Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte baby,chcem sa spýtať či ste pili čaj baby radnickej a pomohol vám?ja ho pijem a druhý den mi meškajú,vďaka za odpovede
@pracujucazienka diskutovat nemusis, len som dala tip ci nevyuzit kvantum tych penazi co tu davate a nahanate duchov inac...mozno aj s tym, ze by ste pomohli inym... neboj raz na to prides aj sama, len k takym veciam treba dozriet... 😉
@daniela2227 takze aj tento mesiac zase len "biochemické tehu" uz na to kaslem.. túžba po 3 dietatku je obrovská,ale ked sa nedarí,tak nie je súdené 🤷
@zara1357 to snáď nie 😔😔😔 ani nevieš ako ma to mrzí
Dobrý deň chcela by som sa vás opýtať či neviete mi poradiť ohľadom menštruácii lebo mi prišla o 14 dní skôr a je mi nevoľno tak neviem či som tehotná alebo ide o ine ochorenie
@pracujucazienka @spiruanka @sunny15 @zara1357 skúsila som iny...nedalo sa mi to ani poriadne odfotiť.. taká slabota 😕
@daniela2227 skus z ranného moja,joooj nech sa objaví tá druhá čiarka
@cirilinka mne pomohol 😉
@ancovicka21a môžem sa opýtať od kedy si ho pila a za koľko dní ti pomohol?
@cirilinka ja som si kupila na tri mesiace 😀 zacala som pit,ked prisla ms,teda 1dc..a dalsia ms uz neprisla 😉 kedze mam len 25dnove cykly a ze som tehu som zistila asi 3 dni pred ms,tak som ho pila nejake 3 tyzdne..
@ancovicka21a ja som ho zacala piť pred ovulaciou a včera som mala mať ms,ale ani náznak že by som mala dostať a na testoch mám dušikov
@cirilinka foto nemas? 🙂
@ancovicka21a mám ale neviem či to bude na foto vidieť🤔
@ancovicka21a ahoj 😊 čítam že i ty máš 25dnovy cyklus..vieš aj na ktorý deň ovulku?
A ako sa mas? 😊
@cirilinka pridaj..ved sme tu same odbornicky na duchov 😀
@ancovicka21a 🙂
@daniela2227 uz nemam 😝 ale ovu som mala vzdy skoro,cca 8-10dc,hned po skonceni ms nastupil plodny hlien..a inak v pohode,nevolnosti ustali,prestala som brat progestanelle a hned mi nic nebolo 😀 takze ani do nemocnice som nemusela nastupit..ale trapim sa s nespavostou v noci..😒
@cirilinka no veru nic nevidno 😒
@ancovicka21a reálne tam vidieť ale na foto nie
@cirilinka ja vidím.. ale ja asi vidím všade 😏
@daniela2227 trošku je to je vidieť na foto

@daniela2227 budeme čakať na výsledok ale už by mohlo ukázať // 🥰