Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mamjka pri malej som mala 87 ked som otehotnela 🙂 potom som schudla necelych 10 kg ... v prvych mesiacoch 🙂 a pred porodom som mala 95 kg 🙂) ked som prisla domov z nemocky som mala 80 kg :D teraz mam menej ako pri prvom tehu ... no chcela by som mat o dost menej pri druhom tehu :DDDDDD
@veronikax ja som pri Baške mala 77kg keď som otehotnela rodiť som išla so 112kg.... 😕 a pri malom os otehot.86kd a rodila som 116kg 😕 😕 problem bol obe tehu rizikové preeklampsia vysoky tlak opuhy a iba ležať.... 😒 väčšina času v nemocke....teraz mam 89kg...aspoň na tých predsvadobných 77 chcem ísť.... 🙂
dnes som nerobila...včera nebol anmi ťukes na teste tak spravim až zajtra rano keď nedojde.....zbytočne každy deň robiť....nemam nič....akurat že som puchla zadržiavam vodu ale nič ani brucho prsia nič.....

@mamjka mozno ta len natahuju 🙂)) alebo sa len mrsk niekde pozabudla a rozhoduje sa ci prist...ci nie 🙂)))
@lucka1025 uz bude len silnut !!! 🙂 krasny testik ;)
@jaruska18 no dufam ze tento moj bude zazracny ;)))) budem dufat...pokial nedojde ms potvora 🙂)