icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
2. dec 2013

@majka_3 ak máš ďalšiu ovulku tak treba skúšať no nie?

majka_3
2. dec 2013

@karmela ja som mala tie iste a robila som ich na obed..ani ma nenapadlo ze raano 🙂
tak ja neviem.... 😒 😒 😒 ked to pisu tak dodrziavaj 😉
pekny vecer 🙂

lene27
2. dec 2013

@majka_3
@karmela
Takže možnosť, aby sa mi tam dolu všetko neroztiahlo a nezväčšilo, len tak bez komplikácií nepripadá do úvahy, čo?

karmela
2. dec 2013

@majka_3 idem este raz prečítať návod 😀 aj tebe pekny vydarený večer 😉

lene27
2. dec 2013

@majka_3 ahoj maji, choď zneužiť manžela. 🙂

karmela
2. dec 2013

@majka_3 čítam,ze na presnosť testu treba prvy ranný 😉
@lene27 moja to nikdy nevies co sa tam dole stane,ale teraz ta aj zašiju ak sa žena trosku natrhne 😒

valika1210
2. dec 2013

@karmela
Majka_3
Lene27
uplne som mimo uz 4 stranky ze co sa tu deje 🙂 nestiham 🙂 no ja bez mrchy,...bolest podbruska zacina byt kazdy den,dnes pri wc mise 😖. Inak sa citim fajn 🙂 a co vy 🙂 musite mi objasnit situaciu 😀

majka_3
2. dec 2013

@lene27
@karmela no myslela som si ze moj drahusik (dcera) uz spi 😀 a ona ze kakaaam 😀

lene27
2. dec 2013

@karmela práve si ma neskutočne vydesila vetou: nikdy nevieš, čo sa tam dole stane....ach jaaaaj. to neznie dobre. a hlavne mm sa nepoteší...🙂

lene27
2. dec 2013

@valika1210 ahoj val. 🙂 no že si sa ozvala. a čo bolo dnes pri tej WC mise?...začína to zaujímavo. 🙂

karmela
2. dec 2013

@lene27 mojo neboj sa nic,ani drahy sa nemusí to nieje otom,ze po pôrode tam bude lietať 😀 co si moja.
@valika1210 jej tak pekne to vyzera 😀 som hnusna ja viem,ale ak z toho bude babo tak je to všetko ako ma bit 😉

valika1210
2. dec 2013

@lene27. 😀 co tam bolo 😀 no nist prislo mi tak zle 😖 potom som sa citila ako po opici....ma krutilo na vsetky mozne strany....ale zacina ma castejsie bolievat brusko....urcite rano testnem no necakam nejaku novinku

majka_3
2. dec 2013

@valika1210 ty nam objasni ako sa maas..citis....vyskusaj ten digy test 😉 co to ukazuje tyzdne a hned budes vediet na com si .... 🙂 😉 odloz si ranny moc do ampulky 😉 a ked si ho kupis sprav a budes vediet... 🙂 hm?

karmela
2. dec 2013

@majka_3 toto su deti ani moja nechce ísť spat,uz vijednava ze ide trosku kumne lazkat a potom ide do svojej postieľky 😀

valika1210
2. dec 2013

@karmela. Ak veru....no neviem co tie testiky....vsak by uz mali byt // keby bolo nie.....veed pockame uvidime 🙂 🙂

valika1210
2. dec 2013

@majka_3. Taaak to bude asi najlepsie 🙂 je vraj najistejsi.....🙂 a co ty teda uz testujes?

karmela
2. dec 2013

@valika1210 no mozno ta // prekvapia ako Mikuláš 🙂 Kúp ten testik co pisala Majka.A hned sa potom ozvy 😵

majka_3
2. dec 2013

@valika1210 nooo neviem co mam testovat 😀 ci tehu ci ovu 😀 hehehehe 😀 jasne to bude naistejsie 😉 daj vediet 🙂 uz teraaaz som zvedavaaa 🙂 zajtra ides nato?
@karmela jasne vyjednavacky 🙂 sice moja moc este nerozpravaaa teda nevie vyjednaavat 😉 ale skeri sa tu na mna 😀
ale teraz uz vazne baby idem...mm spravil veceru
majte sa baby 🙂

lene27
2. dec 2013

@valika1210 a si už počula o babách, ktorým nabehli čiarky neskôr?... cí, ale keď si aj zvrackala..to vyzerá nádejne.🙂 lajkujem 🙂 a fest 🙂

lene27
2. dec 2013

@majka_3 papa maji, zajtra sa ozvi čo a ako 🙂 a toho manžela nezabudni... eehm zohriať pod perinou 🙂

karmela
2. dec 2013

@majka_3 ahoj Máji 🙂 no o chvíľku ti uz bude pyskovat ako moja 😀

lene27
2. dec 2013

@karmela no vieš, keďže som pôrod ešte nezažila, tak mi to pripadá úplne logické, že ak tam bábo pretlačí svoje pliecka a celé telíčko... tak sa to už možno nevráti do pôvodného stavu. 😕

karmela
2. dec 2013

@lene27 no Valika vyzera snubne 😉 Tak aj ty sa trosku pomuchluj s drahým 😉

karmela
2. dec 2013

@lene27 moja mame ich elasticke neboj v takom stave neostane 😉

karmela
2. dec 2013

@lene27 a ver mi nemáš sa coho obávať 🙂

lene27
2. dec 2013

@karmela
@valika1210
no moje zlaté, poberiem sa aj ja...mm už tak odfukuje, že mu to asi pôjdem zatrhnúť, lebo sa nevyspím. Už to vidím, ako ho na smrť vydesím, tým, že ho zobudím, chudáka môjho chorého. zajtra na vás intenzívne myslím, Val, vydrž to zvracanie, aj vojvodkyňa Kate musela, zvládneš to aj ty. 🙂 Čo si horšia ako ona? Držím palce.
Karmelka: zajtra čakáme na ovu testy, ak nejaké budeš robiť, ok?
Brú noc

lene27
2. dec 2013

@karmela snáď mi aj tie moje svaly dokážu tú svoju elastičnosť 🙂 papa 😲

karmela
2. dec 2013

@lene27 aj tebe dobru nocku o chvíľku čakáme na tvoje testiky 😉 no ja robim ovu ale zatial nic.Zajtra sa ozvem ahojte kocky

karmela
2. dec 2013

@lene27 neboj sa moja svaly to dokážu

kika8259
2. dec 2013

@majka_3 ďakujem majka,ozvem sa ....

katkasofi
2. dec 2013

@majka_3 zajtra sa ozvem. rano hned robim a mam kupene dva druhy 😉

karmela
3. dec 2013

@katkasofi no ako vyšiel testik ?