icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

simbatko
20. máj 2022

@zuzsat takto je dobre....že to je zle ...myslím to tak že verím tomu že to je a bude v poriadku...aj sa chystáš ešte testovať?

zuzsat
20. máj 2022

@simbatko v nedelu

zuzsat
20. máj 2022

@zuzanaa2010 na 8dpo fajnovy duch myslim

zuzsat
20. máj 2022

Kupila som pepino test ze ci ukaze....

zuzanaa2010
20. máj 2022

@zuzsat urcite je to tam🤞❤

zuzsat
20. máj 2022

@zuzanaa2010 hej ale normalne sa mi nechce verit.... Kaslem na ovulacne testy ..ked som citila ovulaciu boli negativne a predsa sa podarilo...

sofia567
20. máj 2022

@zuzsat tak na tomto pepino je už krásne vidieť ružovú čiaročku, určite je to tam ♥️ dúfam že už bude len silnieť♥️škoda že už nemám fotku dr Max by som ti ukázala že čo mi robili 😂

sofia567
20. máj 2022

@zuzsat a ako si pociťovala že máš ovuláciu?

zuzsat
20. máj 2022

@sofia567 na 14dc som mala rano plodny ovu hlien... A v pondelok a utorok som mala ovulacne bolesti .. nikdy som to nemala ale od minuleho roku to pocitujem... Mozno som to stale mala ale myslela som ze som odspodu prechladena. Asi ako starnem zacinam spoznavat svoje telo....aj napr.ked mam kramy... Ked dostanem krc v bruchu viem ze zo mna vyspechne krv .. preto ked sa tak stane rychlo vstanem alebo si nesadam nikde 🤣🤣🤣

sofia567
20. máj 2022

@zuzsat tak to je super že si si to takto odsledovala a ako vidno tak sa to aj podarilo ♥️ja mám pcos a už som nešťastná že sa nám nedarí nič viac ako dva roky 😔

zuzsat
20. máj 2022

@sofia567 kamoska tiez ma pcos chodili do car centra a nakoniec kupili pozemok zacali stavat dom a ani nie pol roka od toho otehotnela spontanne. Dcerka uz ma viac ako rok... Niekedy je to aj v hlave ze sa clovek na to sustreduje.my sme si povedali ze sa budeme milovat ked bude chut. U nas je to skor vikendova zalezitost a yentokrat sme boli rozbehany a bola nedela. Neriesila som ovu hlien to len spatne si spominam... Proste som vysla zo sprchy bez nohaviciek a skocila na priatela lebo som uz chodila po byte ako nadrzana stepna koza 🤣🤣🤣

sofia567
20. máj 2022

@zuzsat bože ty si prípad žena 😂😂😂😂 ale asi to zafungovalo sa nesústredit 😍 ja sa tiež moc nato nesústredim ale nejde akosi

simbatko
20. máj 2022

@zuzsat najlepšie skočiť na muža..poznám to..😂.a super sa vám zadarilo ✊✊✊✊✊✊

zuzanaa2010
21. máj 2022

@zuzsat ahoj..tak ako?ja dnes 9dpo..skusala som z ranneho ale nebol vobec koncetrovany priam priehladny..bola som v noci 2x na wc..ale sak som si povedala ze skusim🤣

zuzsat
21. máj 2022

@zuzanaa2010 vsade vidiet dusika...ja dnes nemozem. Mam doma chlapa a ten je nasraty ze kazdy den... Yak som slubila ze dalsi urobim v nedelu... Ale ti poviem ze ma mrle zeru a vzdy ked idem cikat si poviem ooooch ako velmi je nevyuzity ten moc 🤣🤣🤣🤣

zuzanaa2010
21. máj 2022

@zuzsat 🤣🤣🤣🤣🤣 ale zas ber to tak ked budes testovat neskor bude krajsi a silnejsiii

zuzsat
21. máj 2022

@zuzanaa2010 no snad... Nejako uz nemam tak citlive prsia tak neviem co sa deje

zuzsat
21. máj 2022

@zuzanaa2010 poslala som ho spat a vyprazam fasirky tak som to skusila...ale ja neviem....

zuzsat
21. máj 2022
sofia567
21. máj 2022

@zuzsat podľa mňa to tam je určite ♥️

sofia567
21. máj 2022

@zuzsat nechceš skúsiť digitálny?

zuzsat
21. máj 2022

@sofia567 nevidim v tom zmysel 🤷 lebo tehotna som. Tyzdne si viem vypocitat dnes som 3+6tt zajtra vstupujem do 5tt. Ja sa len dufam ze to hcg stupa tak ako ma lebo v decembri stupalo velmi pomaly a nakoniec to v januari v 9tt skoncilo vyvolanym potratom

zuzsat
22. máj 2022

Tak ja dnes takto... Neviem ci je to dobre...

juliannnnnna
22. máj 2022

@zuzsat podľa mna tmavne 👍🏻

zuzsat
22. máj 2022

Uprimne cakala som tmavsiu

zuzanaa2010
22. máj 2022

@zuzsat podla mna je pekna..ci?

zuzsat
22. máj 2022

@zuzanaa2010 dufam ze vsetko bude ok. Sa bojim zajtra lekarky ze bude neprijemna a bude hucat po mne ze co tam chcem na 29dc

esmee3
22. máj 2022

@zuzsat pekná je tmavne a je ružová, ono vždy je to z mocu a záleží koľko vypijes. Mne mešká dnes týždeň. Tak som zvedavá čo povie dr mne v utorok 😊

zuzsat
22. máj 2022

@esmee3 krasny test... Len ja pojdem na 29dc. A mavam 31-33 dc tak ci nebude na mna neprijemna. Uz jednu potycku sme mali minuly rok ked som tiez tak skoro sla tusim som bola v 5-6tt.. ked to ze ja nie som sprosta a vuem ze nic na sone sa neda vidiet ale potrebujem oficialne zmenit cim skor lieky od diabetologa, hematologa a hlavne internistu

esmee3
22. máj 2022

@zuzsat povedz jej nech ti spraví krv aby si to mala potvrdené. Ale ja som sa tiež vystresovala že tie čiarky nie sú úplne rovnaké, ale tak každý to hcg produkuje inak, preto sú take veľké rozdiely od do čo sa týka hcg tabuliek. Už nebudem testovať už počkám len na dr 🙈 a daj zajtra vedieť čo ti povedala 😊