icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

andy3deti
17. jún 2022

@zuzsat a mne vraveli ze sa moze uz 6 dni pred mens robit..

zuzsat
17. jún 2022

@andy3deti ono vies... Moze.. ved tam duch nejaky je .. ale nevies kedy doslo naozaj k oplodneniu atd... Ja by som tento skusala v den ocakavanej ms. Ak mas 6dni do ms skus namacacie testy .. livsane alebo dr.max... alebo pepino takyto palickovy...

mirkasan
17. jún 2022

Utorok hcg 16,68. Dnes som ešte spravila test. Čo myslite?

zuzsat
17. jún 2022

@mirkasan v utorok si bola kolky dc?

zuzsat
17. jún 2022

@mirkasan testy su pekne

mirkasan
17. jún 2022

@zuzsat ťažko povedať. Mala som to posunuté dosť. Neviem už sa v tom strácam ráno slabý duch. Poobede trochu silnejší 🤦‍♂️

zuzsat
17. jún 2022

@mirkasan no lebo hodnots 16 je malo. To sa nepovazuje ani za pozitivne... Tak ze ci tak skoro ti brali krv alebo ako

lela123
17. jún 2022

@mirkasan testy pekne

lela123
17. jún 2022

@andy3deti ja vidim😉

lela123
17. jún 2022

@rebeca40 ale ja to inak nechapem,čo nemaju skúsenosti🙈Ze hned potrat

mirkasan
17. jún 2022

@zuzsat mi volala sestrička z car, že čo nové, tak som jej teda hovorila a ona mi povedala že je to úplne v poriadku hodnota. Ide len o to aby rástla 🤷‍♀️

rebeca40
17. jún 2022

@lela123 niekedy je zbytočné sa aj zamýšľať nad nimi.
Veľa krat som si veru poplakala a potom som si povedala bude ako bude .A dobojovali sme v tedy do uspešného konca

zuzsat
17. jún 2022

@rebeca40 ale ved nikto nechce zle... Vsetky drzime palce aby to bolo dobre....🙏

tulipanicek
17. jún 2022

@zuzsat Hodnota HCG 16 sa rozhodne považuje za pozitívnu.

mirus11
17. jún 2022

@tulipanicek no ako kto to berie,.môj bývali gynekológ by ťa s touto hodnotou vysmial.ako mňa vysmial aj pri hodnote 300,že to nie je tehu,že si to domyslam.nehpvorim,že to nie je hodnota,ale každý lekár by bol najradšej,aby nemusel brat ani krve,len keď príde zena,že je tehu,tak už aby bolo aj hneď vidieť srdiečko,či byje.aspom ja mam s lekárov takýto Dojem

zuzsat
17. jún 2022

@tulipanicek nehadam sa. Kazdy to berie asi inak. U nas sa povazuje tusim nad 30... Ale ono zavisi kedy v ktorom tyzdni sa odobera krv...

zuzsat
17. jún 2022

@mirus11 no tak to by vysmial potom aj mna ked som mala 73.20... ale inak tiez si myslim ze asi vsetci povazuju tehotnu zenu az ked vidia babo so srdieckom

zuzsat
18. jún 2022

Zeny... Uz dva dni mam ovela menej citlive prsia... Je to normalne? Ja uz stresujem... Som 7+5tt vo stvrtok idem na prvu poradnu

tajly
18. jún 2022

@zuzsat je to uplne normalne, ja som tiez zo zaciatku stresovala, ked ma prestavali boliet, ale zistila som, ze proste niekedy bolia viac, inokedy menej, som uz 10+2 a male je v poriadku, tak len pokoj 😊

zuzsat
18. jún 2022

@tajly dakujem

esmee3
18. jún 2022

@zuzsat ja tiež už nemám žiadne príznaky už zuzi 🙈 už ani prsia 😅 jedine čo mi ostalo je hlad a únava. A to som 9+6 😊 a veľa bab píše že sa im to strieda popr ani nemajú nič 😊

zuzsat
18. jún 2022

@esmee3 ja som teraz na vecer zasa zacala citit prsia. Tak snad bude vsetko ok. Boze... Ked som otehotnela minuly rok ani mi nenapadlo ze by sa nieco mohlo stat. O anembryomole som ani nepocula ze to existuje. Teraz sa tak velmi bojim...

adela232
18. jún 2022

@zuzsat Ja som zažila to isté. V decembri 2020 anembryomola. Tiež som o Tom nepočula a ja som šla k lekárovi neskôr prvý krát až v 11 týždni. Normálne som vracala mesiac každú deň, nafúknuté brucho, prsia väčšie. A taký šok potom. Po kyrete som však hneď po druhom cykle otehotnela. Strašne som sa bála tiež...a mám už doma pol ročnú dcérku 🥰. Teraz to dobre dopadne určite. 😊

zuzsat
18. jún 2022

@adela232 verim v to. Ja som nastastie kyret nemusela podstupit ale bola som naplanovana no den pred mi dali take potratove tabletky ze v noci som v nemocnici potratila a rano pred kyretom ked robili sono tak som uz bola cista. Podarilo sa teraz po 3 cykloch...

esmee3
18. jún 2022

@zuzsat ja sa bojím a to len všetko čítam 🙈 neboj bude všetko ok určite 😊 nový rok začneme s bábätkom v náruči 😊

adela232
18. jún 2022

@zuzsat Tak to je super. Určite to bude dobré. Ja som potom po kyrete išla hneď v 5 týždni, lebo som sa pred tým zbytočne dlho trápila. Chcela som ísť neskôr že nech už všetko poriadne vidno a dopadlo to tak že vačok rástol a v ňom nič. Aj deťom sme povedali už. Potom som im to musela vysvetľovať. 🤦

zuzanka012
19. jún 2022

Zienky a co vam pomaha na ranne nevolnosti ak ich mate?
Mna ide porazit,pri prvom som to mala tiez ale mohla som to viac menej prelezat ale ked uz ma clovek dieta tak asi len rozdychat,len niekedy to je na nevydrzanie,kazdy pach citim😫🙈

adela232
19. jún 2022

@zuzanka012 No mne nepomáhalo nič a nemala som iba ranné ale celodenné aj som vracala. Do revu mi bolo z toho. Neschopná totálne. Variť som nemohla vôbec. Manžel musel hodne pomáhať aj s deťmi ...

dominika532
19. jún 2022

@zuzanka012 ahoj mne tiež nepomohlo absolútne nič do 14tt mi bolo zle ale celý deň vracala som pomaly 6x denne, 6kil som schudla musela som to len pretrpieť … ale už je to lepšie už konečne nevraciam iba mám žalúdok ako na vode oproti začiatkom je to nič 🙂

zuzanka012
20. jún 2022

@dominika532
@adela232
Och nepotesili ste ma veru😫
Snad to nejak prezijem,trochu pomaha citronova voda🙏