Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@leticia22 skus mamatest
@leticia22 mešká vám menštruácia?
@bublanina1 áno, dnes som 38 dc, a mám rôzne cykly od 29 do 36. Ale posledné dva aom mala ukážkové 28 dňové.
@leticia22 tak choďte k lekárovi...nech vás pozrie
@leticia22 ako dlho vám mešká
@bublanina1 ten ma objednal až 6.4. Nič pôjdem na hcg ako samoplatca.
@leticia22 pokiaľ nekrvacate ...alebo nespinite....tak nemalo by to nič znamenať....sú to teh.testy..tak ťažko zistíte ako vám stúpa hcg
@luckalukas_1 super gratulujem, nech silnie
@leticia22 mozno si viacej vecer pila, uvidis zajtra...mne ked netmavli bolo malo hcg ale ty mas celkom tmave toe ciarky...si tehu a uz to nechaj na lekara...
@leticia22 skuste hematologicku, mne pomohol fraxiparine
@leticia22 mne takto pomaly tmavli ciarky aj hcg sa nezdvojnasobovalo kazde 2 dni rastlo velmi pomaly z 1170 som mala o dva dni len 1512 uz ma aj doktor strasil ze asi to samo odide ale ze pockame a nakoniec vyzera ze bude vsetko ok babatku uz o dva tyzdne bilo srdiecko... ja uz som to vtedy oplakala vzdala a nakoniec vsetko ok takze moja rada nestresovat sa hodnotami hcg a testami a pockat radsej na sono ❤🤞
@vevericka13 no ja teraz pijem nad moje pomery, lebo ja som vypila vždy max 2dcl vody denne 🤦🏼♀️ teraz dám aj dva tri litre. Ja mám všetky vyšetrenia ok. Neviem prečo tie biochemické. Teraz užívam anopyrin len preventívne. Ďakujem 😉
Ahojte zienky. Bola som odmlcana po minulych negativnych testoch a 3 tyzdnovom meskani ms. Lenze teraz opat ms mi neprisla. Dneska je to uz 20dni co ju nemam. Sla som na wecko a urobila si test. Dopadil takto. Ciarka je ruzova nie siva. Druhy test som si nerobila zatial. Mam testy One step. Priznaky nemam ziadne iba citlive bradavky a bolave zuby. Bojim sa len aby to nebolo mimomaternicove lebo v dnoch pribliznych ked som mala dostat ms tak som mala silnu rezavu bolest v podbrusku.
@kattky gratulujem nebojte sa určite všetko dobré dopadne
@denisa0504 je tam viditelna druha😉A moje najoblubenejšie testy😊
@lela123 kiežby to tak bolo ☺️ v decembri som prišla o bábo v 3 mesiaci a dúfala som, že sa mi ešte podarí otehotnieť
@lela123 ďakujem 🙂
@denisa0504 to.ma mrzí.Drzim silno palce,nech je to teraz uspesne.😉😊
@janapompova
@lela123 tak snad. Tuzime po druhom no viac nez za rok sa nam nedarilo, tak uvidime co bude dalej. Rozmeslam ci sa objednat k dr uz ci este nie. Kedze uz 20dni mi meska ms.
@kattky urcite zajst k dr, aby sa pozrel, ci je tam, kde ma byt, ved uz si v 7tt ked meska 20 dni

7dpt, prvy ET ❤️