Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby tak asi to zase nevyšlo 😓😠ovulácia dnes prišla na 17DC a presne cez ovulaciu sme s mm neboli spolu ako naschvál mam pocit ze nám osud nepraje 😏
@viikkki urcite ano
@danieladunaj ano, je tam
@nella15228 skús mamatest alebo ružový livsan test tie majú veľa farbiva a pepino ho ma moc malo tak možno aj za to
@sunny15 držím silno palce aby silnela ✊☺️
@vevericka13 môže a nemusí 🙏skús inú značku tento mi vždy strašne duchoval
@daniela2227 ďakujem 🥰
@vevericka13 ty si mala na takomto uz vcera dusika a dnes je to este silnejsie. Vyzera to nadejne. Drzim palce 😊
@kikusha2212 dakujem
@sunny15 dakujem, aj po zaschnuti ti tam zostala ciarka? ja ju mam uplne neviditelnu po uschnuti 🤷♀️
@kikusha2212 ahooooj,ako sa maš?davno si u nebola
@sunny15 ahojky 😊 ja som od vas zdrhla lebo hladanie duchov mi nerobilo vobec dobre, ale obcas vas pozriem ako sa vam dari 😊 ja som presla do skupinky grafov BT aby som zistila ci vobec fungujem a mam ovu 😁 no a vdaka tomu sa nam podarilo 🥰 len este to nemam potvrdene od doktorky, zatial len podla testov a teploty viem 😁
@vevericka13 ano to je po uschnutí,na yaciatku to vzdy slabo viidno,nebooj bude to silnieť
@jujlucka to nie je duch ale krasna ciarka
@sunny15 no robila som pepino a uplne biely, tak to bola fake ciarka 🙂
@vevericka13 pepino testy maju malo farbiva tie sa oplati robit az ked MS meska
@vevericka13 presne ako píše linsss,pepino az po meškaní a intimed neodporučam vobec,skus kupiť v lekárni

@spiruanka keď by som mala ešte testovať.. Tak určite iným testom ☺️✊