Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela myslím, že ony tomu chceli strašne uveriť, proste si to vsugerovali. Nikto nevie, čo sa tam dialo za zatvorenými dverami. A telo na to zareagovalo.
@majka_3 jj, minulého roku a boli to desiatky žien...keby jedna. Maji, nevadí, že ste to nestihli, pozri... musíme zistiť, kedy presne máš ovu a ak by predsa len tá sviňucha mrcha došla, blíži sa čas vianočný... takže vykašli sa na umývanie okien, vypekanie 10-20 druhov koláčov, zimné upratovanie, naháňanie sa za darčekmi - vyložte nohy, dajte si vínko alebo punč, malá pôjde spinkať a vy niečo poriešite. Minule mi mm hovorí, že keď má žena orgazmus a plodné dni, tak je to najlepšia možná kombinácia na otehotnenie, čo môže byť. Že to niekde čítal. A ja, že čo na mňa pozeráš, snaž sa aj ty. 🙂
Ak chcete, prečítajte si článok o tých bábätkách: http://www.pluska.sk/plus7dni/vsimli-sme-si/nev....
@majka_3 tiež si myslím s tým pco, však by sa to snáď už objavilo, no nie? lekár by si všimol niečo divné. To bol teda pekný večer, aj ja chcem, do 2hej rána? Ja som včera išla spať o 23.00 či 23.20 a ráno som sa skoro nezobudila do práce,🙂 starnem...Môj M. spí ako zarezaný, nejaká choroba ho chytá...z toho dnes nič nebude. A poznáte to...keď chlapa chytí choroba...vyhlásil, že môj dig. teplomer nefunguje, lebo mu ukázalo len 36,8 a potom 37,4...ale on sa cítil asi na horúčku. 🙂 asi mu nabudúce poviem, že keď orálne nefunguje, nech skúsi iný otvor. 🙂
@katkasofi známa rodila v marci, síce nie cisárskym, ale aj tak...o dva mesiace na to už bola znovu tehotná. A my, že ešte stále nechudne a ona už druhýkrát tehotná...oznámila nám to v 5! mesiaci. (ja by som to nevydržala) Toť k tomu, ako sa ľuďom zadarí po pôrode. A po cisárskom nemôžeš koľko?
@lene27 ale vo vacsine pripadoch si zena nevybera ci tak rodit alebo tak...ale ked ina moznost nieje..... 😉
ja som chcela rodit cisarskym..ale potom som si to rozmyslela......a som moc stastnaaa.....najvacsi a najkrajsi zazitok v mojom zivote 🙂 naozaj..ja som po porode povedala na druhy den ze kludne este raz aj hned 🙂 len tie poporodne komplikacie ale to sa zabudne 🙂
@karmela nooo poviem ti ja som bola taka ubolena po porode ze som chodila ako zeny po cisarskom..ani sediet 😀 akurat som nemala tie dijety ako to tie zeny po cisaraku mavaju 😀 ale bolest festnaaa..aj dva tyzdne som sedela na nafukovacom kolesi 😀 😀 😀
z ranneho? to som este ani nepocula 😕 😕 😕 😅

@karmela noo jasne ze je vsetko v poriadku 😉
aa no mozno ti povie....ked bude vidiet nejaky maly folikul tak priblizne ti moze poovedat..folikul rastie kazdy druhy den 2mm a priblizne okolo 18mm praska...ak je moc velky tak sa vstrebe.... inak neviem ako ti moze urcit ovu ked nevidi folikul...ale tak snad ti prezradiii a ty si to odsledujes testami 😉 ja som len zvedavaaaaa co dnes 😀 ako dopadnem 😀
nooo veru mozno maaam zleho tusaka..ved uvidiiime co a ako 🙂 uz inak nemam chut ani testovat...vcera som si povedala ze uz prestanem..ale prisiel novy den dnesok a ja zasa siahla po testoch.....teraz si hovorim ze zajtra uz nebudem...kaslem nato....ale do prcic ako sa ja poznaaam zasa budem testovat...hm..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lene27 nooo ja len dufam ze nemam pco ak to je vidiet na sone tak to by mi uz dr povedal..lebo vzdy u dr bolo vsetko v poriadku.