Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@katka1274 daj vediet potom 🙂 a ten dnesny bol z ranneho? inak mne ukazal pozitivne az 40dc....takze u kazdej je to fakt ine..niekomu ukaze este pred vynechanim ms, niekomu az ovela neskor....
@hviezdicka111 nie nie to bol len z takeho cireho poobede na rychlo ;) preto chcem este rano skusit ci bol test vadny alebo nie. No ratam ze to moze byt tak cca 9dpo cize je to skoro.no mne pri prvej veru tiez az vyse tyzdnapo meskani ukazalo a najprv vsetky negativne.
@katka1274 tak vidis 🙂 ja som tu videla uz vela fotiek "duchov" uz dobre nie 8dpo, ale teda ja som medzi tie stastne rozhodne nepatrila....toto fakt chce len trpezlivost...a to teda dost dobru trpezlivost....
@hviezdicka111 no ani nehovor..to cakanie je neskutocne dlhe kazdy mesiac
@nikuska105 ja tam nic nevidim
Baby robila som si ovulacne testy od zaciatku MS... vcera (31 DC) mi to ukazalo dve silne kolajnice a dnes tiez, tak reku ze si spravim tehu test.... a vysiel mi tam slaby duch!! Tieto foto su cca 3 hodiny po testovani a nie je to moc dobre vidiet na umelom svetle.... skoro mi oci z jamok vypadli! My sa o dieta zatial vobec nepokusame, vzdy si priatel dava pozor ... Co si myslite ze to moze byt? Boli ma trochu spodok brucha, moze to mat nieco spolocne s ovulaciou?
Baby čo poviete dneskam som mala dostat a takto mi vyšiel test....
@emili14 to vyzera, ze je pozitivny...gratulujem 😉
@zuzulik1234 ešte o dva dni ho zopakujem, pokojna budem až mi to lekarka potvrdi;) ale dakujem;)
@zuzulik1234 na tom druhom obrazku toho vela nevidim, ale ten prvy vyzera pozitivny! 😎 Ja len celkom nerozumiem preco si robis ovu-testy, ked sa o babo nepokusate? 😉
@vierkac
zrejme preto, že ovu test robený z ranného moču dokáže odhaliť skoré štádium tehotenstva, pretože reaguje aj na hladinu hcg, a to ešte skôr ako tehu test (ktorý v ten istý deň ešte čiarku ukázať nemusí, alebo len takú ledva ledva viditeľnú)
a ak mala @zuzulik1234 podozrenie, že je tehotná, ale je ešte skoro na tehu test, tak ovu test čo to napovie, pretože ak sú na ňom (na ovu teste) koľajnice, tzn. že je pozitívny mimo obdobia očakávanej ovulácie je skoro 100% isté, že nádejná čakateľka je tehotná
🙂
@simusska Ja tam vidim nenapadnu druhu ciarocku 🙂 Ako to od vtedy vyzera?
@petra212 aj tak sa da neotehotniet 😉 prepac @zuzulik1234 hlavne nech je vysledok testu taky, aky si prajes 🙂

@kudusko my sa s tych snaziliek nejako nevieme dostat co ;)