Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@monka105 veru veď to je na nervy jedine že išlo o biochemické ale j tak by krv mala niečo ukázať a ešte som kde si čítala že pozitívny test môže ukázať aj pri ciste ale či je to pravda alebo nie ale podľa mňa to nieje možné keď hcg sa dostáva do moču pri tehotenstve a cista nemôže spôsobiť nárast hcg
@ciarafan od včera som nekrvácala ani nešpinila, že by sa to stihli zo mňa vyplaviť a pri takých čiarkach by som teda čakala jednoznačne pozitívny výsledok z krvi. Cystu som mala v minulosti, je pravda, že mi tiež vychádzali pozitívne testy, ale to boli len slabulinkí duchovia, takmer neviditeľní, kde takéto čiary.
@mirkasan ja už čakám 5 rokov.. Posledný polrok som sa nato vykaslala a neriešila, ale keď mi meškali urobila som test a tešila sa ako mala stým ze keď urobím test obden tak už by to mal byť jasný výsledok ale predsa hovno z toho...a bolesť mam neskutočnú akoby mi trhalo vnútornosti tak po MS pôjdem k svojmu gynekológovi a nech už stým niečo robia lebo ozaj už neverím tomu ze to príde samo.
@antkar1 práve kôli tomu treba ísť čím skôr lebo ešte neviete čo sa môže prihodiť a znovu vás oddialiť k šťastnému koncu u muža je dôležité ísť aspoň na prvú návštevu kde mu hlavne zistia aký má spermiogram a potom už môžeš chodiť aj sama vecsinou chlapoch tam nepotrebujú až pri iui,alebo ivf
@ciarafan kým je preč co bude momentálne ešte minimálne 5 týždňov, tak si chcem vyžiadať aspoň endokrinológiu, imunológiu a hematologiu, nech nestrácame vôbec čas. Mali sme to urobiť už dávno co sme aj začali riešiť, no nakoľko môj gynekológ prišiel o život, tak som sa dostala k jednej gynekologické, ktorá to odmietla a ja som musela čakať 6 mesiacov, kým mi vydá kartu aby som šla opäť k inému.Buduci tyzden idem za ním, tak uvidíme ci nás to niekam posunie.
@antkar1 no práve to sú také chvíle ktoré nám naťahujú stratený čas presne tak to urob muža objednaj na spermiogram a seba čím skôr lebo na hematologiu sa tak skoro nie vždy dostaneš ale porob si vysetrenia aj popri návštevách do centra aby si nestrácala ani v centre čas ani na vyšetreniach lebo v centre ti tiež najprv zoberú vyteri krv a čaká sa na výsledky ak je všetko ok potom môžu odporučiť priechodnosť vajickovodov aby vedeli či má význam snažiť sa prirodzene alebo iinseminaciou alebo rovno ivf a ešte k tej hematologii niekde robia len klasické vysetrenie nezaoberajú sa tehotenstvom,potratmi problémom s otehotnenim atd to sa treba tiež opitat je lepšie ísť na takú kliniku kde vyšetrujú práve to
@mirkasan tak vieš vždy sa tam môže niečo zmeniť zrasty a podobne ale záleží od toho ako chcete postupovať ďalej či prirodzene iui alebo ivf pri ivf nieje potrebné mať priechodné vajcovody ja som tiež bola v roku 2017 a ani po laparke som neotehotnela ani s iui ani prirodzene až teraz ivf sa nám podarilo

@ciarafan ďakujem krásne, nevadí svet sa nezrúti, vyjde to nabudúce, len som zostala sama úplne zhrozená, aké silné čiarky som mala a negatívna krv. Viem si predstaviť, že keby sa snažíme dlhé roky, toto by bolo skutočne veľké sklamanie.