icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

viikkki
7. okt 2020

@sunny15 áno

annaarkadjevna
7. okt 2020

@viikkki Podla mna je to hlavne tym, ze je to skoro 😉 pockaj na den ms alebo ked bude meskat 😊 este nie je nic stratene 🙂

zara1357
7. okt 2020

@annaarkadjevna ja som uz od 3tieho po neúspechoch upustila,nasla si "novy" zmysel života A....
V nedelu sme boli na mini rodinej oslave a vsetci mi vraveli,ze som nejaká iná-krajsia,spokojnejsia a neslo mi to do hlavy,ved sakra ako vždy 😸 a tak som si pozrela na nete kalkulačku plodnych dni a zistila som ze muz bol doma 4dni pred ,pocas a aj po ovulke🤣,cl čiže budem robit tehu test na konci mesiaca

janedoe
7. okt 2020

@elizabeth_eli123 digi som ani neskusala. Skusila som ten Dr. Max a Mamma test a oba biele, tak som uz neriesila 😊 Asi blba seria testov, lebo tie mu nikdy neduchovali

sunny15
7. okt 2020

@viikkki tie nerob zlatik, najhorší test😒také ružové kanáliky robí že až a je 25tkovy

viikkki
7. okt 2020

@sunny15 no ved nebudem už lenže v našich lekárňiach sú všetky testy vypredané jedine Dr. Max ale tie nemám veľmi rada 😝

viikkki
8. okt 2020
annaarkadjevna
8. okt 2020

@viikkki Prepac 😔 nevidim tam nic... ale ak si dnes len 10dpo, tak este to nemusi byt vidiet. A si si ista, ze je to 10dpo? Robila si si ovu test?

viikkki
8. okt 2020

@annaarkadjevna na živo to je pekne vidno a je to ružové, niesom si istá kedy bola presne ovu ale MS ma prísť zajtra a BT sa drží vysoká

heliet
8. okt 2020

@viikkki všetky testy máš negatívne. iba jedna čiarka... kedy máš dostať ms?

zara1357
8. okt 2020

@viikkki ja by som tam duchov aj videla ( ten test v strede a spodný)...

viikkki
8. okt 2020

@heliet dnes/zajtra zatiaľ nič ani žiadne bolesti

elizabeth_eli123
8. okt 2020

@viikkki ja tiež nič nevidím. Ak meraš BT tak ak to máš v appke tak cca by Ti to tam malo vyznacit ze kedy bola ovu. Ale keď máš iba predpoklad tak to by som tak vazne nebrala ze si 10dpo... skor az ked Ti bude meskat MS

lowndes
8. okt 2020

@viikkki vidim..gratulujem

sunny15
8. okt 2020

@viikkki moja, vyzerá to na kanáliky,ale držím palce ✊ aby boli z toho čiarky

simik7192
8. okt 2020

Ahojte baby, mám otázku ze keď chodíte do laborky (Hcg odber) na vlastnú žiadosť tak aký je tam poplatok aj to berú krv zo žily alebo stačí iba z prsta? Lebo ja mam z krvou dosť problém ze pri odbere mi je zle 🤢 tak preto zisťujem 🤔

sunny15
8. okt 2020

@simik7192 ťažko povedať každý labak má svoj cenník,no a hcg sa bere venòzne,čiže zo žily

simik7192
8. okt 2020

@sunny15 aha a z prsta sa nedá? 🤢

viikkki
8. okt 2020

@sunny15 kúpila som dnes mamatesty nejakým zázrakom ich mali tak skúsim zajtra ráno 😒vychitila som ešte k tomu mykozu takže super 🤦‍♀️

sunny15
8. okt 2020

@simik7192 no nie

sunny15
8. okt 2020

@viikkki tento mesiac aj ja😖daj testik zajtra ✊

viikkki
8. okt 2020

@sunny15 a co si si nato dala ci bola si aj u gyn? 😒

aknamorka22
8. okt 2020

Ahojte. Prosím o radu, Váš názor. Som 32DC a v noci som si robila test. Počkala som 3 minúty, nič sa neukazovalo tak som ho odložila a išla spať. Ráno som však našla toto (viď foto). Myslíte, že je to falošne pozitívne? Ďakujem za názor 🙂

domcatko1811
8. okt 2020

@aknamorka22 ja myslím, že to je už čiarka a môžeš sa začať tešiť 🙂 skus o dva dni 🙂 Ale napr. ja keď som mala čiarku na teste teraz naposledy, ale to ozaj, že slabšia ako tvoja, tak som tiež nevedela, či to nie je náhodou kanálik. A jedna baba mi poradila, aby som ho presvietila, a že keď to bude čiarka, tak ju bude vidieť aj tak a keď kanálik, tak ho nebude vidieť pri presvieteni. U mňa to bol nakoniec kanálik a už sa mi aj krámy spúšťajú 🙈

aknamorka22
8. okt 2020

@domcatko1811 ďakujem za odpoveď. Čiarka je ružová, vidno ju aj keď na ňu svietim mobilom 🙂 len ma zmiatlo to, že sa ukázala až po limite. Viem, že veľa testov robí po limite falošne duchy ale toto mi príde dosť silné na falošného ducha. No sama neviem :( druhý test nemám a tak skoro sa k nemu nedostanem. Tak mi ostáva len čakať :D

anka52
8. okt 2020

Ahojte baby robila som ti tehu test keďže my meska menzes 3 dni a ukazalo my dve ciarky ta prva este trochu slabsia ale je nadej ze som tehotna mate niaka skusenosti stym

simbatko
8. okt 2020

@anka52 ahoj..daj foto...

lowndes
9. okt 2020

@viikkki robila si si ten mamatest???

annaarkadjevna
9. okt 2020

@lowndes Aj ja som silno zvedavaaaaa 😁 😁

viikkki
9. okt 2020

@lowndes
@annaarkadjevna
Baby tak testy takto asi len kanálik a negatívny 😒MS mala prísť včera v noci zatiaľ nič BT je zvýšená na 36,7 pred MS mávam tak 36,2... Uvidíme 🤷‍♀️