icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

monka105
7. jún 2021

@ciarafan ďakujem krásne, nevadí svet sa nezrúti, vyjde to nabudúce, len som zostala sama úplne zhrozená, aké silné čiarky som mala a negatívna krv. Viem si predstaviť, že keby sa snažíme dlhé roky, toto by bolo skutočne veľké sklamanie.

ciarafan
7. jún 2021

@monka105 veru veď to je na nervy jedine že išlo o biochemické ale j tak by krv mala niečo ukázať a ešte som kde si čítala že pozitívny test môže ukázať aj pri ciste ale či je to pravda alebo nie ale podľa mňa to nieje možné keď hcg sa dostáva do moču pri tehotenstve a cista nemôže spôsobiť nárast hcg

mirkasan
7. jún 2021

@monka105 áno tvoja je o dosť tmavšia... My máme prvého syna z umelého. A teraz ideme druhé kolo, tak dúfam, že sa pošťastí hneď na prvý krát ako pri malom. Držím palce 😘

mirkasan
7. jún 2021

@antkar1 len keby to bolo také jednoduché čakať tak dlho. Mám problém počkať 2 týždne od ovu, a nie ešte dva ďalšie

ciarafan
7. jún 2021

@mirkasan toto čakanie je naozaj najťažšie zos celého snaženia či už po ivf alebo prirodzene

monka105
7. jún 2021

@mirkasan budem teda veľmi držať palce 🍀💫🤞🏻

monka105
7. jún 2021

@ciarafan od včera som nekrvácala ani nešpinila, že by sa to stihli zo mňa vyplaviť a pri takých čiarkach by som teda čakala jednoznačne pozitívny výsledok z krvi. Cystu som mala v minulosti, je pravda, že mi tiež vychádzali pozitívne testy, ale to boli len slabulinkí duchovia, takmer neviditeľní, kde takéto čiary.

ciarafan
7. jún 2021

@monka105 veď to je to neuveriteľné takto silné čiarky a nič v krvi možno išlo o niejaku chybnú sériu neviem aj ja som čakala že dnes napíšeš pozitívny výsledok z krvi ale vôbec nie opak

mirkasan
7. jún 2021

@monka105 a neobjednavala si ich náhodou z mall.sk?

monka105
7. jún 2021

@mirkasan Nie kupovala som ich normálne v Benu lekárni. Ešte som sa pýtala aj tam, ktoré testy by mi odporučili ako najspoľahlivejšie a predali mi mamatesty. Evidentne neplatí pri každom, že sú najspoľahlivejšie.

antkar1
7. jún 2021

@mirkasan ja už čakám 5 rokov.. Posledný polrok som sa nato vykaslala a neriešila, ale keď mi meškali urobila som test a tešila sa ako mala stým ze keď urobím test obden tak už by to mal byť jasný výsledok ale predsa hovno z toho...a bolesť mam neskutočnú akoby mi trhalo vnútornosti tak po MS pôjdem k svojmu gynekológovi a nech už stým niečo robia lebo ozaj už neverím tomu ze to príde samo.

mirkasan
7. jún 2021

@antkar1 my sme tiež tak čakali, že veď sa podarí určite 2,5 roka. 20 decembra sme mali prvú konzultáciu. Potom sa to natiahlo kvôli vianociam. A vo februári prvé iui a hneď úspešne.... Potom sme si nadávali čo sme nešli hneď 🙂 keď tak skús aj túto možnosť

ciarafan
7. jún 2021

@antkar1 nečakajte treba to riešiť lebo čas ide naozaj rýchlo môže tam biť úplná maličkosť ale naopak aj veľký problém alebo nič čo je nevysvetliteľné len treba trošku dopomôcť a z 5 rokov bude 10,15 a tomu sa môžte vyhnúť

antkar1
8. jún 2021

@mirkasan ideme nato určite, len je to troska komplikovanejšie keďže môj chodí na 6 až 8 týždňové turnusy ale verím ze to nejako sklbime. Nemôžeme čakať mame obaja už 38 rokov 🙄 a ďakujem ❤️

antkar1
8. jún 2021

@ciarafan už nečakame viac, len ako píšem nižšie tie turnusy priateľove nás stále brzdili ale sklbime to nejako.. Ideme do toho lebo vek neoklameme. Ďakujem ❤️

