Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela no takto po vysadeni hak tak 2-3 dni zvykne...dnes je to teda 36 DC ....pri malom mi vysli dve az 7my den od meskania tak este pockam a zajdem za dr to bude 100% ne 🙂
@valika1210 takze ti dnes mešká 4 den.No lekár ti urcite povie co sa deje.Ja ti prajem aby ti povedal skvelú správu,ze si tehu 🙂
@valika1210 máš tam ducha sa vrátil či?Kocky ja zle vidím ale mne sa vidi,ze tam nieco je
@katkasofi ja uz nemam ducha vôbec.Pocas ms som mala kus.No uvidis aka bude mrcha ci sa rozbehne.
@valika1210 ja sa dnes chystam k lekárke ci mam všetko ok pre druhe babo ked sa budeme snažiť.Tak verim,ze všetko bude ako ma bit.Cez vikend by mala bit ovulka ale to len tipujem
@karmela na ovu teste maju byt dve..teda nie u kazdeho..lebo ten LH hormon mas v tele staaale ale iba ked sa zvysi a je tes pozit iba vtedy je ovu..cize skoro kazdej nehovorim ze kazdej vzdy test ukaze aj u druhu...sice bleduuu...no ja neviem..dnes som neskusala ziaden test 😀 ale vyskusam 🙂 ked pojdem malu uspat.. 🙂
@karmela uz ani nehladamuz som to nejako vzdala stym duchom......pokial nebudu // tak nejako prestavam verit......
Parada tak nech je vsetko v uplnom poriadku a sup sup 😉 nech ma mala slecna doma veselsie 🙂
@valika1210 aj mne sa tam nieco mariii....hovorim vyskusaj ten digi a vazne budes vediet na com si... 😉
@majka_3 viem,ze ked su plodné dni majú bit // silne čiarky.O chvíľu aj ja idem testnut,vcera nebolo nic dnes tiez nebude ale vyskúšam to víkendu ci to fungiruje 😀
@valika1210 joooj moja Drzkam ti palce
@majka_3 drahy pride dne neskoro s prace a ja sa s malym dostanem tazsie do lekarne...kedze sme mimo mesta.......dedina je dedina 😀
@valika1210 dakujem si zlata,uvidíme kedy to vijde po 30 sa treba viac snažiť 😀 Tak snáď kým pôjde mala do školy uz bude mat aspon na ceste aj súrodenca 🙂 mam nato rok a pol 😀
@valika1210 ahaa... 🙂
@karmela prihod foto ako to vyzeraa 🙂
za rok a pol stihas aj dve 😉
@karmela ja soms i najprv myslela ze to mas tehotensky 😀 urcite bude silnut kolky den si cyklu?
@isabella22 nie to je ovulacny 😀 dnes som 9 den
@lene27 viem ze musí bit silnejšia ako kontrolná?Ja som len pisala,ze asi sa blíži lebo uz je aspon slaba druha ciarka,vcera nebola žiadna.No ano aj tretie na ceste budem rada ked sa druhe zadari a bude mi to úplne stačiť 🙂
@isabella22 nechcem zbitocne provokovať,ale nezbehnes radsej ku gynekológovi ako k neurologovi 😉
@karmela nooo je este moc bledaaa...ale ved uvidis co ti povie dr 🙂 daj vediet 😉
@isabella22 a testy?ako
@karmela tak nech ti to tam rychlo ubehne 🙂 mam hrozne nafuknuty spodok brucha... 😖 😖 😖 ja som uplne zmatenaaaa 🙂 ze ci ovu alebo coooo
@isabella22 pridaj fotecku 😉 ench mozeme pohladat nejakeho dusika .-)

@karmela. Ahoooj, ale zase nic...mrcha neprisla a ani druha / sa neobjavila.....:-/