Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ladore ťažko posúdiť, všetko záleží od toho, v ktorý deň po ovu sa vajíčko uhniezdi a telo začne produkovať hcg.... Ak si odolná voči bielemu testu (ktorý tak skorý dpo ešte nemusí znamenať, že z toho napokon tehotenstvo nebude) a nemáš problém minúť aj 5 testov za cyklus (financie), tak testuj, teda ja by som testovala 😅
Pri prvom tehotenstve (spodný test) som už na 10dpo mala test ako keby mi týždeň meškala mrcha, baby ma presviedčali, že budem mať dvojky... ešte musím podotknúť, že to bol mamatest, ale v tom čase existovali ešte len s citlivosťou 20 😅 .... Pri druhom synovi (vrchný test) som na 13dpo mala "neviditeľného" ducha... resp. ja ho napr. teraz na tej fotke už ani nevidím 😅
A tými DPO som si istá, merala som si poctivo bazálnu teplotu, sledovala sa jak blázen.....
@piacere veď to, že určite sa to snažím odsladovať lebo 3bábo chceme a snažíme sa, lenže ja mám silné lieky na riedenie krvy, takže ako náhle náznak tehu tak okamžite injekcie a tie lieky vysadiť..... 😒 len ako píšeš ide to nenormálne do financií...dať pomaly 50e za testy na jeden mesiac.... ☹ , pri 1dcérke som test mala len slabulinkého ducha a to som bola v 3 mes. a pri druhej v 4tt a test taký že išiel oči vybiť, keby nemám tie lieky tak si poviem kašlem už nato ako bude tak bude, ale toto je o hubúúúú
Aaaaa je to tam🙂budem dvojnasobnou mamkou.....jupiiiiiii🙂

@klaudia84 das mi vediet potom ako si dopadla???myslim na teba