icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mirkasan
10. jún 2022

@sunny_g zavolaj doktorovi pre istotu alebo chod rovno k nemu.

mirkasan
10. jún 2022

@simbatko tak nejak, neviem či praskol hneď v ten deň. Veľmi ma zaujíma ako sa to bude ďalej vyvíjať

sunny_g
10. jún 2022

@mirkasan už som tam takto bola pár krát v minulosti a na sone nič nevidel, konštatoval, že asi sa to neudržalo....
Posledný test dolu je dnešný...

mirkasan
10. jún 2022

@sunny_g a ani ti nepredpisal duphaston alebo utrogestan?

sunny_g
10. jún 2022

@mirkasan nie, kojim ešte

esmee3
10. jún 2022

@sunny_g test silnie ja by som tam šla aby ti dali progesteron nejaký. A na sone nič vidieť nebude ale nech zoberie hcg. Keby on nechcel tak na pohotovosti by to spravili myslim

sunny_g
10. jún 2022

Skúsim, len sa obávam, že dnes už tam nebudú a na pohotovosti by som čakala snáď 4h ako kedysi a to si s kojeným bábom nemôžem dovoliť 😔😔😔

levandulova111
10. jún 2022

@zuzsat moc som šťastná, že som sa nemylila ❤️❤️❤️ gratulujem a prajem všetko zdravíčko sveta, nech to dotiahnete do šťastného konca 🤞🥰

zuzkacik4
10. jún 2022

@sunny_g ja kojim a utrogestan beriem normalne, takze v tomto by nemal byt problem..urcite si chod dat nieco predpisat

sunny_g
10. jún 2022

@zuzkacik4 ani som sa nestihla vychsytať a spustilo sa tak silno s veľkými bolesťami a kúskami sliznice, že som nebola schopná nikam ísť. Preležala som doobedie. Už druhý raz, čo sa takto neudržalo 😔

mirkasan
10. jún 2022

@sunny_g tak ti ma veľmi mrzí. mne takto zistili nejakú mutáciu na hematologii, musím pichat clexan, aspirun a utrogestan

mirkasan
10. jún 2022

Skúsila som aj teraz 😅

sunny_g
10. jún 2022

@mirkasan ale 2 deti už mám, takže by sa to vyvinulo časom? Môžem ti napísať?

mirkasan
10. jún 2022

@sunny_g kludne píš

zuzsat
10. jún 2022

@mirkasan pekny dusik

mirkasan
11. jún 2022

A dnes úplne zoslabol 🤦‍♂️

zuzsat
11. jún 2022

@mirkasan lebo si robila z prveho ranneho .. ked urobis okolo obeda zasa tam bude

mirkasan
11. jún 2022

@zuzsat myslíš? Na jednom úplne slabý a na druhom nič

zuzsat
11. jún 2022

@mirkasan za mna prvy ranny je mytus.. mne vzdy ukwzalo pred obedom alebo navecer

mirkasan
11. jún 2022

@zuzsat popravde mne tiež ukazovalo tmavšie neskôr. No nič musím dokúpiť ďalšie 😅

zuzsat
12. jún 2022

@mirkasan dnes nic???

mirkasan
12. jún 2022

@zuzsat neskúšala som ešte. Zajtra kúpim, ale nemám pocit že by bolo niečo z toho

mirkasan
13. jún 2022

@zuzsat dnes ráno, ale nie z prvého. Čo myslíš? Vyskočila v momente

zuzsat
13. jún 2022

@mirkasan je dost viditelna .. za mna to je tam ...

lela123
13. jún 2022

@mirkasan uz pekne vidno😉

mirkasan
13. jún 2022

@zuzsat
@lela123 ale nemyslite že slabo na to že som cca 13 dpo? A nerobí d tento testov falošných? 😅

mirkasan
13. jún 2022

@mirkasan bol to vlastne 4 moc behom hodiny a pól a ešte som sa aj napila

adela232
13. jún 2022

@mirkasan Nevadí že je 13 dpo ale ak si urobíš o dva dni a nebude silnejšia a ružová je to falošné... Už proste musí silnieť. Držím palce.

kvietok2021dt
13. jún 2022

@adela232 tak tak mne sa stale zda jednaka nechcem davat falosne nadeje , mne na dr max ukazoval vzdy slabe ale silnejsie od tvojich najviac sa mi osvedcil test baby top test kazetovy 🙂

kvietok2021dt
13. jún 2022

@mirkasan velmi drzim palce mne na zaciatku tiez boli slabe a postupne sa vyfarbovali verim ze to bude aj u teba tak 🙂 drzkaj sa !