Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kvietok2021dt ahoj, myslim, ze 13-14 dc o uhniezdenie neslo. V tom case skor slo o ovulku. Robila si si este obden test?
@kvietok2021dt 13-14dc šlo skôr o ovuláciu. Počkaj ci príde ms a ak nie skus test znovu
@niky1141997 prepáč, aj som si to priblížila, ale ja tam nič nevidím.
@niky1141997 veď tam nič nevidno ...čiže mešká len men.
@ivusik1111 Ak naozaj dobre vidím tak vidím dve😊🥰🥰
@niky1141997 pekná druhá čiarka ☺️👌
@sunny_g O dva dni ak nepríde ms spravím ďalší.Uvidíme🙂
@niky1141997 tiez tam vidim druhu ciarku 😊
@kattky Ahoj.Neviem naozaj🙃zdá sa mi to čudné.Pri malom mi ukázal test už v deň meškania ms.A teraz žeby až na 5deň? Poslednú ms som mala 20.5 a to len tri dni.Možno mi len zhaprovali hormóny alebo cysta🙃
Ahojte, vidíte tam niečo? Totiž mne sa tam zdá čiarka, aj naživo pekná ružová. Lenže je to 25-kovy test intimed, a oba prúžky mi vyšli rovnako a vždy v limite. Ale 10-tkovy Pepino je biely ako sneh. Už ste sa s niečím takým stretli? Myslela som, že ide o vadný test, ale keď obidva mi toto spravili, tak ozaj neviem. Len ten Pepino ma zneistil, lebo sak na 10tkovom by už malo byť vidno viac.
@zuzula91 mám nepravidelnú ms ale podľa bolesti co mávam pri ovu cca 12 DPO
@domcatko1811 ahoj, pepino ukazuje snad az mezi poslednima. Sice ma 10kovou citlivost, ale me ukazal ducha az ostatni ukazovali uz plnou čárku. Nejlepsi je snad intimed a mamatest, a klidne i ten včasný clearblue. Ty 3 mi ukazali nejdriv. Mas tam porovnani testů.
@ivusik1111 vidim pekne
@niky1141997 staci posunuta ovulka a uz hned inak ukaze. Ja pri synovi som taktiez mala hned pozitivny test a teraz som mala posunutu ovulku o 2 tyzdne cize aj testy boky neskor pozitivne. A kazda znacka mi inak ukazovala intenzitu. Teraz som uz v 18tt.

@monika_277 nič tam nie je...ešte k tomu keď je to baby top test tak o to viac