Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sunshine_18 ze je pozitivny😉
@sunshine_18 krásna čiarka gratulujem 😊
@zuzanaa2010 nevadí ze je čiarka taka slabá? Menštruácia mi už mešká..
@leonie28 ďakujem
@sunshine_18 vidim ciarku slabu 🙂 kolko meska? Sprav rano test 🙂
@simonecka008 cyklus mám nepravidelný 28-31 dnes som 32DC.. Minulý mesiac bol 28dnovy.. Tak neviem možno deň, dva
@sunshine_18 mohla byt posunuta ovulacia atd..testuj o 2 dni a uvidis..drzim palce🙏❤
@zuzanaa2010 no neviem... Keby to.bolo tehu tak každý den by ciarka bola viac a viac viditelna.
@zuzanaa2010 popravde vôbec neviem kedy by sa "zadarilo" a je pravda aj to, že test som robila už asi z tretieho mocu a veľa som pila takže aj to môže byť dôvod.. Každopádne dakujem 🌞
@zuzsat ktovie..posledny sex nebol este ani pred 2 tyzdnami..takze neviem..a celkovo mam tento cyklus zvlastny..tak uvidime..ak nepride ms skusim neskor
@sunshine_18 podla mna je pozitivny😉
@sunshine_18 normalnu foto bez uprav nemas?
@sunshine_18 kepsiu foto,hkavne pri dennom svetle nemas?
Baby myslela som, že prisla ms ale nie.. Včera sme to trochu prehnali pri styku a odvtedy ma boli podbrusko.. Dnes podvečer com bola na WC a po malej potrebe som si našla na papieri trochu čerstvej krvy.. Potom už nič len trosku hnedého špinenia.. Teraz už mám čisté nohavičky.. Test ste videli slabo pozitívny.. Na gyndu som zatiaľ nevolala.. Co si vy o tom myslíte? Biochem tehu? Potrat? Alebo iba prichádza ms.. Ci to je z toho styku? Som už zúfalá z toho
@sunshine_18 zrejme prichádza ms, ten test co. Si pridala by som ja za pozitívny nepovažovala. Inak mne sa tak vždy rozbieha ms. Ak by si bola tehu tak by čiarka silnela
@sunshine_18 hlavne kľud.
Ak je to ms rozbehne sa ak je to poz.test tak skus za par dni ak bude / silnejšia je to 👍
Niekedy sa stane,ze po styku zakrvacas zaspinís mnohym tehu sa sex v tehu ani neodporúča.
Budem držať palce nech to dobre dopadne.
@sunshine_18 ten test vyzera pozitivny no chce to len cas drzim palce aby ciarka silnela 🤞🏻🤞🏻 ja som na zaciatku tiez krvacala a nakoniec dopadlo vsetko dobre ale moze to byt aj biochem a rozbiehanie ms uvidis o par dni
@sewie ❤️
@rebeca40 ❤️
Je tazke povedat ci je test pozitivny alebo len kanalik. Po uprave fotiek skoro kazdy test je pozitivny..keby su sem dala na porovnanie tie dva testy bez uprav vtedy by sa videlo ci silneju. Pri tehu kazdy den by ciarka silnela aj ked o malinko ale silnela. Kazdopadne ak je potrebna uprava foto aby bola viditelna druha ciarka nieco nie je v poriadku.
@zuzsat nieje potrebná úprava foto, ale aj tak si myslím, že ide o biochemické tehotenstvo
@sofia567 určitě by som testla znova o 2 dní, vyzerá to nadějně

@zuzanaa2010 na Tom poslednom spodnom sa mi niečo rysuje 😊