Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@aurora1992 aj po uschnuti tam je ciarka Pridala som trosku efektu nech vydno ciarku lebo to neviem odfotit vyzera premocene ale nieje..
Lenze mne to nesedi vobec to nieje realne ked sex bol 18 augusta ved to by boli kolajnice neviem vobec
@pellka toto je negstivny testik
Ale skus zajtra este eden ak bude silnejsie tak je real
@katyk22 Juj krásne testy👌🏼 Inak tieto ružové sú aká značka?
@rebecca999 to je livsane z lekarne 🙂 dnes som robila este z dmky taky fialovy (top baby ci ako to bolo) minuly tyzden bol uplne slabucky duch skoro cisty testy a dnes uz pekna ciarka 🙂 do ms este 3 dni cca 🙂
@katyk22 waaaa to je krasa. Gratulujem❤️👌🏼🙌🏼
@sofia567 urob ešte jeden o 2 dní ak bude silnejšie je to tehu ak nie, zase len falošná čiarka..
Dievčatá ahojte, opytam sa ešte aj v tejto skupine lebo mi to vŕta v hlave. Čo si myslíte o tomto? Test robený ráno, mám cca 4 dni do ms, ale tuším že som tento mesiac mala skôr ovulku lebo mi je už pár dní rovnako divné ako pri prvom tehu na začiatku. Šupla som tam nejaký filter lebo na klasický foťák to neviem zachytiť, zdá sa mi to jemne ruzove. Testujem sa už skôr na príkaz lekárky kvôli chorobe zrazanlivosti krvi a s tým súvisiacej tromboze atď. V inej skupine mi povedali, že tieto testy často duchuju. Je to Intimed. Skúsenosti? Ďakujem
@jankaprehanka ja uz mam pocit ze.duchuju vsetky... Pozri otestuj sa.znova a ked bude ciarka silniet tak je to ok. Ja som trombofilka a beriem lieky silne na zrazanlivost takze bola som v podstate v rovnakej situacii ako ty.. mavam 31-33 snove cykly... Na 29dc som sla ku svojej gynekologicke a ako samoplatca som si zaplatila vysetrenie krvi na hcg (10€) na zaklade pozitivinych testov. vysledky boli v ten den poobede..
Hned som kontaktovala hematologicku ktora mi elektrobicky predpisala fraxiparin a ked sa potvrdilo srdiecko a oficialne tehu potom som sla k nej na kontrolu normalne...
@jankaprehanka a ja som mala vacsie hcg pred obedom alebo vecer... Nikdy nie rano... A kopec bab su na tom rovnako
@zuzsat ďakujem pekne za odpoveď, ja si v podstate ešte stále od predchádzajúceho tehu picham, resp jedla som istý čas aj lieky ale povedala mi hemato že tak mesiac pred snazenim si mám začať pichať. Ale teší ma tento postreh, nemám v okolí veľa trombofiliek, teda žiadnu 🙂
@jankaprehanka ale teda zaujalo ma aj to hcg, ja som žila v tom že najvyššie je ráno, ale keď nad tým premýšľam, aj pri prvom tehu mi ukázal test silnejšie čiary vecer 🤔
@jankaprehanka ono vsade sa hovori aj pisu ze rano... Ale ked sa opytas dievcat ktore sa testovali na 10dpo teda 4-6dni pred ms kazda ti povie ze mala lepsie viditelnu ciarku okolo obeda alebo na vecer... Ked uz ma ms prist tak je jedno kedy si robis ciarku vidis

@pellka ako vyzera po uschnuti?