icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

aurora1992
11. sep 2022

@pellka ako vyzera po uschnuti?

pellka
11. sep 2022

@aurora1992 aj po uschnuti tam je ciarka Pridala som trosku efektu nech vydno ciarku lebo to neviem odfotit vyzera premocene ale nieje..
Lenze mne to nesedi vobec to nieje realne ked sex bol 18 augusta ved to by boli kolajnice neviem vobec

pellka
11. sep 2022
sense
11. sep 2022

@pellka toto za mňa nie je pozitívny test, vyzerá to skôr ma kanalik

aurora1992
11. sep 2022

@pellka toto je negstivny testik
Ale skus zajtra este eden ak bude silnejsie tak je real

zuzsat
12. sep 2022

@pellka ja som mala 10 dni po sexe takto

zuzsat
12. sep 2022

@pellka robila si z prveho ranneho? Ak ano tak rob okolo 10 tej pred obedom

pellka
12. sep 2022

@zuzsat ahoj no 10 dni po sexe super ale co ja ved sex bol pred 3 tyzdnami 😆😆

rebecca999
12. sep 2022

@katyk22 Juj krásne testy👌🏼 Inak tieto ružové sú aká značka?

katyk22
12. sep 2022

@rebecca999 to je livsane z lekarne 🙂 dnes som robila este z dmky taky fialovy (top baby ci ako to bolo) minuly tyzden bol uplne slabucky duch skoro cisty testy a dnes uz pekna ciarka 🙂 do ms este 3 dni cca 🙂

rebecca999
12. sep 2022

@katyk22 waaaa to je krasa. Gratulujem❤️👌🏼🙌🏼

sofia567
14. sep 2022

Dievčatá týmto pepinom sa nedá veriť, však? Som 14DPO, inší test sa mi momentálne kúpiť nedá aby som mohla odskúšať

sunshine_18
14. sep 2022

@sofia567 urob ešte jeden o 2 dní ak bude silnejšie je to tehu ak nie, zase len falošná čiarka..

domidee23
15. sep 2022

Ahojte dievčatá. Mate niektorá skúsenosť s pepinom že by robil ružové kanáliky?? Včera som skúšala aj mamatest tak som mala tiež slabého ducha ale ten vraj duchuje jedna radosť tak by ma zaujímal váš názor na pepino .

domidee23
15. sep 2022

A pridávam aj včerajší mamatest. (Trošku som upravila aby bolo lepšie vidieť )

mima1991
15. sep 2022

Ahoj, ja som mala kazetovy takýto a všetky ostatné negatívne, tehotenstvo to nebolo. U teba vidím aj na druhom niečo 🙂
@domidee23

zuzsat
15. sep 2022

@domidee23 ahoj....ja som mala takto... Som v 21tt

domidee23
15. sep 2022

@mima1991 ou tak to potom pekne klamu 🙈 dnes mi ma prísť ms tak uvidím či sa dostaví.

mima1991
15. sep 2022

@domidee23 mohol byť len chybný test, keďže iné boli negatívne, to neznamená, že ty máš tiež chybný, držím palce 🙂

domidee23
15. sep 2022

@mima1991 a robila si si po meskani ms alebo pred lebo tu čiarku máš ružovú . Skúsim zajtra kúpiť ešte jeden .

mima1991
15. sep 2022

@domidee23 po menštruácii, 6.den cyklu. Bolo to dávnejšie, neviem presne prečo som ho robila, asi mi vyšli nejakí ,,duchovia" pred ms a tú mávam občas slabucku, tak asi preto som skúsila. No daj vedieť potom 🙂

domidee23
15. sep 2022

@mima1991 určite dám vedieť 😊

zuzsat
15. sep 2022

@mima1991 za mna si mala chybny test.ciarka nie je pekne ohranicena a za.mna je to premocene. 🤷 Mne tieto kazetove pepino ukazali pravdu...bud som.bola.alebo nebola

jankaprehanka
15. sep 2022

Dievčatá ahojte, opytam sa ešte aj v tejto skupine lebo mi to vŕta v hlave. Čo si myslíte o tomto? Test robený ráno, mám cca 4 dni do ms, ale tuším že som tento mesiac mala skôr ovulku lebo mi je už pár dní rovnako divné ako pri prvom tehu na začiatku. Šupla som tam nejaký filter lebo na klasický foťák to neviem zachytiť, zdá sa mi to jemne ruzove. Testujem sa už skôr na príkaz lekárky kvôli chorobe zrazanlivosti krvi a s tým súvisiacej tromboze atď. V inej skupine mi povedali, že tieto testy často duchuju. Je to Intimed. Skúsenosti? Ďakujem

zuzsat
15. sep 2022

@jankaprehanka ja uz mam pocit ze.duchuju vsetky... Pozri otestuj sa.znova a ked bude ciarka silniet tak je to ok. Ja som trombofilka a beriem lieky silne na zrazanlivost takze bola som v podstate v rovnakej situacii ako ty.. mavam 31-33 snove cykly... Na 29dc som sla ku svojej gynekologicke a ako samoplatca som si zaplatila vysetrenie krvi na hcg (10€) na zaklade pozitivinych testov. vysledky boli v ten den poobede..
Hned som kontaktovala hematologicku ktora mi elektrobicky predpisala fraxiparin a ked sa potvrdilo srdiecko a oficialne tehu potom som sla k nej na kontrolu normalne...

zuzsat
15. sep 2022

@jankaprehanka a ja som mala vacsie hcg pred obedom alebo vecer... Nikdy nie rano... A kopec bab su na tom rovnako

jankaprehanka
15. sep 2022

@zuzsat ďakujem pekne za odpoveď, ja si v podstate ešte stále od predchádzajúceho tehu picham, resp jedla som istý čas aj lieky ale povedala mi hemato že tak mesiac pred snazenim si mám začať pichať. Ale teší ma tento postreh, nemám v okolí veľa trombofiliek, teda žiadnu 🙂

jankaprehanka
15. sep 2022

@jankaprehanka ale teda zaujalo ma aj to hcg, ja som žila v tom že najvyššie je ráno, ale keď nad tým premýšľam, aj pri prvom tehu mi ukázal test silnejšie čiary vecer 🤔

zuzsat
15. sep 2022

@jankaprehanka ono vsade sa hovori aj pisu ze rano... Ale ked sa opytas dievcat ktore sa testovali na 10dpo teda 4-6dni pred ms kazda ti povie ze mala lepsie viditelnu ciarku okolo obeda alebo na vecer... Ked uz ma ms prist tak je jedno kedy si robis ciarku vidis

domidee23
16. sep 2022

@mima1991 ahoj tak dnes test takto