icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

heryteri
28. júl 2022

@dominika410 no ako? Nic nove? Nebola si u Dr.?

sunny_g
Autor odpoveď zmazal
sunny_g
Autor odpoveď zmazal
aurora1992
4. aug 2022

Ahojte baby
tak opat ja, vcera mi volala gynda, ze tie opakovane stery na novu cytologiu uz vysli lepsie a ze teda pokial chcem tak sa mam snazit o babo . HPV vyslo negativne tak mi padol obrosky kamen zo srdca.. brala som indonal pol roka a myslim, ze mi to velmi pomohlo, plus este cajik z vilcacory 🙂 Vcera sme teda uz zacali pracovat na babatku, dnes som 14DC takze skusime bez sledovania dajakeho hlienu, ovu a pod.. proste iba tak a verim, ze o par tyzdnom mi tu uz bude svietit kolajnicka 🙂
Dakujem vsetkym ktore mi zapriali vela stastia v tomto bez dajakeho mudrovania. 🙂)

zuzsat
4. aug 2022

@aurora1992 silno drzim palce. A uzivajte si sexik bez sledovania. Je to tak najlepsie.

aurora1992
4. aug 2022

@zuzsat dalujem velmi si to vazim
Ano uzivame
Nechcem sa dajako sledovat viem ze ked som sa snazila naposledy som to prehanala a nic z toho nebolo

zuzsat
4. aug 2022

@aurora1992 u kazdej a jednej to tak bolo. Ked sme tlacili na pilu tak ani za nic sa nedarilo.ked sme vypli a uzivali si jeden druheho tak sa zadarilo

aurora1992
5. aug 2022

@zuzsat veru ale sranda ze ako som vysadila antikoncepciu som oooomnoho viacej tulkava takze nebude tazke to uzivanie si jeden druheho
😀 som ale zvedava teda ci sa podari na prvy sup alebo nie

kvietok2021dt
5. aug 2022

@aurora1992 hlavne sa nato nesustred 🙂 s vobec nech ta to nezaujima ci to bude na prvy na druhy alebo na 20ty pokus ono ked ma prist pride drzum vam extremne silno palce 😘 zacnite si uzivat jeden druheho🙂

aurora1992
5. aug 2022

@kvietok2021dt tak my sme si vzdy uzivali jeden druheho
som skor naklonena, ze to nebude hned tak som taka v chille..
viem, ze ked som sa naposledy snazila po vysadeni antikoncepcie to pol roka neslo.. ale mozno to aj bolo tym, ze som sa velmi vela sledovala

aurora1992
5. aug 2022

@zuzsat
@kvietok2021dt baby a brali ste daco na podporu otehotniet?

zuzsat
5. aug 2022

@aurora1992 ja nie. 🤷 Co je sranda. Lebo s exmanzelom sme museli na IUI aby sme mali dcerku.a tento moj terajsi po mne len hodi trencle a je to tam. Sme spolu necele dva roky a treri krat som tehotna. Ale on vravi ze ma supermanov 🤷😂😂😂

aurora1992
5. aug 2022

@zuzsat no ja som prvu mala nechcene, cez kondom podotykam :D ale to som mala 22 rokov.. potom s druhym som sa snazila snazila snazila ale pod velkym stresom som bola.. jednak on dost tlacil na dieta a ja som sa citila ako chodiaca maternica a vyrobna deti.. tak napokon odisiel s tym, ze on uz potrebuje dieta a ze asi daco so mnou neni v poriadku :D pritom ja som mala testy aj ovulaciu v pohode..
a teraz sme cca rok s mojim aktualnym partnerom a to je uplne daco ine 🙂 a obaja si velmi zelame dietatko .. a dajako to konecne aj citim hlavne ja , ze proste ano toto je ten clovek co s nim fakt chcem dieta a zostarnut.. tak snad sa nam to podari 🙂

zuzsat
5. aug 2022

@aurora1992 tak tento pocit velmi dobre poznam. Velmi ti drzim palceky... Dufam ze.coskoro sem das testiky

aurora1992
6. aug 2022

@zuzsat dakujem
Tak asi o 2-3 tyzdne skusim otestovat

aurora1992
9. aug 2022

@zuzsat ahojky
No uz mam po ovulacii
Tak uz len verim ze sa zadarilo
Inak ma brutalne bolia prsia od ovulky
Brala som antikoncepciu doteraz tak neviem ci to je dosledok tych hormonov ale je to divne😀😀

zuzsat
9. aug 2022

@aurora1992 pockame...tfuj tfuj tfuj ✊

aurora1992
10. aug 2022

@zuzsat hej to cakanie je najhorsie
Uz ma aj prsia prestali tak ukrutne boliet
Buduci tyzden v sobotu mam dostat ms tak este veru dlhe cakanie
Mala si dajake priznaky pred ms? Pocit?

