Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zara1357 ja nikdy neviem kedy je ten správny čas poslednú ms som mala 21.8. kedy mám ovulaciu ? Cez ktorú kalkulačku to pozeráte ďakujem . Snažíme sa už dva roky snáď sa zadarí 😊
@ariana195195 hipp kalkulačka a ta druha pozriem ako sa Volá
@domcatko1811 ja vidiiim 💜
@ariana195195 plodne-dni-kalkulacka.sk je ta druha
@domcatko1811 slabý duch kolko dni po meskajucej si?
@zara1357 ďakujem pekne
@celtic1888 super gratulujem
@megica33 prepáč, ja nič 😞😞skús zas zajtra, alebo o dva dni 🙂 Držím päsťe ✊✊
@celtic1888 gratulujeeeem 😁
@celtic1888 gratulujem
@celtic1888 prosím ťa na kolky deň cyklu si testovala s clearblue? A cca kolky DC si mala ovulku?
@javiemneviem tak ja takto teda, strašne sa teším ❤️🙏
@lienka3110 krása, Gratulka 🥰
@lienka3110 gratulujem
@lienka3110 ahoj ked presne bola.ovulka ti neviem.povedat mam nepravidelne cykly 🙂 a testovala som.vcera co bolo 3 dni pred ocakavanou MS 🙂 ...aaa inac gratulujem.aj tebe 🙂
@celtic1888 myslíš ze je to v pohode keď mi tam ukazuje 1-2... Keď pohlavný styk bol 17 a 19teho augusta? Nemalo by to už ukazovať viac? Resp na tom mamateste by nemala byť silnejšia čiarka?
@lienka3110 ono neukazuje tyzden tehotenstva ale pred.kolkycmi tyzddoslo k oplodneniu 🙂

@zara1357 no to je jasne , ja ešte deti nemám ( sme mladi ja 24, manžel 25) takze sa ani nemáme kde ponahlat a hádam bude vsekto fajn .. no ale proste sme ženy nedockava 😂ale hovorím musím s tým prestať.. a zas ani neviem ci robiť ovu testy lebo na jednej strane nechcem byt prehnaná snazilka , chcem aby to bolo take prirodzene nenutene ale na druhej strane mám rada veci pod kontrolou !! 😂no vyber si