Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzanaa2010 ja dnes takto...ale opat tam nieco vykuklo🤔
@alica65 fuhaa no je tam nieco..vidim to aj ja..mozno to chce este cas🙏❤
@zuzanaa2010 nedá mi to😁🤔
@alica65 ta uz je krajsiaaaa🙏❤
@zuzanaa2010 potom trosku vybledla, ale stale je tam tak uvidime ...idem si objednat digi👌🙏
Ahojte. Máte skúsenosť s falošným duchom Dr. Max 2v1?
@natalia137 mne čiarka silnela a mala som test ako koľajnice a mala som anembriomolu takže netreba zúfať treba veriť... 😊
@ivusik1111 máš odsledovanu ovuláciu lekárom al meraním bazalnej teploty? Počkaj pár dní a sprav si test znova a ak bude čiarka silnejšia tak si tehu.
@tami2708 mne tiež dr.max vždy ukázal spravne či som alebo nesom tehu a to som snim testoval x-krát ale pri biochemickom môže ukázať ducha alebo občas nevisvetlitelne sa stávajú aj také prípady skús ešte jeden či bude aj na druhom ja som to tak raz mala na prvom ako keby duch tak som spravila druhý a na Tom už nič nebolo a tehu som nebola a teraz keď som tehu mi urobil jeden deň ducha a na druhý deň silnejšieho za mňa dr.max spokojnost
@ivusik1111 zdá sa mi dosť silná na ducha ja by som spravila ešte jeden
@ciarafan nič toho women seecret negatívny ... nechápem tomu
@ivusik1111 mama test chvália ale ja som skor po čítaní zistila že dosť duchuju asi preto women Secret negatívny alebo má menej farbivá neviem mne neduchoval ani jeden z tých boli snehovou biele keď som nebola tehu
@zuzanaa2010 aj podla.mna pozitivny 😘
@walkerka jasnee vidimeeee 🙏❤👍
@val9 ahoj. Niečo sa tam marí , aké skús o dva dni a uvidíš . Držím palce

@zuzanaa2010 ano clear blue ultra včasný, me ukazoval plus uz od 9dpo a těhotná jsem, momentálně v 17tt. Předchozí těhotenství mi ukázal taky už nějak 10dpo a taky sem těhotná byla.