icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

somtoja13
2. feb 2015

@julinka55 ja tam nič nevidím ☹

janaochi
2. feb 2015

@julinka55 bohužiaľ, negat. ☹

janaochi
2. feb 2015

@metoyou12 to vážne?? No to sú mi veci. 😕 Nechápem, to už vážne na nič nie je spoľah. 🙄

veronikax
2. feb 2015

@metoyou12 to mi je luto .... :/ ked uz hcg nebolo v krvi...tak odislo :/ Koli tomu Dr. hovoria...ze by sa malo testovat az po tyzdni meskania :/

metoyou12
2. feb 2015

@veronikax tak hej,lenže posledný som už robila týžden po ms...a zase nemohla som až tak dlho čakať lebo som vrodená trombofilny stav a musím si pichat heparín...no neva,je dobre znamenie že som bola vôbec tehotná,no nie?

janaochi
2. feb 2015

@metoyou12 a nebolo by dobre si ten heparín pichať už od ovu??Ja nič, len ja som toež zdravotníčka a pri takýchto stavoch je ľahko možné, že sa to neuhniezdi, vznikne malý trombík a vec je hotová. Ja som brala v teh clexane 0,4 ml profylakticky, síce nepomohlo, ale ty keď máš dg, no neviem. Ale tehu tam určite bolo, ale z akých dôvodov sa neudržalo, ťaýko povedať. Mohlo ísť o biochemické tehu, tiež som to zažila, hoci mne ms nemeškala, len som skoro testovala 🙄 . Držím palce, nech to na budúce vyjde.

metoyou12
2. feb 2015

@janaochi ďakujem samozrejme si cením aj tvoju odpoved a radu. Neviem budem to musieť prediskutovať s hemstologom, či by fakt nebolo vhodne si pichat profylakticky ako ty hovoríš...potom dám Íri že vedieť 🙂 a tebe tiež malé odišlo?

janaochi
2. feb 2015

@metoyou12 hej, odišlo, inak ja mám výsledky z hematky ok, ale na genetike mi Mudra aj tak povedala, že by bolo dobré si pichať už od ovu, ja mám schodené všetko: hemato, endokrino, infekčné, imuno, atď..Nič sa nenašlo a príčina je neznáma. Alebo známa?? MM mal veľmi zlý spg, ale názory odborníkov sa, bohužiaľ rozchádzajú, jedni to vidia ako príčinu potratov, iní nie... A tak, babo raď. 😖

klaudia84
2. feb 2015

dnes poobede,co vi na to?

veronikax
2. feb 2015

@klaudia84 vidno nieco ruzove ;) urob rano testik ;)

1valeria1
2. feb 2015

@klaudia84 poobedny je pekny,a ranajsi bude este krajsi,bude uz silnejsia 🙂

klaudia84
2. feb 2015

@1valeria1 to dufam 🙂

smart27
2. feb 2015

dnes večer tam niečo vykuklo

lauritka
3. feb 2015

@smart27 hmm ked to je tak daleko ? 🙂 a teraz rano si nerobila ??

lina129
3. feb 2015

ahoj @lauritka prosim ta, ked ovulacny test dokaze odhalit aj vcasne tehotenstvo, tak musi byt uplne pozitivny? a aj vtedy, ak tehotensky je skoro uplne negativny? dakujem

lauritka
3. feb 2015

@lina129 ano mal by byt pozitivny, pozri v albume co mam priklady testov, tam su nejake na porovnanie 🙂 ovu a tehu

klaudia84
3. feb 2015

baby kuk 🙂 co hovorite?

nicicka
3. feb 2015

@klaudia84 ze si tehotna 😉

silvia545
3. feb 2015

@klaudia84 kráásne 😉 držím moc moc palce,,ja som teraz tiež po ivf,, 9 deň po ET,,tak čakám 😉

klaudia84
3. feb 2015

@silvia545 ahoj ja 11 den po ket 🙂

mimka11
3. feb 2015

@klaudia84 je to dam.. Veeelka gratulka 🙂

red_kika
3. feb 2015

@veronikax ty si ako natom? kedy neocakavas ms?

klaudia84
3. feb 2015

@mimka11 no tisko sa tesiiiim 🙂

silvia545
3. feb 2015

@klaudia84 ja by som chcela test zajtra alebo pozajtra ak mi nepríde,,teda dúfam,že nie ms 😉

mimka11
3. feb 2015

@julinka55 nič nevidim..

mimka11
3. feb 2015

@silvia545 kedy mas dostat ms??nemas ani ziadne bolesti jak pred ms??napr:bolest v podbrusku??

klaudia84
3. feb 2015

@silvia545 ja som mala duch 9 den.

piacere
3. feb 2015

@klaudia84 blahoželám 😵 A čo hovoríme? No že presne takto to má byť, takto vyzerajú testy, ak ide o tehotenstvo a hcg stúpa ako má.... nie štyri dni duchovia viditeľní len pod lampou v 30°uhle.... Držím palce 😉

silvia545
3. feb 2015

@mimka11 dostať by som mala zajtra alebo pozajtra,,mám bolesti podbruška,pichanie v brušku,raz jeden vaječník bolí,,potom druhý,,sem tam kríže,,na 5 deň po ET ma celý deň ale fakt celý pichalo v brušku,bolo to dosť intenzívne,,teraz popicháva,,ale menej ale pichá 😉

silvia545
3. feb 2015

@klaudia84 ja som už chcela včera testnúť,ale bojím bojím ☹ ☹