ciarafan
8. jún 2021

@antkar1 práve kôli tomu treba ísť čím skôr lebo ešte neviete čo sa môže prihodiť a znovu vás oddialiť k šťastnému koncu u muža je dôležité ísť aspoň na prvú návštevu kde mu hlavne zistia aký má spermiogram a potom už môžeš chodiť aj sama vecsinou chlapoch tam nepotrebujú až pri iui,alebo ivf

antkar1
8. jún 2021

@ciarafan kým je preč co bude momentálne ešte minimálne 5 týždňov, tak si chcem vyžiadať aspoň endokrinológiu, imunológiu a hematologiu, nech nestrácame vôbec čas. Mali sme to urobiť už dávno co sme aj začali riešiť, no nakoľko môj gynekológ prišiel o život, tak som sa dostala k jednej gynekologické, ktorá to odmietla a ja som musela čakať 6 mesiacov, kým mi vydá kartu aby som šla opäť k inému.Buduci tyzden idem za ním, tak uvidíme ci nás to niekam posunie.

mirkasan
8. jún 2021

@antkar1 tak to je ozaj komplikované. Môj chodí na týždňovky a už tak je to dosť ťažké. Pri prvej insiminacii si musel zobrat celý tyDen voľno

mirkasan
8. jún 2021

@antkar1 keď vieš kedy má prísť presne , objednaj ho na spermiigram a ty si zatiaľ porob všetky potrebné vyšetrenia. Poprípade sa objednaj do car na 1 konzultáciu. Aspoň budesmat aký taký prehľad. A oni ti tiež porobia vyšetrenia

ciarafan
8. jún 2021

@antkar1 no práve to sú také chvíle ktoré nám naťahujú stratený čas presne tak to urob muža objednaj na spermiogram a seba čím skôr lebo na hematologiu sa tak skoro nie vždy dostaneš ale porob si vysetrenia aj popri návštevách do centra aby si nestrácala ani v centre čas ani na vyšetreniach lebo v centre ti tiež najprv zoberú vyteri krv a čaká sa na výsledky ak je všetko ok potom môžu odporučiť priechodnosť vajickovodov aby vedeli či má význam snažiť sa prirodzene alebo iinseminaciou alebo rovno ivf a ešte k tej hematologii niekde robia len klasické vysetrenie nezaoberajú sa tehotenstvom,potratmi problémom s otehotnenim atd to sa treba tiež opitat je lepšie ísť na takú kliniku kde vyšetrujú práve to

mirkasan
8. jún 2021

@ciarafan presne tak v centre sa to dosť natiahne. Mne našla hneď na 1 konzultácii polyp. Musela som počkať na ms či sa odplavi. Prišla som na kontrolu, všetko ok, tak zase čakať na ms a mám nasadiť lieky. Keď odporučia priechodnosť tak opäť čakať na ms a hneď po nej robia

ciarafan
8. jún 2021

@mirkasan no mala som to podobné mne našli baktérie najprv sme sa museli preliečiť až potom som mohla ísť na hyfosi po ktorom som aj tak išla na laparku

mirkasan
8. jún 2021

@ciarafan presne aj candidu mi našli 🤦 proste všetko som mala zle. Ale teraz mi uz hyfosy nedali, to sa čudujem, musím sa spýtať. Pred 3 rokmi mi ju len robili

ciarafan
8. jún 2021

@mirkasan tak ak bolo všetko ok vtedy tak asi nemajú dôvod

mirkasan
8. jún 2021

@ciarafan hej bolo, len nemohlo sa to za ten čas zmeniť? Predsa je to už skoro 3,5 roka

ciarafan
8. jún 2021

@mirkasan tak vieš vždy sa tam môže niečo zmeniť zrasty a podobne ale záleží od toho ako chcete postupovať ďalej či prirodzene iui alebo ivf pri ivf nieje potrebné mať priechodné vajcovody ja som tiež bola v roku 2017 a ani po laparke som neotehotnela ani s iui ani prirodzene až teraz ivf sa nám podarilo

mirkasan
8. jún 2021

@ciarafan veď práve. Aby sa zas zbytočne nepchala s tabletkami. Máme ísť na iui. Pred tými 3 rokmi hneď prvé iui uspesns

alica65
8. jún 2021

Vidite tam nieco?

monka105
9. jún 2021

@alica65 ja tam vidím ako keby rysku, ale to vyzerá skôr na kanálik. Skús o dva-tri dni z ranného moču. 🙂🤞🏻

ciarafan
9. jún 2021

@mirkasan to je super nám dve iui nevyšli ale máme slabší spermiogram