Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@esmee3 dr.max maju najviac farbiva ako ine testy ale poslednu dobu su akesi pokazene. Mozno sa moc sledujes. Mozno si prezila stresove obdobie a tak trosku meskaju. Podla mna tehotenstvo to nie je a ak tak nezdrave nakolko ciarka MUSI silniet pri zvysujucom sa hcg. Co sa teploty tyka zvykne stupat pred ms vraj...rovnako ako aj hladina lh v moci. Mozno do 2 dni ms pride
@esmee3 nam tiez dve iui nevysli.ale tretia ano. S vymenou partnera som otehotnela po 2 mesiacoch no .... A teraz pred vianocami som s nim otehotnela zas ale bohuzial anembryomola.prazdny gestacny vacok... Stale tomu nechavame volny priebeh tak snad do konca roka sa podari lebo ked mam ovu tak byvame unaveni z prace 😂😂😂
@simbatko ahoj mne sa tam niečo marí 🙂 kedy máš dostať MS
@dominika532 už som mala dostať....
@simbatko tak si urob ďalší za 2 dni HCG stúpa cca každé dva dni mala by byt čiarka silnejšia 🙏🏼… ja som mala tiež slabú a dnes mám 3 dni meškania a už sú krásne dve silne čiarky 🌸… potom daj vedieť ako si dopadla držím palčeky 🤞🏻🤞🏻
@dominika532 ďakujem 🙏
Tak dievčatá dnes 13den po Ket hodnota hcg cez 1000... Presnú hodnotu neviem lebo vraj nebola podaná požiadavka na presnú hodnotu 🤷♀️ vo štvrtok idem do centra kde som objednaná aj na sono.... Tak sa teším lebo deviaty deň bolo hcg 69,2 a dnes už cez 1000 🙏❤️

@desire_64 uvidíme. Ale cítim take teplo a som zmerala teplotu a 37.25 😅 to asi tiež nieje veľmi ok či 🙈