icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

smart27
8. feb 2015

@lauritka mobilom fakt nekavalitné ale voľným okom viditeľný duch aj po uschnutí, rozdiel oproti raňajším testom....otázka či bude silnieť a potom hajde rýchlo na inekcie ...

lauritka
8. feb 2015

@smart27 no kukni ;.-) jasne skus z ranneho to som zvedavaaa.. nieco s ami tam fakt črtaaa

smart27
8. feb 2015

Lauritka vsetky try

lauritka
8. feb 2015

@smart27 no hlavne z ranneho to bude zaujimave zajtra, ci to zosiline 🙂 drzim palce

smart27
8. feb 2015

@lauritka no už mám posledný....tak skúsim .....či to nie je len znova nejaká haluz

lauritka
8. feb 2015

@smart27 uz si vsetky vynicila 😀 tak vidis. skoro si zacala..

lauritka
8. feb 2015

no takto som skusila 🙂

simusska
8. feb 2015

ahojte baby...aj ja chcem take krasne testiky....akurát mam ovu ale s mojim manzelom mame prave tichu domacnost takze zase tento mesiac nic....potichucky vam zavidim....ja keby som nepotratila tak by som bola teraz v termine a o to viac mi to teraz vsetko ide na psychiku....

smart27
8. feb 2015

@lauritka no takto to vyzerá ružové celé 🙂 no uvidíme ráno čo to bude ale bolí ma trošku bruško teraz...či tá koťuha nepríde ale teplota tiež hore zatial

kaciatkom
8. feb 2015

@smart27 ja som si skúsila teraz večer urobit testik. Negatívny. Bol úplne bielucky. Ani náznak ducha.
Dnes som 29dc. Mna tiež pobolievalo brucho včera aj dnes.

angelicus
9. feb 2015

ahojte baby. čo myslíte?MS mešká 4 deň. test je z dnešného rána a je to gravitest 10

piacere
9. feb 2015

@angelicus no niečo tam je, dokonca sa mi to vidí aj ružové, ale pokiaľ ti MS reálne mešká 4-tý deň, teda vieš presne, kedy si mala ovuláciu a teda vieš s istotou, že "mešká", tak si teoreticky nejaký 17dpo a na taký deň po ovu je to slabé.... Takže ešte je šanca, že nevieš presne, kedy bola ovu a mrcha ti vlastne nemešká, lebo ovu bola posunutá a vtedy je to krásny duch.... aj keď... možno sa hcg ešte spamätá a zajtra podskočí do parádnych testových koľajníc 🙂 Držím palce.

angelicus
9. feb 2015

@piacere úplne presne neviem kedy bola ovu, no vychádzam z toho že môj cyklus má prevažne 28 dní a preto si myslím, že mi mešká 4 dni. snáď máš pravdu a ono to zosilnie. ďakujem 🙂

piacere
9. feb 2015

@angelicus nooo, môžeš mať cyklus ako hodinky 28 dní a jeden jediný mesiac v roku sa to "zblázni" a ovu sa posunie 🙂 Tak som zvedavá na ďalší test 😉

angelicus
9. feb 2015

@piacere joj snáď máš pravdu a bude to tento prípad. 🙂 uvidím opäť zajtra čo ukáže a dám na posúdenie 😉

smart27
9. feb 2015
piacere
9. feb 2015

@smart27 ja tam nič nevidím 😕

smart27
9. feb 2015
lavinis
9. feb 2015

veď tam nič nie je

smart27
9. feb 2015

@lavinis no na fotke nevidno...ako sa tu mažú fotky...lebo ked pridám tak to tam nie je vidno a potom tam sú zrazu všetky, nejako to blbne

koka231
9. feb 2015

ahojte ja som sice len 24dc ale skusala som test lebo som spinila na 18dc 20dc a 22dc ze ci naaahodou ale ani náááhodou mi druhu ciarku neukazalo je len jedna sak kuknite 🙂

lavinis
9. feb 2015

@koka231 a tam tá vľavo, to nie je slabá čiarka? zdá sa mi celkom hrubá, či to je len odraz?
@smart27 ja tam bohužial nič nevidím na tom teste

koka231
9. feb 2015

@lavinis praveze to je asi len skresleniet alebo co lebo volnym okom tam asi nic nevidim 🙂

smart27
9. feb 2015

@lauritka tak vrchny z rána už zaschnute na svetle

lavinis
9. feb 2015

@koka231 ja tam vidim slabu hrubu ciarku🙂)

koka231
9. feb 2015

@lavinis ja neviem ako mne sa tam tiez nieco mari ked to kukam na pc alebo telefone ale ked sa potom kuk na test tak je biely iba s jednou a to ho mozem otacat hoci ako

lavinis
9. feb 2015

@koka231 Hm. ..tak skus o par dni 🙂

koka231
9. feb 2015

@lavinis a nevies z coho som mohla mat to spinenie 18 20 22 silny mokry vytok s troskou farby a mala som aj take bodecky ako keby zelatinky alebo coho take cervene to bolo

lavinis
9. feb 2015

@koka231 zahniezdovanie? 🙂)

koka231
9. feb 2015

@lavinis kazdy druhy den 5dni to tak dlho? Ako este som take nemala tak neviem som sa aj prelakla ...nemala by som is pre istotu k dr nech ma kukne ti tam nemam nieco ine alebo mam pockat pokial mi bude mat dojst mrcha a potom az ist