Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzanka012 krasne pozitívny. 🥰
@zuzanka012 tento vyzera pozitivny, drzim palceky 🙂
@sense no ved ja som tiez velmi zdrzanliva,lebo po tom potrate a poslednej ciarke ked prisla mrcha…
Uvidim o dva dni🤷♀️
@zuzanka012 u teba je to jasna ciarka....ale skus tiez o 2 dni mala by byt silnejsia....drzim palce
@sense dakujem🤗
@zuzanka012 je silnejšia krásna ciarocka ❤️
@simbatko dakujeeeem🤗🙏🙏
@zuzanka012 pekne silnie, toto už nie je žiaden duch ani chybný test ale pekne pozitívny
@zuzanka012 je to tam 🙂
@bridzit34asi anoooo🙈☺️ ale poriadne uverim az ked to budem mat potvrdene od doktora,ani to neviem kedy mam ist aby aspon cosi videl,dnes mam termin mrchy takze asi taky tyzden pockam🤷♀️
@zuzanka012 najskor dva tyzdne po pozitivnom teste .. od toho 6+... Cize 7-8tt... Aby videl plod aj akciu srdiecka. Ak ta teda nic nenahana ako mna... Ja som bola na krv na 29dc aby som mala potvrdene ale na sono ma objednali presne dva tyzdne po tom. V pondelok idem poobede na prve sono to budem 6+1tt cize 7tt
@zuzsat no nahana nenahana neviem…pri dcere som brata tusim duphaston na udrzanie,mala som uz dva potraty takze neviem🤷♀️
Ale asi pockam teda dva tyzdne,ked to ma byt to bude a ked nie priroda to zariadi inak😏
A tebe gratulujeeem🤗
@zuzanka012 na tvojom mieste by som sú isla aspoň potenciál duphaston, utrogestan
@mirkasan len ked nic este neuvidi na sone tak mi tazko nieco prespise asi🤷♀️
Skusim asi zavolat v pondelok a poradit sa
Dakujem
@zuzanka012 chod k dr, ked spominas ten Duphaston. Ak mas pozitivny test, tak ti ho predpise. Mne bez problemov dal tiez v case ocakavanej ms, kedze predtym sa to tiez neudrzalo. 🍀
@zuzanka012 ja som bola na sone 5+2 a už bol vidieť vak 😊 tak ak potrebuješ niečo na udržanie tak zavolaj a chod kľudne nečakaj
Jaaaaj. Dnes som mala ist na prve sono. Ale lekarka musela odist lebo ze syn v skolke si zlomil ruku...ja to chapem.preobjednali ma na stvrtok.
Zeny ja to ale nevydrzim. Po tej anembryomole v januari som strasne na nervy z toho ze neviem ci je to v maternici alebo nie a ci je vsetko ako ma byt....rozmyslam nad tym ze si vymyslim ze ma boli brucho a ze pojdm na pohotovost. Ale zas nechcem byt uplne sibnuta... No ten stres tiez neni dobry pre dieta myslim
@zuzsat plne ta chapem,ja som tiez chcela ist cim skor ale najskor sa tam dostanem v piatok
Snazim sa byt vklude ale miestami ma prepadne strach aby to zas nedopadlo ako v decembri😏
@zuzanka012 no ja uz sedim na pohotovosti. Od stresu som dostala fakt bolesti
@zuzsat tak drzim palceky🙏

@zuzanka012 podľa mna ti na prehliadke povie inú správu 😍🤞 v máji sa tým babatkam darilo a je veľa žien tehotných 😊 a hlavne sa nestresuj s častým testovaniim mne to tiež veľmi nesilnelo na začiatku