@ancovicka21a je tam do ruzova duch ze?

123vika
2. máj 2020

@spiruanka tak to aby si stihla ☺️☺️ juj sa teším snáď to vyjde

popuska
2. máj 2020

@spiruanka no ja uz to a i nebudem nejako sledovat..budeme sa milovat ked sa bude dat.. a hlavne ani na bazalnu sa neda spolahnut lebobta mi neklesla..praveze stupla o neco dnes a na to menzes..takze fakt kaslem na to..len mam kratku LF a islo mi mlieko tak idem v stredu gynde ze ci netreba zase nasadit duphaston

ancovicka21a
2. máj 2020

@martuska313 daco sa tam crta..ale strasne slabucke..a ja tu presviedcam kazdu,ze dr max neduchuje 😀 a mne samozrejme uz duchuje aj ten 😲

martuska313
2. máj 2020

@ancovicka21a ja som tiez za to ze dr. Max neduchuje 😊 ale to som bola aj za Adiel testy presvedcena ze neduchuju😁

ancovicka21a
2. máj 2020

@martuska313 ja to uz fakt nechápem 😠

sunny15
2. máj 2020

@popuska škoda 😟 nevadí,ale na gyndu skoč lebo mlieko ak ti ide to nie je v poriadku,pravd podobne zvýšený prolaktin a ten môže brániť otehotnieť

spiruanka
2. máj 2020

@123vika bola otvorená iba jedna a tam nemajú dr Max test iba mamatest tak som zobrala ten 😒
@popuska ja už dlho nemeriam nič mňa to už prestalo baviť 😁 neboj pripojím sa k tebe budeme bojovať ďalej 😊
@ancovicka21a čo to za dusika máš🤗 inak to ozaj hneď nemôže ukázať koľajnice juj

lujza_
2. máj 2020

@sunny_g ahoj môžem sa opýtať kedy si mala dostať ms a koľko to je dní odkedy ti vyšiel prvý duch? Pretože nechcem ťa strašiť ale mne silneli tak pomaly ako tebe na foto čo si pridala minule a bolo to biochemické tehotenstvo, v 5/6tt som začala krvácať.... Plod sa už vraj dlhšie nevyvijal preto tak pomaly silneli. Vraj od prvého ducha do par dní už máš mať kolajnice🤷‍♀️ ja som mala kolajnice až pred tým ako som začala krvácať dúšikovia boli asi týždeň. Veľmi držím palce aby to nebol tvoj príklad len ako som videla tie testy čo si minule pridala, pripomenuli mi to. Hneď ďalší cyklus som ale otehotnela znova a to bol duch a potom asi na tretí deň už parádne kolajnice. Opatruj sa 🙏💙

spiruanka
2. máj 2020

Zo mňa si robia všetky testy srandu😁😂 namočila som niečo ukázalo a vyslo a tam nič 🤷😂

sunny15
2. máj 2020

@spiruanka ja tam vidím ducha

sunny15
2. máj 2020

@ancovicka21a ako po uschnutí?

martuska313
2. máj 2020

@spiruanka ono asi to vsetky tak testy. Preto je lepsie namocit na par sekund a az po 3 - 5 min. sa na ten test pozriet 🤷‍♀️🤔 niektore maju az 10 min.

ancovicka21a
2. máj 2020

@spiruanka to su tie moje plaché dvojičky 🤣🤣🤣 uz len čakať..mam pocit,akoby sa mala hned spustiť mrcha,ale to mam este cas na to..prsia ako balón,co ja nemavam..a tebe tam tiez vidno pekného ducha..uz nech su to u oboch koľajnice 😉

sunny15
2. máj 2020

@sunny_g No už máš mať koľajnice jak hrom,od prvého testu.Tak ako píšu baby,neviem no ale ty si mala ms ale slabšiu?a potom na usg nebolo vidno nič,potom zas krvácanie 3dni ako si písala a čiarky opäť...no je to celé veeeeľmi zaujímavé,preto by som čím skôr išla zas na gyndu, biochemické môže byť,ale aj anembryomola ktorá ti drží hcg,no a mimomaternicové tehotenstvo hlavne kvôli tým krvácaniam a slabsiemu nárastu hcg.

martuska313
2. máj 2020

@spiruanka
@ancovicka21a
@popuska
Robila som aj rano test adiel pruzkovy bol tam duch. A pred hodinou som robila kazetovy ADIEL plus OVUtest. Prikladam foto uz teda vyschnuteho.

lujza_
2. máj 2020

@sunny_g ešte doplním pre porovnanie, na jeden deň meškania vyzeral takto a o dva dni takto keď to bolo zdravé tehu .... Tebe už tie testy vychádzajú minimálne týždeň slabo nie? Treba určite navštíviť doktora lebo ani teraz ešte nemáš kolajnice a obávam sa že to neveští nič dobré 😔 pridam fotku dole lebo neviem do príspevku

spiruanka
2. máj 2020

@sunny15 takto vyschnuty