icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

natal4
25. máj 2022

@zuzsat
@esmee3 a kolky deň cyklu vám vyšiel pozitívny test?
Môj ide za chvíľku do lekárne po testy tak som zvedavá 🙈 .. no moc nedufam, som pozrela kalendár, tak uz mám 37 DC.. ovulácie netuším kedy mávam, ale aspoň dva krát za cyklus si myslím, že asi teraz 😅

esmee3
25. máj 2022

@natal4 mne 2dni pred ms ukázal veelmi slabého ducha, v ten deň sommspravila aj digi a bol pozitívny.

zuzsat
25. máj 2022

@natal4 ja som testovala asi 24 dc neviem. Cykly mavam 31-33.... No a co sa tyma ovulacie ak si myslis ze 2x do mesiaca tak to by si musela byt velmi plodna... Nakolko normalna ovulqcia byva jeden mesiac z jedneho vajecnika a druhy mesiac z druheho... Preto aj existuju anovulacne cykly lebo sa stane xe vajko nedozrie a nedojde k ovulacii z daneho vajecnika. Nechce sa mi verit zeby si ovulovala.z oboch vajecnikov a nedarilo sa vam 3 roky pocat 🤷

natal4
25. máj 2022

@zuzsat jasné, určite neovulujem toľko krát 😁 mám anovulačne aj potvrdené, keď som si myslela, že mám 100% ovulaciu 🙈... Ja nemám žiadne príznaky ovulácie no niekedy ma bolia vaječníky tak, že by som povedala, že akurát ovulácia prebieha. možno by mi pomohlo merať BT, ale na to som nervy nemala. Kedysi som skúšala ovulacne testy, ale nikdy mi nevyšli pozitívne, vždy dve čiarky ale nikdy tá jedna nesilnela ani neslabla 🤦

zuzsat
25. máj 2022

@natal4 presne to je moj priprad.. ja som nikdy necitila ovulku a teraz som citila a myslela som najpr ze zapal mocovych cuest casto som ho mala... Ale ked som zmenila lieky co mi to sposobovali tak zrazu som citila ovu... Aj teraz napr ..na 14dc som rano mala hlien ovulacny... Vecer bolo tutu mutu .. v pondelok som mala bolesti, v utorok som mala bolesti a robila som ovu test a dve ciarky ale druha slaba...takze negaticny a pozri... Musela byt vtedy ovu ked som tehotna. A inak som zista ze aj ovu testy su 10 a 20tkove...ja som mala vzdy 20tkove ako som si vsimla a tak mi nikdy neukazalo ze su pozitivne ale mozno kebyze 10tkove urobim mozno by to ukazalo...

zuzsat
25. máj 2022

Joj zeny ja som tak spokojna .. uz mam vsetky lieky pomenene... Najprv pomenili a ze potom klasika vysetrenia urobia ale ze prve je aby sa zmenila liecba hned na zaciatku tehu...tak som na seba pysna ze som to nezanedbala a aj ked na vkastnu ziadost ze som ssla na tu krv na odber hcg ako potvrdenie tehu... Kazdemu to stacilo ked som povedala ze som bola na hcg a ze je pozitivne... Tak uz mozem byt spokojna q verit ze 6.6 sa cosi ukaze

natal4
25. máj 2022

@zuzsat držím ti silno palce ✊ .. určite bude všetko v najlepšom poriadku a ty sa za 9 mesiacov pochvalis prírastkom 🙂♥️...
Ja som robila dnes ešte jeden test a zas mi len kanál presvitá 🤦 tak ja končím s testovaním, pretestujem sa pre istotu ešte o dva týždne, lebo idem chatovať a už nebudem stresovať kvôli tehotenstvu až kým dom nepostavíme 🙂 a toť môj dnešný krásny kanálik 😅😅👇

esmee3
25. máj 2022

@zuzsat drziim palce vidíš super si to stihla 😍❤️ mňa po tom včerajšom behaní tak boli podbrusko, ale to niečo medzi bolesťou a ťahaním neviem 🙈 ja si neviem predstaviť od po delia chodiť do roboty a 2h cestovať, ja neviem či by mi dal gyn pn :/ včera som šla len podpísať papiere a som sa skoro pozvracala, ta cesta 🙈

