icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

esmee3
28. okt 2021

@tulipanicek nie nič 😭 ani som ešte nevolala do car čo ďalej 😞 rozmýšľam že si kúpim ďalšieho pomíčka

tulipanicek
28. okt 2021

@esmee3 To ma veľmi mrzí 😔 Pomicka? Čo je to? Do CAR zavolaj keď sa na to budeš cítiť. Ak budeš chcieť, hocikedy napis správu

esmee3
29. okt 2021

@tulipanicek to je psík, ja mám chovku 😊 jasne ❤️

tulipanicek
29. okt 2021

@esmee3 Inak ja nemám pozitívny test a ani MS 🤦‍♀️

esmee3
29. okt 2021

@tulipanicek a kedy máš dostať? Nám robia tie testy falošné nádeje 🙈

polovnicka92
29. okt 2021

@tulipanicek ja Vy sa snažíte? Ja som urobila dneska livsane prúžkovy a nič na ňom len kanál :( riadne ma oklamali tie testy

iinka
29. okt 2021

@daniela988 dnes som 15dpo. Test rovnaky ako vcera. Skusim zajtra digitalny🙂

tulipanicek
29. okt 2021

@polovnicka92 Jj snažíme. Dnešný test 🤦‍♀️

polovnicka92
29. okt 2021

@tulipanicek vidím niečo mini ale musela som hľadať to je aká značka testu? Vypadá ako ten môj co urobili tie ciariska falošné.. Ono tu na MK to vidieť slabšie ako na fotke v mobile. Koľko deň cyklu si?

tulipanicek
29. okt 2021

@polovnicka92 32 DC 🤦‍♀️ Myslim že MedPharm

polovnicka92
29. okt 2021

@tulipanicek tie nepoznám, nemám skúsenost. A bežné mávaš aké dlhé? Meškajú? Ono mohla sa posunúť ovulka a vôbec nemeska tým pádom aj keď si náučena na kratší cyklus. Veľa žien testovalo v čase ms a to mali len ovuláciu 🍀☺️

tulipanicek
30. okt 2021

@polovnicka92 Vieš co, ja to mám teraz rozhádzané. Myslela som si, že som ovu nevystihla, ale až dnes mám pozitívny ovu test 🤣 No.. tak som zvedavá čo bude 🥴

polovnicka92
31. okt 2021

@tulipanicek taak ste sa po snažili? 🥰 Držím palce o 10 dní testujes ☺️🍀🙏🤍

nikoletka_h
31. okt 2021

Vyjadrite názor prosím na toto ...už druhý deň takýto test so slabou čiarkou 🙈 včera plus lekáreň test a dnes som si spravila pepino test...neviem ani čo k tomu mám povedať..z jednej strany by som sa aj tešila keby bol pozitívny ale z druhej strany mám strach...už mám dve deti 🙈

polovnicka92
31. okt 2021

@nikoletka_h ahojky a plus lekáreň nemáš na fotke? Lebo podla mňa je toto ovulacny pepino ma zelenú ručičku 🙂

nikoletka_h
31. okt 2021

@polovnicka92 nie ovulačny ale tehotenský, dnes som kupovala v Tescu 🙂

polovnicka92
31. okt 2021

@nikoletka_h nuž tak asi zmenili rúčku, tak potom to vypadá na tehu i keď keď kukneš moje testy vyššie a nič z toho :( ako to zaschlo?

tulipanicek
31. okt 2021

@polovnicka92 Včera som mala brutal pozitívny ovulacny test. Ešte som taký nemala ani keď sme sa o dcérku snažili. A snažili sme sa predvčerom večer a včera poobede. Potom už prišla návšteva 🙈 Tak Snad to stačilo 🤔🙃

tulipanicek
31. okt 2021

@polovnicka92 Jo a další cyklus som už mala mat lieky aby mi dozreli folikuly a duphaston po ovu. Bože, ja som taká rada že prišla ovu že až 🙃 Budem ešte v utorok gyn volať, či keď prišla ovu spontánne, mám si dať duphaston alebo nie 🤔

polovnicka92
31. okt 2021

@tulipanicek držím palce nech sa zadarilo, snažili ste sa dosť si myslím 🍀🥰💗🙏 potom sa ozvi co nove ☺️

zuzsat
2. nov 2021

Ahojte. nekricte na mna ale je to uplne biely test? Nesledujem si ovu nic. Som asi 10dni od styku ktory bol mozno po ovu alebo v case ovu neviem

biolo
2. nov 2021

@zuzsat niečo sa tam črtá tuším. Vyskúšaj z ranného alebo o dva dni 😉

rebeca40
2. nov 2021

@zuzsat je tam naznak // .

zuzsat
2. nov 2021

@biolo zajtra idem k zenskej na preventivku. To by aspon gestacny vak mohla vidiet?

polovnicka92
2. nov 2021

@zuzsat ahojky niečo tam vidím ale tieto testy mi to už urobili :( držím palce 🤍

zuzsat
2. nov 2021

@polovnicka92 ja som akosi falosnych duchov nemala. Ked nebolo tak nebolo ale je pravda ze tento test mi ostal a len som ho chcela minut 🤷 no ved uvidime. Nesilime to nechavam to na toho hore

lela123
3. nov 2021

@zuzsat nieco sa crta😉.Ale v takomto case u asi este nic nebude vidno

simbatko
3. nov 2021

@zuzsat ahoj..ako si dopadla u dr ?

zuzsat
3. nov 2021

@simbatko nic. Zdrbala ma jak sirotu ze na com testovala ze je skoro.tak s pokorou vravim ze mi bolo zle a na 5.den po styku som rano zakrvacala jasnu cervenu krv tak mi napadlo ci uhniezdenie a ze nakolko mam trombofiliu a diabetes tak si nemozem dovolit podcenit situaciu ze som tehu. Stale bola neprijemna. Ale ja som tam sla na preventivku ci by som robila alebo nerobila test lebo mam problemy (aj pri prvom som chytila mykozu akoby moje telo bojovalo s niecim cudzim). Takze mam prist ked bude test pozitivny a 3 tyzdne na to. Ale asi to bol plany poplach. Vecer urobim dr.maxa ak bude biely tak nic z toho

simbatko
3. nov 2021

@zuzsat pak pošli foto testu...No niektorý doktori sú jak sibnuty na hlavu....🙄Nechápem niekedy vážne.. držím palce ✊✊✊✊✊🥰