Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@metoyou12 a nebolo by dobre si ten heparín pichať už od ovu??Ja nič, len ja som toež zdravotníčka a pri takýchto stavoch je ľahko možné, že sa to neuhniezdi, vznikne malý trombík a vec je hotová. Ja som brala v teh clexane 0,4 ml profylakticky, síce nepomohlo, ale ty keď máš dg, no neviem. Ale tehu tam určite bolo, ale z akých dôvodov sa neudržalo, ťaýko povedať. Mohlo ísť o biochemické tehu, tiež som to zažila, hoci mne ms nemeškala, len som skoro testovala 🙄 . Držím palce, nech to na budúce vyjde.
@metoyou12 hej, odišlo, inak ja mám výsledky z hematky ok, ale na genetike mi Mudra aj tak povedala, že by bolo dobré si pichať už od ovu, ja mám schodené všetko: hemato, endokrino, infekčné, imuno, atď..Nič sa nenašlo a príčina je neznáma. Alebo známa?? MM mal veľmi zlý spg, ale názory odborníkov sa, bohužiaľ rozchádzajú, jedni to vidia ako príčinu potratov, iní nie... A tak, babo raď. 😖

@julinka55 ja tam nič nevidím ☹