icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzsat
1. apr 2022

@sunny_g mas pravdu. Potom daj vediet ked pojdes k lekarovi novemu

sunny_g
1. apr 2022

@zuzsat jasné 😊

simbatko
1. apr 2022

Ahojte dievčatá..vidíte niečo? Ďakujem 😊

juliannnnnna
1. apr 2022

@simbatko niečo tam je ☺️ Nech tmavnie, držím palce

simbatko
1. apr 2022

@juliannnnnna ďakujem....počula som že tieto testy duchuju...tak uvidíme....

esmee3
1. apr 2022

@simbatko no niečo slabé áno, kolky si deň? 😍

simbatko
1. apr 2022

@esmee3 dnes som mala dostať MS.....

esmee3
4. apr 2022

Ahojte baby čo myslíte?

romcanator
4. apr 2022

@esmee3 niečo sa tam pomaly črtá

daniela988
4. apr 2022

@esmee3 tak tu je vidno druhú čiarku 🙂

zuzsat
4. apr 2022

@esmee3 Aj podla mna uz slaba ciarka lebo krasna ruzova je ..

esmee3
4. apr 2022

@romcanator
@daniela988
@zuzsat skúsim zajtra alebo v stredu. No al sa v stredu nezobudim už s tým že som dostala ms. Ja ale ci to nebude falošný test len keď nemám príznaky ani niic

desire_64
5. apr 2022

Ahojte dievčatá prosím o radu... Myslíte si že sú testy pozitívne? Dnes som 7den po Ket... Čiernobiely test včera večer (baby top test) dnes ráno farebná foto (pepino) digitálny test chcem použiť až neskôr a potom krv... Ďakujem 😊

adela232
5. apr 2022

@desire_64
@esmee3 Sú tam pekné čiarky. Baby držím Vám palce nech to dobre dopadne. ❤️

desire_64
5. apr 2022

@adela232 ďakujem... Ja som v tom veľmi opatrná aj keď pevne verím... Prvý ket minulý mesiac bol tiež pozitívny ale hcg veľmi nízke a neskôr sa stratilo... Tak snáď tentokrát 🙏

tulipanicek
5. apr 2022

@desire_64 Skús iný ako Pepino. Ale vyzerá byt pozitívny ☺️

desire_64
5. apr 2022

@tulipanicek skúšala som teraz poobede woman secret z lekárne a tiež slabá čiarka resp. duch... Tak snáď na ten sa už môžem spoľahnúť... O pár dní vyskúšam digi... Ale ja keď mám tie testy doma 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️len ma to pokúša 😁na krv som sa objednala v pondelok 11teho tak tentokrát verím ze hcg bude pekne... Minulý mesiac bolo necelých 15 😔

esmee3
5. apr 2022

@desire_64 keď chceš testovať tak skús obden a uvidis ako to tmavne 😊 až do toho 11.😄

Baby a ja dnes nemám čiarku 😢 v piatok bol duch, včera čiarka a dnes nič. ach, ja uz neviem ako to je možné 🥺

tulipanicek
5. apr 2022

@desire_64 Kúp viac testov 1 značky. Testuj obden. V takom prípade by mala byt čiarka tie každé dva dni cca raz taká silná 😉 Držím prsty

tulipanicek
5. apr 2022

@esmee3 Rovnsky test? Nemala si zriedenejsi moc?

desire_64
5. apr 2022

@tulipanicek áno áno mam ešte jeden pepino, jeden women secret takže môžem oba porovnať... A 2 digi 🙈 vyskúšam zajtra odolať pokušeniu a netestovat

desire_64
5. apr 2022

@esmee3 skúšala si ranný moc? Vždy je tu možnosť vadneho testu... Ak bola včera čiarka a odchádzalo to - co verím ze nie dnes by tam bol aspoň duch nie?

esmee3
5. apr 2022

@tulipanicek
@desire_64 Jj bol ranný hneď ako som vstala. Potom som zaspala a pozrela naň o 1,5h a už bol suchý a biely ani náznak kanáliku. Ja som spravila ešte jeden včera a bol na ňom slabší duch, ale dnes ráno nič. Toto je fotka tých včerajších

desire_64
5. apr 2022

@esmee3 presne viem ako sa cítiš... Mala som to pred mesiacom najskôr... Duch... Potom pekne ciarky... Pozitívny digi a neskôr to začalo odchádzať co potvrdila aj krv.... Skus ešte zajtra... Žiaľ musíme co najviac myslieť pozitívne a na zázraky

sunny_g
5. apr 2022

@esmee3 strach, obavy a stres značne blokuju beta HCG. Daj sa do pohody, nazeraz úplne vypni tému tehotenstva a len naplno ži 💖

esmee3
5. apr 2022

@desire_64 snáď to vyjde raz. Kamoske meškali 1,5tyzdna v decembri ale test nerobila, ale myslela si že bola lebo dostala silnú ms. A vo februári otehotnela a je v 9tt 😍
@sunny_g ja som už na to veľakrát nemyslela 🙈 aj soľ už pár mesiacov nerobil tehu testy a na koníka chodila len občas 😄 a tak som tento mesiac mala take že kúpim si test že už skoro polroka som žiadne nerobila 😄

desire_64
5. apr 2022

@esmee3 tiež si poslednú dobu hovorím ze dám sa do kľudu nebudem testovať ani nebudem čítať na internete rady a názory.... Ale ono je ten chtic niekedy silnejší ako rozum... To žena ktorá otehotnie ani nevie ako nikdy nepochopí...

esmee3
5. apr 2022

@desire_64 a tak pri ket už by som od prvého dňa bola nedočkavá 😄 aj pri iui to bolo take že som už dúfala že to vyjde a ani raz nič 😅

desire_64
5. apr 2022

@esmee3 ani nehovor do piateho - šiesteho dňa pohoda a potom by som té testy obcuravala každú polhodinu... Keď o tom vieš moc sa kontrolujes... Sleduješ príznaky 🙈🤦‍♀️

mirkasan
5. apr 2022

@esmee3 mne bohužiaľ tiež takto ukazovali mamatesty a boli vädne 😡