Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela
Majka_3
Lene27
uplne som mimo uz 4 stranky ze co sa tu deje 🙂 nestiham 🙂 no ja bez mrchy,...bolest podbruska zacina byt kazdy den,dnes pri wc mise 😖. Inak sa citim fajn 🙂 a co vy 🙂 musite mi objasnit situaciu 😀
@valika1210 ahoj val. 🙂 no že si sa ozvala. a čo bolo dnes pri tej WC mise?...začína to zaujímavo. 🙂
@lene27 mojo neboj sa nic,ani drahy sa nemusí to nieje otom,ze po pôrode tam bude lietať 😀 co si moja.
@valika1210 jej tak pekne to vyzera 😀 som hnusna ja viem,ale ak z toho bude babo tak je to všetko ako ma bit 😉
@lene27. 😀 co tam bolo 😀 no nist prislo mi tak zle 😖 potom som sa citila ako po opici....ma krutilo na vsetky mozne strany....ale zacina ma castejsie bolievat brusko....urcite rano testnem no necakam nejaku novinku
@valika1210 ty nam objasni ako sa maas..citis....vyskusaj ten digy test 😉 co to ukazuje tyzdne a hned budes vediet na com si .... 🙂 😉 odloz si ranny moc do ampulky 😉 a ked si ho kupis sprav a budes vediet... 🙂 hm?
@karmela. Ak veru....no neviem co tie testiky....vsak by uz mali byt // keby bolo nie.....veed pockame uvidime 🙂 🙂
@majka_3. Taaak to bude asi najlepsie 🙂 je vraj najistejsi.....🙂 a co ty teda uz testujes?
@valika1210 no mozno ta // prekvapia ako Mikuláš 🙂 Kúp ten testik co pisala Majka.A hned sa potom ozvy 😵
@valika1210 nooo neviem co mam testovat 😀 ci tehu ci ovu 😀 hehehehe 😀 jasne to bude naistejsie 😉 daj vediet 🙂 uz teraaaz som zvedavaaa 🙂 zajtra ides nato?
@karmela jasne vyjednavacky 🙂 sice moja moc este nerozpravaaa teda nevie vyjednaavat 😉 ale skeri sa tu na mna 😀
ale teraz uz vazne baby idem...mm spravil veceru
majte sa baby 🙂
@valika1210 a si už počula o babách, ktorým nabehli čiarky neskôr?... cí, ale keď si aj zvrackala..to vyzerá nádejne.🙂 lajkujem 🙂 a fest 🙂
@karmela
@valika1210
no moje zlaté, poberiem sa aj ja...mm už tak odfukuje, že mu to asi pôjdem zatrhnúť, lebo sa nevyspím. Už to vidím, ako ho na smrť vydesím, tým, že ho zobudím, chudáka môjho chorého. zajtra na vás intenzívne myslím, Val, vydrž to zvracanie, aj vojvodkyňa Kate musela, zvládneš to aj ty. 🙂 Čo si horšia ako ona? Držím palce.
Karmelka: zajtra čakáme na ovu testy, ak nejaké budeš robiť, ok?
Brú noc

@majka_3 ak máš ďalšiu ovulku tak treba skúšať no nie?