icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

veronikax
6. feb 2015

@mamjka mozno ta len natahuju 🙂)) alebo sa len mrsk niekde pozabudla a rozhoduje sa ci prist...ci nie 🙂)))
@lucka1025 uz bude len silnut !!! 🙂 krasny testik ;)
@jaruska18 no dufam ze tento moj bude zazracny ;)))) budem dufat...pokial nedojde ms potvora 🙂)

jaruska18
7. feb 2015

@veronikax pokial nepride nic nieje stratene 🙂 kedy budes najblizsie testovat? 🙂

veronikax
7. feb 2015

@jaruska18 az v pondelok 🙂

veronikax
7. feb 2015

@mamjka a @jaruska18 hlasim 1 DC 🙂 o den skor 🙂 aj tak je to dobre 🙂 aspon sa mi pomalicky cely cyklus poposuva vdaka gynexu 🙂

piacere
7. feb 2015

@janaochi veru nie je... toto je pozitívny test 😉 Držím palec pri ďalšom testovaní 🙂

jaruska18
7. feb 2015

@veronikax veru, aspon vies ze gynex zabera 🙂

veronikax
7. feb 2015

@jaruska18 tak aspon v niecom :D ms som mala kratsiu o 3 dni 🙂) a bez vodopadov :D a teraz cyklus o 1 den posunul 🙂)) to mam 4 dni k dobru :DDDD

mamjka
7. feb 2015

@veronikax ja stale nič a test stále biely..... 😒

veronikax
7. feb 2015

@mamjka uz by ti malo nieco ukazat...tak sa asi len niekde zdrzala 🙂

mamjka
7. feb 2015

@veronikax tiež si myslím....ale aj som rada keď ešte niesu II optrebujem ešte aspoň 5 kg zhodiť pred tehu....aby neboli komplikacie..... 😉

smart27
8. feb 2015
veronikax
8. feb 2015

@mamjka pri malej som mala 87 ked som otehotnela 🙂 potom som schudla necelych 10 kg ... v prvych mesiacoch 🙂 a pred porodom som mala 95 kg 🙂) ked som prisla domov z nemocky som mala 80 kg :D teraz mam menej ako pri prvom tehu ... no chcela by som mat o dost menej pri druhom tehu :DDDDDD

veronikax
8. feb 2015

@smart27 ma to nejaku farbu ?? Lebo na foto to vyzera ako kanalik .. zatial 🙂

smart27
8. feb 2015

@veronikax slaboružovú, už ako prebiehal test sa mi tam niečo marilo....ale neviem no uvidíme

veronikax
8. feb 2015

@smart27 tak drzim palce 🙂 az pozajtra budes robit dalsi ? 🙂

smart27
8. feb 2015
smart27
8. feb 2015

@veronikax no neviem, boli sme na plese a veľa som pila tekutín a spať som šla o 3tej tak neviem...možno skúsim večer..dnes som 29DC a brala som gynex takže mi to už mešká...ale ovu bola podľa hlienu posunutá na 31 plus mínus január...

veronikax
8. feb 2015

@smart27 skoda ze je rozmazana fotka 🙂 aleee na tejto poslednej nieco vidno 🙂) vidno aj paaasik 🙂 ... nerob vecer 🙂) Skus o dva dni 🙂)) ak tam je drobcek .... tak ciarka pekne zosilnie 🙂 lepsie sa budu testiky porovnavat 🙂

lauritka
8. feb 2015

@smart27 ahoj, daco sa mi mari ;.-) a vyzera, ze je to do ruzova.. skus este podvecer jeden a obmedz tekutiny predty,m.. som zvedavaa velmi 😉

smart27
8. feb 2015

@lauritka škoda že som nefotila ako prebiehal bolo to tam vidno ale tak ťažko povedať, dá sa mi len mobilom foťák neurobí macro....a je to tam kde to má byť?

lauritka
8. feb 2015

@smart27 no teoreticky ano, kuk sem niektorych duchov..

mamjka
8. feb 2015

@veronikax ja som pri Baške mala 77kg keď som otehotnela rodiť som išla so 112kg.... 😕 a pri malom os otehot.86kd a rodila som 116kg 😕 😕 problem bol obe tehu rizikové preeklampsia vysoky tlak opuhy a iba ležať.... 😒 väčšina času v nemocke....teraz mam 89kg...aspoň na tých predsvadobných 77 chcem ísť.... 🙂

veronikax
8. feb 2015

@mamjka ale poriadne si pribrala.... fuuuuha :D mne bolo cele tehu zle ... ani som nemohla na posteli spat koli zahe.... Takze ja som pribrala len babatko a plodovu vodu 🙂)

mamjka
8. feb 2015

@veronikax ja som vobec nezvracala možno par krat keď som sa rano nenajedla(klesol cukor) 🙂 a cele tehu oddych.... no to druhe uz bolo ťažšie s baškou... 🙂 ale šlo to.....a kramy stale nedošli....tak už neviem.... ☹

veronikax
8. feb 2015

@mamjka ja som ani raz nezvracala 🙂)) ale zle mi bolo v kuse... len nic neslo von :/ od 3 mesiaca mi bolo zle do porodu :D A od 4 mesiaca som musela spat v kresle koli zahe 🙂))) a test si rano skusala ?? a citis aj nejake PMS ci nie ?

mamjka
8. feb 2015

dnes som nerobila...včera nebol anmi ťukes na teste tak spravim až zajtra rano keď nedojde.....zbytočne každy deň robiť....nemam nič....akurat že som puchla zadržiavam vodu ale nič ani brucho prsia nič.....

smart27
8. feb 2015
smart27
8. feb 2015
trgypadl
8. feb 2015

@smart27 negat

lauritka
8. feb 2015

@smart27 skusim upravit 😉