icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

clori
28. júl 2021

ahojte, ja som trochu z poslednych 2 dni zmatena. v pondelok vecer Top test s ruzovou ciarkou, ktora vybehla asi do minutky. po zaschnuti bola este v ten vecer viditelna volnym okom, potom uz len proti svetlu, ale dost vyrazne. vcera ranny test ledva viditelny po 5 minutach, potom po zaschnuti uz len slaby duch proti svetlu. kupila som si potom v lekarni mamatesty a maybe baby. 2x maybe baby som si urobila v priebehu dna v praci, zaschli iba s duchom proti svetlu. doma zase vecer som si z toho isteho mocu urobila opat Top test a maybe baby. na top teste nic resp. velmi slaby duch proti svetlu. na maybe baby ale vyskocila tiez cca do minutky ruzova ciarka a ta bola krasne viditelna este dnes. dnes rano som netestovala, mam doma este 1x top test a 1 mama test a este 1 digi. pockam asi zase radsej na vecer. nie som si ista, kolko som DPO, ale dnes ratam 11-12. a od vcera spinim. take moje predmenstruacne spinenie. tak je to fakt cudne. mozu byt tak vyrazna testovacia ciarka na maybe baby, ak by to bol falosny vysledok? este pridavam aj top test z pondelka, to bolo asi do 4 minut od testovania. dnes to asi zvysnymi testami rozseknem a potom uz nech sa deje, co ma ☹ ani neviem, preco som vlastne urobila test v pondelok. proste divny pocit posledne 2 dni 🤷🏼‍♀️

simbatko
28. júl 2021

@clori Ahoj... každopádne ti držím ✊✊posledné 2fotky..pekne vidno čiarky...Som zvedavá keď spravíš test...aký bude testik..pridaj pak foto .. Niektoré ženy špinia keď sú tehu... včase kedy by mali mať MS .. myslím na teba✊✊🙏🤗

ciarafan
28. júl 2021

@clori držím palce

clori
Autor odpoveď zmazal
walkerka
28. júl 2021

@clori ciarocky su viditelne, drzim prsty aby silneli💕

walkerka
28. júl 2021

@val9 je to tam😍inak ja som tiez z tych nedockavych, kludne som robila testy aj 3x za den😁

clori
Autor odpoveď zmazal
val9
28. júl 2021

Na tajňaša kupeny lekarenplus test 😍😍😍

klarini17
28. júl 2021

@val9 krásne🥰 už bude len silnejšia

clori
28. júl 2021

tak u mna nic, je to negativne. tie testy predtym si robili so mna prdel 🤦🏼‍♀️

ciarafan
28. júl 2021

@val9 tak si sa dočkala ako som vravela do piatku koľajnice budú😍

val9
28. júl 2021

@ciarafan dočkala❤

adela232
29. júl 2021

@val9 Blahoželám a držím palce.

lela123
29. júl 2021

@val9 gratulujem a držím palce

ciarafan
29. júl 2021

@val9 huraaa vidíš ja som verila že si tehu gratulujem ti z celého srdiečka a držím palce nech je všetko ok ani nevieš akú mám radosť 😍🥰😘

veryhapygirl
29. júl 2021

Ahojte,ani neviem ako zacat. My sme si s manzelom povedali,ze nejako nebudeme silit,ale prestali sme si davat pozor. Vobec som nemala pocit,ze by to mohlo vyjst aj tento mesiac. Aky sok bol pre mna,ked som na teste uvidela ducha 2 dni pred menstruaciou(aj ked v podstate uz mi to den meskalo,lebo jeden vajecnik 23 dnovy cyklus a druhy 25 dnovy). Vobec som tomu neverila,uplny sok pre mna. Odvtedy testujem a vyzera,ze je to tam. Silneju ciarocky a silneju.Aj sa tesim ale mam doma 21 mesacneho chlapceka a ten mi dava zabrat,neviem ako popri nom zvladnem este druhe. Kazdopadne som chcela povzbudit vsetky,co tam vidia ducha,ze obcas je to mozno skutocne realita 🙂 a kazdy den tu citam a pozeram a kazdej jednej fandim,nech je to tam 🙂

walkerka
29. júl 2021

@veryhapygirl gratulujeem💕😍syncek bude mat v case narodenia babatka uz okolo 2,5 roka, uz to bude ine, neboj🙂
Ja mam doma 3rocnu a 13mesacnu 😅a cakam dalsie..tiez mi davaju zabrat, ale musime to brat pozitivne✊Urcite to zvladneme❤️

val9
29. júl 2021

@ciarafan
@lela123
@adela232 dakujem baby 😘

veryhapygirl
29. júl 2021

@walkerka dakujem pekne za povzbudive slova. Snad to bude pravda a nejako to zvladneme vsetko 🙂

kattky
29. júl 2021

@veryhapygirl tiez to tu vzdy sledujem a drzim palce vsetkym. Nam trvalo vyse roka kym sa zadarilo. Syn vzdy ze on chce sestricku no my zatial stale netusime pohlavie, tak mozno bude prekvapko.

gaborka28
31. júl 2021

Ahojte, dnes rano som našla na teste toto - asi po dvoch minutkach od testovania (je to bez akýchkoľvek uprav). Približne o 10 min, keď už bol úplne suchý test, čiarka akoby zmizla. Je veľmi slaba, vidieť ju len proti svetlu. Viem, ako vyzeraju kanáliky, ale toto, čo je na fotke, ma celkom zaskocilo. Jasne, že budem testovať ďalej, len ma zaujima, ci máte taku skúsenosť, že čiarka “zmizla” a test bol pozitívny. MS mi meska 4 dni.

lilith14
31. júl 2021

@gaborka28 ciarka vyzera byt dost hruba, podla mna je to tam😍
Po zaschnuti niektore testy akoby vyblednu. Preto vysledok treba odcitat po 1-2minutach, podla navodu

domcatko1811
Autor odpoveď zmazal
bublanina1
31. júl 2021

@domcatko1811 testuj rovnakou značkou

simbatko
31. júl 2021

@domcatko1811 baby čo píšu...že pepino ukazuje slabú čiarku... kým ostatné testy ukážu už peknú čiarku..si tehuľka Gratulka 🙏😉

lilith14
31. júl 2021

@domcatko1811 pepino aj mne ukazal slabucku oproti inemu v ten isty den

veryhapygirl
1. aug 2021

@kattky no nam to vyslo relativne rychlo a necakane,ale este som nebola u lekara na potvrdenie. Idem az 9.8.,lebo lekar mal dovolenku.

kattky
2. aug 2021

@veryhapygirl tak potom sa pochval co a ako

ivkasrnka
Autor odpoveď zmazal
simbatko
2. aug 2021

@ivkasrnka Ahoj...vypadá to že tam sú tam//čiarky..