Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
ahojte baby...aj ja chcem take krasne testiky....akurát mam ovu ale s mojim manzelom mame prave tichu domacnost takze zase tento mesiac nic....potichucky vam zavidim....ja keby som nepotratila tak by som bola teraz v termine a o to viac mi to teraz vsetko ide na psychiku....
@angelicus no niečo tam je, dokonca sa mi to vidí aj ružové, ale pokiaľ ti MS reálne mešká 4-tý deň, teda vieš presne, kedy si mala ovuláciu a teda vieš s istotou, že "mešká", tak si teoreticky nejaký 17dpo a na taký deň po ovu je to slabé.... Takže ešte je šanca, že nevieš presne, kedy bola ovu a mrcha ti vlastne nemešká, lebo ovu bola posunutá a vtedy je to krásny duch.... aj keď... možno sa hcg ešte spamätá a zajtra podskočí do parádnych testových koľajníc 🙂 Držím palce.
veď tam nič nie je

@lauritka mobilom fakt nekavalitné ale voľným okom viditeľný duch aj po uschnutí, rozdiel oproti raňajším testom....otázka či bude silnieť a potom hajde rýchlo na inekcie ...