icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

esmee3
8. apr 2022

@desire_64 uvidíme. Ale cítim take teplo a som zmerala teplotu a 37.25 😅 to asi tiež nieje veľmi ok či 🙈

desire_64
8. apr 2022

@esmee3 toto vôbec neovládam 🙈tak tu ti asi moc neporadím

zuzsat
8. apr 2022

@esmee3 chybne testy

esmee3
8. apr 2022

@zuzsat a prečo ms mešká 3dni? 😅 keď ešte nikdy nemeškala takto 😅

zuzsat
8. apr 2022

@esmee3 dr.max maju najviac farbiva ako ine testy ale poslednu dobu su akesi pokazene. Mozno sa moc sledujes. Mozno si prezila stresove obdobie a tak trosku meskaju. Podla mna tehotenstvo to nie je a ak tak nezdrave nakolko ciarka MUSI silniet pri zvysujucom sa hcg. Co sa teploty tyka zvykne stupat pred ms vraj...rovnako ako aj hladina lh v moci. Mozno do 2 dni ms pride

zuzsat
8. apr 2022

@esmee3 zenske telo je zahada . Na mna posobi aj zmena pocasia plus stres hlavne... Ja mavam 31dc a bum teraz som mala ms na 37dc. Proste staci aj ze si prechladnuta...

esmee3
8. apr 2022

@zuzsat nieee to tak nieje 😊 za 3 roky čo sa snažíme mi takéto duchy neukazovalo vôbec a teraz na 4 značkách, to nieje len že jeden 😄 a ani mi nemeškali takto dlho, výsledky horm.profilu tento mesiac som mala ukážkové. Čiže niečo sa deje a ako to skončí uvidíme o pár dni no.

desire_64
8. apr 2022

@esmee3 ja by som prehladala lekárne a vyskúšala ten digi... Mňa by porazilo na tvojom mieste 🙈😁

esmee3
8. apr 2022

@desire_64 ja budem hneď v pondelok ráno volat doktorke 🙈 nech to rieši že po 3rokoch som konečne mala // na testoch a že je to takéto. Nech to rieši veď to nieje normálne 🤣 a ona mi povie že nám nič nieje mame skúšať a ja pomaly v dôchodkovom veku som 😅

desire_64
8. apr 2022

@esmee3 joj to dobre poznám... No my sme po rôznej alternative slzách a stresu rozhodli ísť na kliniku... Tiež to trvalo roky

esmee3
8. apr 2022

@desire_64 my sme boli ale tam nám povedali všetko ok, 2x iui nevyšla tam ani duch nebol len z ovitrelle 🙈 a že ivf nám ešte nepreplatia 😢

zuzsat
8. apr 2022

@esmee3 nam tiez dve iui nevysli.ale tretia ano. S vymenou partnera som otehotnela po 2 mesiacoch no .... A teraz pred vianocami som s nim otehotnela zas ale bohuzial anembryomola.prazdny gestacny vacok... Stale tomu nechavame volny priebeh tak snad do konca roka sa podari lebo ked mam ovu tak byvame unaveni z prace 😂😂😂

esmee3
8. apr 2022

@zuzsat ja už nechcem tretiu keď v tom nevidím význam 🙈 pri druhej som dostala ms na 12den 😅 tak neviem som taká sklamana z toho bola trosku 😊

simbatko
9. apr 2022

Ahojte,, myslíte že je pozitívny? ďakujem

dominika532
9. apr 2022

@simbatko ahoj mne sa tam niečo marí 🙂 kedy máš dostať MS

simbatko
9. apr 2022

@dominika532 už som mala dostať....

desire_64
9. apr 2022

@simbatko niečo slabucke sa črtá 😊

dominika532
Autor odpoveď zmazal
dominika532
9. apr 2022

@simbatko tak si urob ďalší za 2 dni HCG stúpa cca každé dva dni mala by byt čiarka silnejšia 🙏🏼… ja som mala tiež slabú a dnes mám 3 dni meškania a už sú krásne dve silne čiarky 🌸… potom daj vedieť ako si dopadla držím palčeky 🤞🏻🤞🏻

simbatko
9. apr 2022

@dominika532 ďakujem 🙏

esmee3
9. apr 2022

@desire_64 no tak dnes mi začalo spinenie na 4.deň meškania, tak asi biochemické :/ čiže prvé // nedopadli dobre u mna škoda snáď to raz vyjde.

mima1991
9. apr 2022

Ahojte, asi som vymakla totálne zlú sarzu pepino testov 🤦🏻‍♀️ nikdy som nevidela tak na kraji čiarku, alebo teda kanálik, dokonca je jemne ružový naživo, sú všetky pepina teraz nespoľahlivé?

desire_64
9. apr 2022

@esmee3 to ma mrzí 😔ale netreba sa vzdávať príde to 😊verím tomu... Ak môžem odporučiť mne veľmi pomáha akupunktúra

desire_64
9. apr 2022

@mima1991 toto sú moje pepino... Je ďalej ta čiarka?

mima1991
9. apr 2022

@desire_64 no na mojom je to veru kúsok vľavo oproti tvojim ciarkam. A inak gratulujem 🙂

mima1991
9. apr 2022

@desire_64 myslím tým, že ju mám viac ku kraju, ty ich máš bližšie ku sebe a tak by to aj malo byť

desire_64
9. apr 2022

@mima1991 aha až teraz pozerám... Fakt 🤦‍♀️ mne keď vyšli tieto lacnaky z dm hneď som išla do lekárne aby som si bola istejsia... A ďakujem ❤️ešte sa teším len potichučky uvidím čo krv v pondelok ci bude hcg pekne stúpať

mima1991
9. apr 2022

@desire_64 držím palce, všetko bude fajn 🙂 ja čakám na ms, má prísť až o 6 dní, ale zvedavosť je silnejšia

desire_64
9. apr 2022

@mima1991 ďakujem ale prvý KET bol síce úspešný ale len krátko preto som s teším opatrná a radšej si to 3x potvrdím 😊

desire_64
11. apr 2022

Tak dievčatá dnes 13den po Ket hodnota hcg cez 1000... Presnú hodnotu neviem lebo vraj nebola podaná požiadavka na presnú hodnotu 🤷‍♀️ vo štvrtok idem do centra kde som objednaná aj na sono.... Tak sa teším lebo deviaty deň bolo hcg 69,2 a dnes už cez 1000 🙏❤️