icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

majka_3
2. dec 2013

@karmela noo jasne ze je vsetko v poriadku 😉
aa no mozno ti povie....ked bude vidiet nejaky maly folikul tak priblizne ti moze poovedat..folikul rastie kazdy druhy den 2mm a priblizne okolo 18mm praska...ak je moc velky tak sa vstrebe.... inak neviem ako ti moze urcit ovu ked nevidi folikul...ale tak snad ti prezradiii a ty si to odsledujes testami 😉 ja som len zvedavaaaaa co dnes 😀 ako dopadnem 😀
nooo veru mozno maaam zleho tusaka..ved uvidiiime co a ako 🙂 uz inak nemam chut ani testovat...vcera som si povedala ze uz prestanem..ale prisiel novy den dnesok a ja zasa siahla po testoch.....teraz si hovorim ze zajtra uz nebudem...kaslem nato....ale do prcic ako sa ja poznaaam zasa budem testovat...hm..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lene27 nooo ja len dufam ze nemam pco ak to je vidiet na sone tak to by mi uz dr povedal..lebo vzdy u dr bolo vsetko v poriadku.

lene27
2. dec 2013

@karmela myslím, že ony tomu chceli strašne uveriť, proste si to vsugerovali. Nikto nevie, čo sa tam dialo za zatvorenými dverami. A telo na to zareagovalo.
@majka_3 jj, minulého roku a boli to desiatky žien...keby jedna. Maji, nevadí, že ste to nestihli, pozri... musíme zistiť, kedy presne máš ovu a ak by predsa len tá sviňucha mrcha došla, blíži sa čas vianočný... takže vykašli sa na umývanie okien, vypekanie 10-20 druhov koláčov, zimné upratovanie, naháňanie sa za darčekmi - vyložte nohy, dajte si vínko alebo punč, malá pôjde spinkať a vy niečo poriešite. Minule mi mm hovorí, že keď má žena orgazmus a plodné dni, tak je to najlepšia možná kombinácia na otehotnenie, čo môže byť. Že to niekde čítal. A ja, že čo na mňa pozeráš, snaž sa aj ty. 🙂

Ak chcete, prečítajte si článok o tých bábätkách: http://www.pluska.sk/plus7dni/vsimli-sme-si/nev....

katkasofi
2. dec 2013

@majka_3
@karmela a podla tejto foto je tam??!

majka_3
2. dec 2013

@lene27 noo mi sme sa posnazili 🙂 predvcerom 🙂 cize ak vcera nic neboolo a dnes zasa mozno bude 🙂 sanca je tam 🙂 ako pises sedeli sme v kuchyni a popijali 🙂 romantikus vecer 🙂 do 2 do rana 😀 😀 😀

majka_3
2. dec 2013

@katkasofi no jasneee nevidis ju ? 🙂 meska mrcha? kolko

lene27
2. dec 2013

@majka_3 Maji...však sa na 5 -10 minút do komory zamknite... šup -šup a potom si chvíľku poležkáš, vodorovná poloha im možno pomôže. Počkať, máte komoru? 🙂 Keď nie, tak skús niečo vymyslieť.

katkasofi
2. dec 2013

@majka_3 dakujem😉

lene27
2. dec 2013

@majka_3 tiež si myslím s tým pco, však by sa to snáď už objavilo, no nie? lekár by si všimol niečo divné. To bol teda pekný večer, aj ja chcem, do 2hej rána? Ja som včera išla spať o 23.00 či 23.20 a ráno som sa skoro nezobudila do práce,🙂 starnem...Môj M. spí ako zarezaný, nejaká choroba ho chytá...z toho dnes nič nebude. A poznáte to...keď chlapa chytí choroba...vyhlásil, že môj dig. teplomer nefunguje, lebo mu ukázalo len 36,8 a potom 37,4...ale on sa cítil asi na horúčku. 🙂 asi mu nabudúce poviem, že keď orálne nefunguje, nech skúsi iný otvor. 🙂

majka_3
2. dec 2013

@lene27 a co mala? 😀 nemozem ju nechat samuuu 🙂

katkasofi
2. dec 2013

@majka_3 dneska som mala dostat....len som iba 8 mesiacov po cisarsjom=-O

majka_3
2. dec 2013

@lene27 ved aaano...dufam... bola som tam asi cca 3-4 mesiace dozadu..myslim ze by vidiel nieco...

majka_3
2. dec 2013

@katkasofi ajajaaaaj 🙂 tak neviem asi to nebolo planovane ci? no dr sa asi nepotesi 🙂 ale tak niesi prva ani posledna... a co 🙂 no nie? 🙂

lene27
2. dec 2013

@majka_3 povedz jej, že sa hráte na skrývačku... 🙂 a ona sa skrýva.