zuzsat
25. máj 2022

Ja som si este na 17dpo teda cvrkla.... Aj ked tehu mam potvrdene

natal4
25. máj 2022

@zuzsat ♥️ dúfam, že také koľajnice tiež raz nájdem 😁.. môj kanál sa zafarbil do ružova ale až keď vyschol, tak zajtra predsa len ešte jeden spravím 😬🤦

kvietok2021dt
25. máj 2022

@zuzsat no vidis vravela som ze to vijde 🙏 klopkam aby ti to dobre dopadlo prajem ti to z celeho srdca ja o dva dni zacinam 3 mesiac

zuzsat
25. máj 2022

@kvietok2021dt kokso ten cas leti... Ja som dnes 4+3tt... Na sono idem 6+1tt som zvedava co uvidime

kvietok2021dt
25. máj 2022

@zuzsat neskutocne vsak? 🫣 nechapem az 16.6 mam prvu poradnu ,

kvietok2021dt
25. máj 2022

@zuzsat ja som bola tusim 5.5 6/6 a na uz bolo vidno srdiecko bit aj bodku cize uz by si mozno mohla vidiet aj ty🙏

esmee3
25. máj 2022

@zuzsat
@kvietok2021dt žienky ja som si dnes šla spraviť test do tehotenského denníka 😍 o takom sa mi snívalo posledné mesiace a ja som plakala že take nikdy nebudem mat 🙈😅❤️

simbatko
25. máj 2022

@esmee3 waau skoro mi oči vyliezli...❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

esmee3
25. máj 2022

@simbatko veľmi prajem všetkým nech si take niečo nájdu je to krásne ❤️

sofia567
Autor odpoveď zmazal
sofia567
25. máj 2022

Ahojte dievčatá, čo si myslíte o tomto teste?Ja mám pocit že si robia len srandu tie testy 😃 Na tej jednej je upravený jas.

zuzsat
25. máj 2022

@sofia567 na prvom obrazku pekny ruzovy duch, na druhom obrazku tiez pekny dusik...co sa ti nezda? Kolko dpo si?

sofia567
26. máj 2022

@zuzsat ja vôbec neviem keďže mám nepravidelný cyklus, ja si test spravím náhodne či sa nepodarilo ale inak to nesledujem ale momentálne som 19DC

sofia567
26. máj 2022

@zuzsat toto je dnes ráno a nič 😃

zuz_koval
26. máj 2022

Ahojte žienky, viete mi prosím vás poradiť, dnes by som mala byť 5+1tt a spravila som si test, no kontrona čiarka vyšla slabšie ako testovacia - je to chybný test, alebo nesprávny postup?
Stretli ste sa s tým už?
Digitálny mi Na 4+2tt ukázal (+2-3). Aj v deň očakávanej MS boli na teste dve čiarky. Ďakujem za pomoc

zuzsat
26. máj 2022

@zuz_koval je to uplne v poriadku.

zuz_koval
26. máj 2022

@zuzsat ďakujem 😊

lela123
26. máj 2022

@zuz_koval testovacia je silnejsia tak je to super😉

zuzanaa2010
26. máj 2022

@sofia567 asi mas po obede vyraznejsie...skus poobede alebo zajtra..drzim palce

kvietok2021dt
26. máj 2022

@esmee3 vy ste sa mnou tusim vsetke nakazili😄🤣❤️❤️❤️❤️ gratulujem!❤️❤️

kvietok2021dt
26. máj 2022

@zuz_koval praveze hcg v krvi mas uz dostatocne vysoke 🙂 ta kontrolna ze je slabia je len znak toho ze vsetko by malo byt dobre ❤️ horsie keby bola slabsia ako kontrolna :P vela zdravicka obom

zuz_koval
26. máj 2022

@kvietok2021dt dakujem za pozitivnu odpoved 🙂 ja len ze ma zarazilo ze mi meska ms 8 dni a taka silna ciarka by uz bola ? V prvom tehu som ani po dvoch tyzdnoch nemala toto a tiez ani nemam nejake extra priznaky len trosku bolest prs 🙂 tak dakujeme ❤️