Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzanaa2010 mne sa zdá...Že máš //čiarky...😚
@zuzanaa2010 no uvidím skupín urobiť test tak za 2-3 dni 🙂 ale keď mešká menzes už by mala byt čiarka dostatočne viditeľná nie ? 🙂
@mamazuk keď ja tam raz vidím raz nie :D take divne to je
@simbatko no to neviem...ci to nie je kanalik🤷♀️uvidime..ale je to divne lebo pred 2 tyzdnami som mala ms
@dominika532 nie vzdy..je to individualne..aspon podla mna 🙂
@zuzanaa2010 tak si možno otehotnela po menzese....
@dominika532 občas sa stane že sa uchytí neskôr, aj okolo 11dpo cca 🤷 je to veľmi individuálne
Ahojte dievčatá...od 7-12.12 som mala MS..28.12som mala ovulačny test pozitívny...Kedy by som si mohla spraviť tehu test..?aby som skoro nerobila..ďakujem za radu
@simbatko ja nie som zástancom tohto až po meškaní pretože ti môže prísť menzes bez toho aby si vedela že si bola tehotná a je to chemické 🤷 a chemické je skorý potrat. Napr ja som mala dva za sebou a doktorka povedala že to už by sa riešilo špeciálnymi vyšetreniami, ako hematologicke a pod... Si vezmi že niekto testuje až niekoľko dní po vynechaní, takto si rok myslí že nemôže otehotnieť a začnú sa vyšetrenia a pritom mohla otehotnieť viackrát ale mala chemické. 🤷
@mamazuk No, ale zase je to opravdu až po limitu. Po 15 min jsem test uklidila a šla do vany a ráno mi to nedalo a podívala se znovu..Tento měsíc vůbec nedokážu odhadnout, kdy jsem měla ovulaci (jinak mívám silné ovulační bolesti), cylus pravidelný 25-26 dní. Teď jsem 32 dc, menstruační bolesti byly v době, kdy měla přijít ms - to jsem chodila pořád se kontrolovat, teď mě jen silně tlačí v podbřišku.
@zuzanaa2010 no to vyzerá na ducha, resp. slabunku čiarkočku 🙂

@tulipanicek asi mas pravdu, no. Co uz.