Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@koka231 ja som cakala kym mi bude meskat,robila obden test ci tmavne....ku dr. som sla az ked som bola v 8.tt.
inak ja som si myslela ze je to hniezdenie lebo nikdy som mimo MS krv nemala,ak ani ty tak je to jasne.ak mas testiky skus aj zajtra ale najlepsie ak mas rovnaku znacku...mne pepino ukazali dva dni za sebou ruz. ducha,potom dva dni rapi clear ciste ako sneh a potom zasa pepino pekne silneli.aku mas znacku testu?
@misovicovap hmm, ako keby nieco slabe sa mi tam marilo.. ale teda ruku do ohna za to asi nedam.. 😕
@misovicovap takych som mala uz niekolko testikov....a bol to kanalik ;) Drzim palce aby to nebol tvoj pripad ;)
@veronikax taketo som uz videla aj ja...a nebola som tehotna...bol to fakt len kanalik...mne to tieto testy - woman secret, alebo rapi clear, uz neviem ktory z nich, robili pomerne casto.... fakt treba asi len vydrzat...lebo podla tohto vela nezistis...
@koka231
@lavinis to isto nie je ciarka, je to hranica medzi testovacou castou a ta sa zafarbila na ruzovejsie - aj mne to urobil test a kedze ten kraj, ktory uz nie je na testovanie je uplne biely vytvara dojem nejakej ruzovej ciarky...neviem ci chapete 🙂 ale ak by to bola ciarka tak by bola velmi daleko od testovacej...
@piacere tak tento je dnešný, ale iná značka. toto je woman secret. niečo malinké sa tam črtá alebo to je zas len výplod mojej mysle? ☹ musím skúsiť zohnať opäť gravitest aby som vedela porovnať rovnaké značky. MS stále nič. takto dlhý cyklus som ešte nemala. tak moc dúfam, že sa nám konečne podarilo 🙂
@angelicus no je to slušne ružové, ale v podstate rovnaké (ak nie slabšie) ako včera. Ak urobíš zajtra (a už je jedno aká značka to bude), musí byť pekný rozdiel medzi včerajším a zajtrajším.... Popr. zožeň rovnakú značku s akou si testovala včera a môžeš urobiť aj večer (pri meškaní mrchy je to už jedno, nemusí byť ranný) a opäť by mal byť rozdiel medzi včerajším a dnešným večerným....
ahoj Dievčatá tak skúsila som robiť aj ja test a včera sa tam objavil dušík aj dnes ale je to také že musíte véééľmi dobre pozerať aby ste ho videli a foťákom to nejde zachytiť-takže sa mi sem nedá dať...bradavky bolia pália a začína ma sem tam divno napínať ale von nejde nič, dnes je to +- od poz. ovu testu 14deň je to možné máte podobnú skúsenosť?

@koka231 mne ukazal test dusika az 6 dni od zahniezdenia,tiez som mala len taky vytok a v nom 3 krvave bodky..... 😉