Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@viikkki Podla mna je to hlavne tym, ze je to skoro 😉 pockaj na den ms alebo ked bude meskat 😊 este nie je nic stratene 🙂
@annaarkadjevna ja som uz od 3tieho po neúspechoch upustila,nasla si "novy" zmysel života A....
V nedelu sme boli na mini rodinej oslave a vsetci mi vraveli,ze som nejaká iná-krajsia,spokojnejsia a neslo mi to do hlavy,ved sakra ako vždy 😸 a tak som si pozrela na nete kalkulačku plodnych dni a zistila som ze muz bol doma 4dni pred ,pocas a aj po ovulke🤣,cl čiže budem robit tehu test na konci mesiaca
@elizabeth_eli123 digi som ani neskusala. Skusila som ten Dr. Max a Mamma test a oba biele, tak som uz neriesila 😊 Asi blba seria testov, lebo tie mu nikdy neduchovali
@viikkki Prepac 😔 nevidim tam nic... ale ak si dnes len 10dpo, tak este to nemusi byt vidiet. A si si ista, ze je to 10dpo? Robila si si ovu test?
@annaarkadjevna na živo to je pekne vidno a je to ružové, niesom si istá kedy bola presne ovu ale MS ma prísť zajtra a BT sa drží vysoká
@viikkki ja tiež nič nevidím. Ak meraš BT tak ak to máš v appke tak cca by Ti to tam malo vyznacit ze kedy bola ovu. Ale keď máš iba predpoklad tak to by som tak vazne nebrala ze si 10dpo... skor az ked Ti bude meskat MS
Ahojte baby, mám otázku ze keď chodíte do laborky (Hcg odber) na vlastnú žiadosť tak aký je tam poplatok aj to berú krv zo žily alebo stačí iba z prsta? Lebo ja mam z krvou dosť problém ze pri odbere mi je zle 🤢 tak preto zisťujem 🤔
@aknamorka22 ja myslím, že to je už čiarka a môžeš sa začať tešiť 🙂 skus o dva dni 🙂 Ale napr. ja keď som mala čiarku na teste teraz naposledy, ale to ozaj, že slabšia ako tvoja, tak som tiež nevedela, či to nie je náhodou kanálik. A jedna baba mi poradila, aby som ho presvietila, a že keď to bude čiarka, tak ju bude vidieť aj tak a keď kanálik, tak ho nebude vidieť pri presvieteni. U mňa to bol nakoniec kanálik a už sa mi aj krámy spúšťajú 🙈
@domcatko1811 ďakujem za odpoveď. Čiarka je ružová, vidno ju aj keď na ňu svietim mobilom 🙂 len ma zmiatlo to, že sa ukázala až po limite. Viem, že veľa testov robí po limite falošne duchy ale toto mi príde dosť silné na falošného ducha. No sama neviem :( druhý test nemám a tak skoro sa k nemu nedostanem. Tak mi ostáva len čakať :D
Ahojte baby robila som ti tehu test keďže my meska menzes 3 dni a ukazalo my dve ciarky ta prva este trochu slabsia ale je nadej ze som tehotna mate niaka skusenosti stym
@lowndes Aj ja som silno zvedavaaaaa 😁 😁
@lowndes
@annaarkadjevna
Baby tak testy takto asi len kanálik a negatívny 😒MS mala prísť včera v noci zatiaľ nič BT je zvýšená na 36,7 pred MS mávam tak 36,2... Uvidíme 🤷♀️

@sunny15 áno