icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

valika1210
3. dec 2013

@karmela. Ahoooj, ale zase nic...mrcha neprisla a ani druha / sa neobjavila.....:-/

karmela
3. dec 2013

@valika1210 no do prkinka tak nech sa uz ukážu tie // a zvykne ti tak meškať?

karmela
3. dec 2013

@majka_3 a ty ako este stále máš // na ovu teste? 🙂

majka_3
3. dec 2013

@lene27 jasnee moja zohriala som ho 😅 😅 😅 😅 hihihihi

@katkasofi nooo daj vediet 🙂

valika1210
3. dec 2013

@karmela no takto po vysadeni hak tak 2-3 dni zvykne...dnes je to teda 36 DC ....pri malom mi vysli dve az 7my den od meskania tak este pockam a zajdem za dr to bude 100% ne 🙂

valika1210
3. dec 2013
karmela
3. dec 2013

@valika1210 takze ti dnes mešká 4 den.No lekár ti urcite povie co sa deje.Ja ti prajem aby ti povedal skvelú správu,ze si tehu 🙂

katkasofi
3. dec 2013

@karmela nerobila som bo prišla mrcha ☹ ale zase nie moc silná... Ty máš erte stále test duchovy? Mam skúsiť zajtra aj ja testnut?

valika1210
3. dec 2013

@karmela 🙂 dakujem ......a ty ako pokracujes.......🙂

karmela
3. dec 2013

@valika1210 máš tam ducha sa vrátil či?Kocky ja zle vidím ale mne sa vidi,ze tam nieco je

karmela
3. dec 2013

@katkasofi ja uz nemam ducha vôbec.Pocas ms som mala kus.No uvidis aka bude mrcha ci sa rozbehne.
@valika1210 ja sa dnes chystam k lekárke ci mam všetko ok pre druhe babo ked sa budeme snažiť.Tak verim,ze všetko bude ako ma bit.Cez vikend by mala bit ovulka ale to len tipujem

majka_3
3. dec 2013

@karmela na ovu teste maju byt dve..teda nie u kazdeho..lebo ten LH hormon mas v tele staaale ale iba ked sa zvysi a je tes pozit iba vtedy je ovu..cize skoro kazdej nehovorim ze kazdej vzdy test ukaze aj u druhu...sice bleduuu...no ja neviem..dnes som neskusala ziaden test 😀 ale vyskusam 🙂 ked pojdem malu uspat.. 🙂

valika1210
3. dec 2013

@karmela uz ani nehladamuz som to nejako vzdala stym duchom......pokial nebudu // tak nejako prestavam verit......
Parada tak nech je vsetko v uplnom poriadku a sup sup 😉 nech ma mala slecna doma veselsie 🙂

majka_3
3. dec 2013

@valika1210 aj mne sa tam nieco mariii....hovorim vyskusaj ten digi a vazne budes vediet na com si... 😉

karmela
3. dec 2013

@majka_3 viem,ze ked su plodné dni majú bit // silne čiarky.O chvíľu aj ja idem testnut,vcera nebolo nic dnes tiez nebude ale vyskúšam to víkendu ci to fungiruje 😀
@valika1210 joooj moja Drzkam ti palce

valika1210
3. dec 2013

@majka_3 drahy pride dne neskoro s prace a ja sa s malym dostanem tazsie do lekarne...kedze sme mimo mesta.......dedina je dedina 😀

karmela
3. dec 2013

@valika1210 dakujem si zlata,uvidíme kedy to vijde po 30 sa treba viac snažiť 😀 Tak snáď kým pôjde mala do školy uz bude mat aspon na ceste aj súrodenca 🙂 mam nato rok a pol 😀

majka_3
3. dec 2013

@valika1210 ahaa... 🙂
@karmela prihod foto ako to vyzeraa 🙂
za rok a pol stihas aj dve 😉

karmela
3. dec 2013

@majka_3 myslis,ze sa blíži ? Vcera ani náznak druhej čiarky dnes uz ano 🙂 nerobila som uz s prvého ranného 🙂

lene27
3. dec 2013

@majka_3 ja somkarmele povedala včera tiež...že do konca roka už bude aj druhé na ceste 🙂
@karmela musí byť silnejšia.

isabella22
3. dec 2013

@karmela ja soms i najprv myslela ze to mas tehotensky 😀 urcite bude silnut kolky den si cyklu?

isabella22
3. dec 2013

@lene27
@karmela
@majka_3 tak baby vcera bolo to jemne spinenie a dnes zase nic nwm co to moze byt...zavraty mam stale asi behnem skor neurolgovi nejak sa mi to uz nepaci 😒

karmela
3. dec 2013

@isabella22 nie to je ovulacny 😀 dnes som 9 den
@lene27 viem ze musí bit silnejšia ako kontrolná?Ja som len pisala,ze asi sa blíži lebo uz je aspon slaba druha ciarka,vcera nebola žiadna.No ano aj tretie na ceste budem rada ked sa druhe zadari a bude mi to úplne stačiť 🙂

karmela
3. dec 2013

@isabella22 nechcem zbitocne provokovať,ale nezbehnes radsej ku gynekológovi ako k neurologovi 😉

karmela
3. dec 2013

@lene27 tebe sa zadania dve behom roka a pol 😉 To budes mat akurát 😀

karmela
3. dec 2013

No bambulky idem ja sa chystať pomaly idem na gyndu.Potom sa ozvem papa zatial 🙂

majka_3
3. dec 2013

@karmela nooo je este moc bledaaa...ale ved uvidis co ti povie dr 🙂 daj vediet 😉
@isabella22 a testy?ako

karmela
3. dec 2013

@majka_3 uz sedim v čakárni fuuu šest žienok predomnou.Viem je este velmi bledé.Dufam,ze mi vijde tento mesiac ovulka

isabella22
3. dec 2013

@majka_3 testy len duchuju ale zeby silneli nie...ale zas je rpavda ze este mam 2 dni do mrchy tak este pockam...
@karmela no ak to bude pokracovat behnem na gyndu nech mi vezme krv lebo na sone by aj tak nic este neoblo vidiet...a drzkaj sa na gynde daj vediet...

majka_3
3. dec 2013

@karmela tak nech ti to tam rychlo ubehne 🙂 mam hrozne nafuknuty spodok brucha... 😖 😖 😖 ja som uplne zmatenaaaa 🙂 ze ci ovu alebo coooo
@isabella22 pridaj fotecku 😉 ench mozeme pohladat nejakeho dusika .-)