esmee3
10. aug 2022

@aurora1992 ja áno, strašne som mala chuť na chilli, musela som ho jest od rana do večera do každého jedla aj do polievky 🤣 inak to nejedavam vôbec skoro. A nič ma nebolelo a ani som sa necítila žeby som mala dostať ms, inak vždy pred ms som mala pardni take bolesti okrem toho mesiaca

aurora1992
10. aug 2022

@esmee3 a to si mala odkedy taketo stavy?
Ja pri prvej dcerke nic iba mi strasne chutilo fajcit vtedy a ked som sa dozvedela ze som tehotna tak som hned prestala

esmee3
10. aug 2022

@aurora1992 no par dni po ovulacii, to som ešte týždeň bola v robote a aj na obede som si dávala chilli, a další týždeň som už bola doma. Ale ja som bola tiež v tom že nič necakam, lebo na 9dpo som si robila test a bol snehobiely. Další som si robila 13dpo a úplne slabý duch, ale digi už ukázal 1-2 tak som bola mega prekvapená. A potom už mi to chilli nejak aj prestalo chutiť asi 15dpo

zuzsat
10. aug 2022

@aurora1992 vzdy to bolo nieco ine. Raz som na 6dpo dostala silny krc asi 20minutovy (neviem zdalo sa mi to ako vecnost) mi napadlo uhniezdenie a na 10 dpo som testovala a duch
Druhy krat som mala mierne bolesti v bruchu ale ocakavala som ms lebo som.bola po operacii a ked meskala.davala som to za vinu liekom a anesteze. Ale.ked som si asi tyzden meskania zapalila a.dala redbul rano tak som sa pogrcala a teda ja len tak negrcam a noc predtym ma zacala brutalne palit bradavka( to sa mi stalo v 9.mesiaci pri dcere ked som si prikladala studene jogurty z chladnicky a po par minutach to preslo a uz sa to neobjavilo) tak ze idem kupit test a kolajnice. No musela som dat prec babo. Treti krat som bola v pohode ale asi na 6-7dpo.som mala krvavy toaletny papier pri utreti.tiez mi napadlo uhniezdenie a tak na 10dpo som robila test a pidi duch..slabo silnel ale.silnel...anembryomola(prazdny gestacny vak) v 8+4tt mi vyvolali potrat uz aj hcg klesalo. No a teraz som nejako neregistrovala co a ako ale 3dni po sebe som rano mala kyselinu.po prvom dni som si vecer davala pozor co jem co pijem a aj tak bolo zle tak mi to neslo do hlavy a tak som pozrela kalendar vychadzalo to na 6,7,8 dpp co mi bolo zle. Pockala som na 10dpo a tam bol zas pidi dusik... Takze stale nieco ine 🤷

aurora1992
10. aug 2022

@zuzsat
@esmee3 baby dakujem
Ja mam dnes 4 dpo a teda prsia nebolia iba su citoive a dem tam dajake to pichnutie v podbrusku a straaaaasne dobre sa mi spi po dlhom case
Nechcem sa dajako velmi sledovat no zatial iba toe prsia ma velmi prekvapuju a este dnes som sa rozplakala ked som videla dceru ako sla sama od seba oberat paradajky na nasu zahradku 😀ale tak to je asi norma u nas matiek😀 sli sme teraz sexik 7 dni kazdy den tak snad sa podarilo

esmee3
10. aug 2022

@aurora1992 veď uvidis budúci týždeň 😊 mna na 5.dpo tak pichlo v robote keď som sedela, že som to musela predýchať lebo som nevedela z čoho. Ale okrem toho spl fakt nič ine necítila

aurora1992
10. aug 2022

@esmee3 hej ja teraz idem aj na dovolenku tak je dobre ze sa nebudem tolko na to sustredit
Uz mam aj testy kupene na buduci tyzden 😀🙈

zuzsat
10. aug 2022

@aurora1992 tesim sa na testy.👏👏👏

aurora1992
10. aug 2022

@zuzsat ja satrochu bojim
Ale snazim sa rozmyslat pragmaticky
Btw ty si absolvovala potrat? Si spominala daco ze babo muselo prec..ak to neni prilis odvazna otazka😊

zuzsat
11. aug 2022

@aurora1992 ked tak toto by som riesila cez spravy. Nemam problem ti odpovedat na cokolvek

aurora1992
11. aug 2022

@zuzsat rozumiem
Ale jedno moje tiez muselo prec preto som sa pytala😊
Bola som si kupit testy dnes
Livsane
Max a mamatest a rapid clear
Pepino mam doma ale nakolko je to na prd test tak ho asi ani nepouzijem

aurora1992
18. aug 2022

@esmee3
@zuzsat ahojte baby
Dajako to tu zomrelo
Vcera sa mi stala tak cudna vec
Na 12 dpo som robila test a objvilo sa tam toto a ako uschol tak to uz nie je vidiet
Uz viac ich doma nemam takze skusim dnes
Je mi sva dni tazko od zaludka no inak nic zvlastne necitim
Asi falosne ze?