Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cirilinka jednoznačne pozitívny 😉
@mirkaparnicanova velmi tuzime aby bol pozitivny
@cirilinka Myslim, že je výsledok jasný. Gratulujem
@tulipanicek dakujem,no uvidime zajtra co doktor povie
@cirilinka Kvôli čomu ideš zajtra k doktorovi? Na sone ešte nič neuvidí. Max môže zobrať krv na HCG ale keď máš v čase okolo MS tak to budú ešte nízke hodnoty
@tulipanicek no ja som robila test v piatok a nic tam nebolo a dnes z druheho mocu bolo.Predtym som skoro tyzden a pol krvacala,a povedal doktor ze je to zrejme meskajuca ma,ktora 2 tyzdne meskala,posledny pohlavny styk sme mali v januari
@aurora1992 ahojky.no ako hcg? 0?
@zuzsat ano
Po tom muzovom teste nic ine ani nemohlo byt
@aurora1992 myslim ze budem mat podobny problem ako ty😑🙉je mozne ze vsetky testy su fakt taketo?aj ked oproti vcera je o kusok silnejsi
@zuzanaa2010 Nemusia byť všetky takéto. Ja som mala takéhoto neviditeľného ducha deň pred MS a bola som tehu. Riaď s tým že musí silnieť. Každý deň o kúsok. Vtedy je to isté. Aspoň u mňa to tak bolo. Keď nesilnie niekde je zrada. Ak si nedočkavá skúšaj každý deň s ranného moču.
@zuzanaa2010 nemusi to byt tvoj pripad
ale vravim, ja som mala celkom silne tie ciarky ale nakolko mi gynda povedala ze nic nevidi tak som to dala ocikat muzovi a bol tiez so silnym duchom :D ale moze byt ze si tehotna 🙂
@aurora1992 a ty si robila aj ine znacky testov?
No nemyslim prave ze by som bola tehotna lebo bazalnu teplotu mam strasne nizku BT..skor si myslim ze tento cyklus bol jasne anovoulacny...
@zuzanaa2010 ano robila som si dr max a adiel testy a vsetky boli negativne
@aurora1992 dr max si nemala ani po limite pozitivny??
@zuzanaa2010 dr max bol taky biely ze ani cerstvo namalovana stena nebola taka biela :D
@aurora1992 🤣pekne..lebo ja mam ducha na dr.max ale teda po limite..a mala som to uz x krat a tehu som nebola..takze myslim ze aj to pepino je fake
@zuzanaa2010 moze ist aj o kanalik 🙂
@aurora1992 no prave...ale je to smutne ze uz testom nemozeme verit
@sunny_g Ahoj, mne tento neduchoval, ukazal pekne vysledok
@aurora1992 prosim t ana krabicke je aky kod tych testov alebo sarza dnes mi manzel kupil dvojbalenie ta sa pytam zeby som vedela haha
@romcanator ďakujem krásne 🙂
@kvietok2021dt neviem aka sarza ale normalne dvoj balenie pepino take tenucke su
@kvietok2021dt ja som kupila dnes
@zuzanaa2010 aj ja mam tote no ta som zvedava 🥺🤣🤣🤣🤣🤣
@sunny_g dajte normalnu foto 🙂
@kvietok2021dt sprav a posli ukazku testu🤣

Dievčatá,váš názor?