Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Prvý včera stred ráno a posledný je teraz
@nella15228 toto iste sa deje mne 🤷♀️na nervy som z toho
Ahojte, stalo sa niektorej z Vás, že dva dni po pozitívnom teste ste mali negatívny test? Neviem čo si mám o tom myslieť. MS mešká 4 dni, tehu príznaky stále sú (presne také isté ako pri prvom tehu) ale tým testom nerozumiem :(
@viikkki no ja mam pred MS biele ovu mam to odskúšané, 29.9. Som si namatkovo robila a mala som takto inú značku. Nechápem tomu a vaječníky mam niekedy už tak ze idem 100x cikat ze uz mam ms
@viikkki a dokonca som bola aj 29.9. Na kontrole kde mi lekár povedal ze som po ovu... Nechápem
@nella15228 podľa mňa ti test ukáže až neskôr a si tehotná
@viikkki meravas si aj bt?
@aknamorka22 Mne sa to nestalo. Ale vela bab tu na koni pisalo, ze mali pozitiv a postupne ciarka slabla, az dostali ms - biochemicke tehotenstvo. 🤷🏼♀️
@nella15228 áno mne BT rastie a druhy deň mešká 🤷♀️potom daj vedieť ako si dopadla
@annaarkadjevna no presne toho sa obavam. To čakanie ma však ničí. Ja chcem vedieť všetko a hneď :D
@aknamorka22 Ako kazda z nas 🤷🏼♀️ Ale bohuzial, cele toto obdobie je o cakani, na kazdu dalsiu poradnu, na testy, na zistenie pohlavia, na porod... 😀 😀
@daniela2227 Ahoj 🙂 Vyzera negativny, ale ja som pri svojom prvom tehotenstve mala slabuckeho, skoro neviditelneho ducha, ked mi meskala 5 dni 🤷🏼♀️ Mala som asi posunutu ovulaciu. Takze by som cakala, ked nie je ms, stale je nadej 😉 Ja som mala v stredu takyto test, uplne biely a dnes uz celkom pekna ciarka. Drzim palce.
@daniela2227 kup si kuselynu listovu jansom si ju kupila v kauflande pred mesiac a uzivala som ju pred plodniny dni a zistila som ze som tehotna dost my pomohli
@daniela2227 stale mas nadej..drzim palce
@annaarkadjevna ďakujem ☺️ ja by som mala byt dnes 11dpo..prvykrat beriem duphaston a teda neviem, čo urobí s cyklom 😏 a tebe blahoželám ❤️
@lowndes veľmi tomu neverím ale ďakujem
@daniela2227 držím palce
@aknamorka22 moze byt biochemicke tehotenstvo. Je to velmi caste, ale mnoho zien si to ani nevsimne, lebo im par dni meska menstruacia a napokon dorazi. Ja som mala tento mesiac celkom pekne testy, aj silneli, aj MS meskala, ale napokon dorazila a testy su uz biele.

@annaarkadjevna je tam krásna druhá čiarka