Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sunny_g drzim palce!
@sunny_g myslela som normalnu akoze nie ciernobielu :D
@zuzanaa2010 mne ani duch :P
@kvietok2021dt a zaschnuty vyzera ako?
@kvietok2021dt už rozumiem 🙂
@sunny_g vidim❤🤞
@sunny_g Držím prsty. Ja však nevidím. Prepáč
@kvietok2021dt ja dnes takto🤷♀️🙉
@sunny_g je tam vidiet progres🙏
Ďakujem krásne 💖
@zuzanaa2010 drzim palce na mojom bol len jemny duch ale iba ak som podsvietila na teste z vrchu nic
@sunny_g drzim palceky moc moc moc a meska tu aj mas nejaky priznak?
@kvietok2021dt moc tomu neverim..mam nizku bt a teda nepredpokladam ze som tehu..
@zuzanaa2010 ach tie testy jedna katastrofa
@kvietok2021dt ešte nemešká, ikeď neviem ako by mala byť. Minulý mesiac som mala 23dňový cyklus a mesiac predtým 32 🤔 takže vôbec neviem.
Príznaky: neustála únava, často, ale že fakt často chodím cikať, urýchlené trávenie. Včera ma naplno z chleba a dnes mi chutil. Vešala som prádlo a naplo ma z oranžového trička 🙈😁. Žalúdok mám ako na vode a keď mám dlho syna na rukách, tak mi je na odpadnutie.
No a tlaky v podbrušku, teplota BT sa drží hore zatiaľ pekne. Dnes som zaznamenala pichanie v krčku občas.
@kvietok2021dt dnes takto..🤷♀️
@zuzanaa2010 to bude ta zla šarža co ukazuje stale ducha ... Podla mna...ak teda pepino to je
@zuzsat tiez si myslim...lebo ocividne je rovnaky a nesilnie..
@zuzanaa2010 na strane 3532 mala aurora rovnake testy a aj jej manzel 😂😂😂

@kvietok2021dt lepšia foto sa mi s mobilom nepodarila. Nevadí, veď počkám pár dní a čas ukáže ;)