icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzsat
3. sep 2022

@aurora1992 no ja som tiez.cakala.na tehu knizku... Ak chces vzor ziadosti mam spres 6eokov ked som dceru cakal aj teraz som len prepisovala.datumy a trosku inak zostylizovala.vety

aurora1992
3. sep 2022

@zuzsat uz som nasla
Pockam
Popripade sa dam na pnku ked ma budu tlacit do tych dlhych sluzobiek

mirkasan
4. sep 2022

Nenašla som už klasicky mamatest, iba ten v obale. Ale neviem no. Čakala som že bude tmavší…

aurora1992
4. sep 2022

@mirkasan neboj sa
Ja som tiez tak stresovala
Kazdy test ma ine farbivo

mirkasan
4. sep 2022

@aurora1992 neznášam takúto neistotu 🤦‍♂️🤦‍♂️

mirkasan
4. sep 2022

@aurora1992 a nemôže to byt len nejaká cysta alwbo niečo podobne?

lela123
4. sep 2022

@mirkasan podla mna nie cysta😉Preto je najlepšie rovnakym testom aby bolo vidno rozdiel

aurora1992
4. sep 2022

@mirkasan urcite to nie je cysta
Skus pozriet mije stare prispevky
Tusim od 21.8. Tiez som tam daco take riesila
Treba jednym testom a najlepsie obden
Ja si idem dnes kupit digi a ked tam bude 3+tak uz nemam preco testovat
Dnesny posledny test pepino
Kontrolna je slabsia ako tedtovacia to je dobre znamenie
Uvidis ze aj tebe bude silniet

mirkasan
4. sep 2022

@aurora1992
@lela123 Dakujem, trochu ste ma ukludnili

zuzsat
4. sep 2022

@mirkasan urcite.to je v poriadku. Naozaj nestresuj.

@aurora1992 ty uz prestan testovat 🤣🤣🤣 viac tehotna byt nemozes a okrem toho zaruku ti ziaden test neda. Hcg stupa aj pri neprosperujucom tehu. Tiez som mala dialnice. Dolezite je sono...ale urcite bude vsetko ok

rebeca40
4. sep 2022

@mirkasan noo moja cysta ,ale taka na 9 mesiacov 😁😊🤰

martinamala37
4. sep 2022

Dievcence co hovorite na toto ..dakujem za odpovede

zuzsat
4. sep 2022

@martinamala37 podla mna je to chybny test, este som v zivote kontrolnu ciarku takuto nevidela 🤷

zuzsat
4. sep 2022

@martinamala37 nie som si ista ale je to pepino? Ak ano tak takto ma vyzerat kontrolna ciarka

martinamala37
4. sep 2022

Ano obydva su pepino

sense
4. sep 2022

@martinamala37 chybný test

aurora1992
4. sep 2022

@zuzsat ja vieeeem mas pravdu
Ani som si nebola kupit test uz kaslem na to
Musim vydrzat snad vie co doktorka robi ze ma objednala az v 9tt

zuzsat
4. sep 2022

@aurora1992 ak nemas nejake problemy tak je to idealny cas kedy uz musi byt vidiet vsetko aby mohla potvrdit graviditu a mozno ti da aj tehu knizku. Ja som dostala v 8tt

zuzsat
4. sep 2022

@aurora1992 pozri ja som.bola v 5+ uz neviem a nic nevideli, neverili ze som tehotna,.kym som ich neukecala ma krvny test.hcg 1555 a na sone nic... Chodila som ako na klavir az mi 8+2 povedali ze prazdny gestacny vak (anembryomola) a ze kyretaz. Nakoniec mi 8+4 dali tabletky do posvy na vyvolanie kontrakcii a potrat bol o par hodin neskor a nebola potrebna kyretaz. No tym chcem povedat ze ja som mala pokazeny december aj januar lebo som len chodila na krv kde hcg stupalo ale nie tak sko malo ale stupalo a strasili mimomaternicovym tehu ked nic nevideli. Este 23.12. som rano musela.do nemocnice na utz. Cele vianoce aj novy rok na hovno... Ale ja som musela tak skoro k lekarke kvoli zmene liekov v pripade tehu.
Preto ak ty nemusis a nemas problemy je fajn ist v 9tt lebo tam je hned bud alebo...

mirkasan
4. sep 2022

@aurora1992 inak ja som tak tiež bola pri synovi. A to som bola po umelom. Aj pri druhom som tak mala len sa mi spravil hematom tak som musela skôr

martinamala37
5. sep 2022

Dalsi test

sense
5. sep 2022

@martinamala37 kúp si digitálny test, tento vyzerá ešte horšie ako ten predtým je rozmocemy a foteny zrejme po uuschnuti. V každom prípade držím palce, koľko ti mešká

simonecka008
5. sep 2022

@martinamala37 ciarku vidim .. ziaden duch .. len je dost rozmoceny ... skus spravit druhy ... 🙂 drzim palce 🙂

zuzsat
5. sep 2022

@martinamala37 skus vycikat sa do nejakej nadobky a tam ponorit tento test.necikaj nan priamo aj ked.je na to urceny. Ja som sa nikdy netrafila a ocikala som si bud ruky alebo cely test 🤣🤣🤣 tak potom.som akoby nabrala z nadobky moc a cakala... A nebol ani rozmoceny ani neplatny...mne sa ta kontrolna ciarka proste nepaci. Ta ma byt jasna a vyrazna. 🤷

mirkasan
5. sep 2022

No tak myslim že je to jasne. A priebeh ako pred cca 2 mes. Najskôr tmavne a potom sa zasekne na určitej intenzite….

sonka333
5. sep 2022

@mirkasan skús top test....ten má dosť farbiva....intime test je o ničom....tehu si na 200%a zároveň aj gratulujem 🤰💙

mirkasan
5. sep 2022

@sonka333 Dakujem, kiežby si mala pravdu 🙏

martinamala37
Autor odpoveď zmazal
martinamala37
Autor odpoveď zmazal
martinamala37
5. sep 2022

@sense moja to je dcerin test dva jej takto isto vyšli.Meska jej dva tyzdne ale minuly vikend mala dva dni ruzove spinenie a od minulej stredy vracia