majka_3
2. dec 2013

@lene27 😀 😀 😀 hehe uz vydriiiim hodinu? dve? 😀 ale nie snad to tolko trvat nebude....ale tak dobre hovorim nie? ked vcera pozit tak ovu je dnes teda od pozit do 48 hodin nie?

lene27
2. dec 2013

@katkasofi známa rodila v marci, síce nie cisárskym, ale aj tak...o dva mesiace na to už bola znovu tehotná. A my, že ešte stále nechudne a ona už druhýkrát tehotná...oznámila nám to v 5! mesiaci. (ja by som to nevydržala) Toť k tomu, ako sa ľuďom zadarí po pôrode. A po cisárskom nemôžeš koľko?

majka_3
2. dec 2013

@lene27 ze vraj dva roky od cisarskeho...no ale len kvoli tomu aby sa nerostrala ta jazva..nemam skusenost ale nieco take som pocula...

lene27
2. dec 2013

@majka_3 tak to si ma práve navždy odhovorila od cis. veď vieš ako to býva, príde jedno a hneď po ňom sa často zadarí druhé. eee. tak to veru nie.

karmela
2. dec 2013

@katkasofi no veru,ze tam vidiet druhu čiarku urob si testik aj zajtra a ked bude silnejšie tak je to tehu.Po cisáraku by si nemala otehotnieť aspon najmenej pol roka ty máš po 8 mes,neboj nic ak náhodou všetko bude ok.

karmela
2. dec 2013

@majka_3 tak mam aj ovu testy tak snáď mi raz ukaze // ked som mala teraz 23 dňový cyklus vraj na 6 -7 den mam začať testovať 😲 neviem nemam s tym este skúsenosti.A dokina neviem ako to vie,este mi aj povedala z ktorého vajcovodu vijde vraj ľavý 😀 Ale vyskúšam aj tie testy.

majka_3
2. dec 2013

@lene27 ale vo vacsine pripadoch si zena nevybera ci tak rodit alebo tak...ale ked ina moznost nieje..... 😉
ja som chcela rodit cisarskym..ale potom som si to rozmyslela......a som moc stastnaaa.....najvacsi a najkrajsi zazitok v mojom zivote 🙂 naozaj..ja som po porode povedala na druhy den ze kludne este raz aj hned 🙂 len tie poporodne komplikacie ale to sa zabudne 🙂

majka_3
2. dec 2013

@karmela no paara ked to tak vie 🙂 tak drzim palce a testuj radsej skor 😉

karmela
2. dec 2013

@majka_3 takze dnes skryvacky budete hrat 😀 treba to využiť púšť malej zaujímavú rozpravocku oblož ju hračkami a chvíľku času máte pre seba 😉

majka_3
2. dec 2013

@karmela to zasa tak neponaaahla ci? 😀 ved uz sa ututlava uz bude haji 🙂

karmela
2. dec 2013

@majka_3 od dnes rana som začala testovať take testy mam co s prvého ranného mocu.Ja som rodila cisárskym musela som ale poviem vam je to oveľa horšie po. 😒 Ale ajtak to stojí zato

majka_3
2. dec 2013

@karmela nooo poviem ti ja som bola taka ubolena po porode ze som chodila ako zeny po cisarskom..ani sediet 😀 akurat som nemala tie dijety ako to tie zeny po cisaraku mavaju 😀 ale bolest festnaaa..aj dva tyzdne som sedela na nafukovacom kolesi 😀 😀 😀
z ranneho? to som este ani nepocula 😕 😕 😕 😅

karmela
2. dec 2013

@lene27 to si nevyberas ako budes rodiť ked je tehu bez komplikácií ide sa prirodzene ak je problém ideš cisárskym.Ja som ho mala s epiduralkou takze onic som neprišla a bolo to krásne 😵

katkasofi
2. dec 2013

@majka_3 nebolo😉 trosku by bola doma psychiatria ale z hrackarne by sme spravili tretiu detsku a hotovo:-P upratovacku uz mame a este opatrovatelku treba :-P

majka_3
2. dec 2013

@katkasofi 😀 😀 😀 😀 😀 tak drzim palce nech to vsetko dobre dopadne..urcite daj o sebe vediet ci to nebol z jeden s tych falosnych duchov 😉 vela stastia 🙂

karmela
2. dec 2013

@majka_3 v dm som kúpila tie testy a v návode tak píše 😲 pepino dipstrip
No ja som este mesiac po pôrode nebola v pohode,tažké zdvíhať nesmieš tak Som chodila na nákupy,ze košík pod kociarom mi pukal od preťaženia 😀

majka_3
2. dec 2013

zeny odchaadzam 🙂 dobruuu noc 🙂